Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Моминско
-
- сериозен играч
Моминско
Здравейте колеги!
Днес изкарах един много противоречив ден!
От три седмици се точим със съпругата ми да поситим яз.Моминско и ето,че заветния ден дойде!
Тръгнахме на ранина и към 8 часа вече бяхме заели позиция.Започнаха се едни костури/всъщност заради тях и бяхме отишли/,начесахме крастата!
Времето беше страхотно,напекахме се! Това е добрата част от излета ни!Но за съжаление има и лоша част!
Много мангал,много нещо!
Имах чувството,че някой нарочно е докарал 10 автобуса с мангали!
Де да беше само това!През цялото време бяха едни мрежи едно чудо!
Нагледах се на бракониерщина!Нямам думи!Имам чувството,че ако се продължава в това темпо много скоро няма да има риба в този язовир!Дано тези от ИАРА да вземат някакви мерки!
Това е от мен!Сега вярвам сте разбрали защо е бил противоречив денят ми!?
Днес изкарах един много противоречив ден!

-
- сериозен играч
Re: Моминско
Ееее,човек да не си каже спокойно преживяното и впечатлението,все ще се намери някой да се направи на голям!!!Аз като любител риболовец,който съвестно си плаща риболовната такса,ловя по законния начин нима съм длъжен да знам телефона на ИАРА!?
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да длъжен си
На това му се казва граждански дълг колега
Ти си плащай таксата съвесно но след време риба няма да има за съжаление

На това му се казва граждански дълг колега

Ти си плащай таксата съвесно но след време риба няма да има за съжаление

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- сериозен играч
ОК колеги!Простете,че не съм съвестен гражданин!Поемам цялата вина върху себе си!Аз съм позор за вас!Повече няма да ви гнетя с присъствието си!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
не го приемаи толко лично
аз попринцип има 2,3 номера в телефона за всеки случаи 

Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
-
- разбира нещата
Отива Динев на риба,кефи се с половинката на костурите,вижда незаконен риболов,споделя и започват упреците.
Другия път(дано няма такъв де) се обади на 112. Там задължително ще дойде поне полиция.dobrin_dinev написа:Ееее,човек да не си каже спокойно преживяното и впечатлението,все ще се намери някой да се направи на голям!!!Аз като любител риболовец,който съвестно си плаща риболовната такса,ловя по законния начин нима съм длъжен да знам телефона на ИАРА!?

Незнанието не е извинение.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Там наистина нервите на човек не могат да издържат 
Аз си имам свой начин за борба с тях- 3-4 минути най-демонстативно ги филмирам отблизо, и след това един бутафорен разговор с приятели от ИАРА, резултатът е налице !Изнасят се за 5 минутки на бегом .......
Но вече и не ходя там- костурите са по малки от кутре........

Аз си имам свой начин за борба с тях- 3-4 минути най-демонстативно ги филмирам отблизо, и след това един бутафорен разговор с приятели от ИАРА, резултатът е налице !Изнасят се за 5 минутки на бегом .......

Но вече и не ходя там- костурите са по малки от кутре........
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Браво за излета и за това,че си начесал някоя риба.Кофтито е,че това с мрежите не е единичен случай там.Редовно се тараши.
Имам невероятни спомени от този язовир.Там хванах и първия си толстолоб.За жалост картинката вече е далеч по-друга.
Имам невероятни спомени от този язовир.Там хванах и първия си толстолоб.За жалост картинката вече е далеч по-друга.
TICA FAN
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ко са правиш виж си аватара де.Don4o_62 написа:Я, че там има ли още риба

- Don4o_62
- учете се от него
Тоя на аватара ми е от 3г.,сега там има костурчета колкото детски пишки
,и някой друг изтърван от басейна Бойков кефал,дето по канала е отишъл там да си ближе раните 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Колега, аз бях от дясната ти страна ( с кефалчетата). А Единствения мангал кото остана да лови беше от моята дясна страна, преди 11 и той си тръгна и на негово място доиде един дядо с внучетоси други цигани нямаше като изключим ордата (около 3-4 коли) която се появи за 15-на минути и си тръгна, а всички мрейари си бяха българи.dobrin_dinev написа:Здравейте колеги!
Днес изкарах един много противоречив ден!От три седмици се точим със съпругата ми да поситим яз.Моминско и ето,че заветния ден дойде!
Тръгнахме на ранина и към 8 часа вече бяхме заели позиция.Започнаха се едни костури/всъщност заради тях и бяхме отишли/,начесахме крастата!
![]()
Времето беше страхотно,напекахме се! Това е добрата част от излета ни!Но за съжаление има и лоша част!
Много мангал,много нещо!
Имах чувството,че някой нарочно е докарал 10 автобуса с мангали!
Де да беше само това!През цялото време бяха едни мрежи едно чудо!
Нагледах се на бракониерщина!Нямам думи!Имам чувството,че ако се продължава в това темпо много скоро няма да има риба в този язовир!Дано тези от ИАРА да вземат някакви мерки!
М/у другото или женати шумно засича (аз мойта не можах да я науча вообще да засича) или ти си много тактичем.Май тя хвана повечето риба.
Ейвала и правя
-
- сериозен играч
Че съм тактичен,тактичен съм,но и това,че булката лови повече риба също е абсолютно вярно!debaser написа:М/у другото или женати шумно засича (аз мойта не можах да я науча вообще да засича) или ти си много тактичем.Май тя хвана повечето риба.
Ейвала и правя

Само 3-4 коли ли били циганите?!Ако знаеш като си тръгна колко дойдоха?!Само на шахтата имаше около 20,по едно време щяха да се сбият кой да плечкосва повече!