Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Среща на форума
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Ribar
- ще става разбирач
Среща на форума
Понеже не бях влизал във форума от юли месец и не знам какво е ставало , защото аз предлагах да се съберем на общ риболов..сега отново ще предложа!
Айде да се съберем на общ риболов
.. ако искате и да не е риболов .. може да е на маса
, но няма да е лошо да си се съберем не мислите ли?
Чакам предложения за място и дата на срещата.
/offtopic админ извинявай , че направих темата тук , но просто не виждам къде другаде да я сложа
Айде да се съберем на общ риболов

Чакам предложения за място и дата на срещата.
/offtopic админ извинявай , че направих темата тук , но просто не виждам къде другаде да я сложа
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
е хайде де ЖоркаЖоро Гоцов написа:много ще обещаят ....малко ще дойдат !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....ако искате може да гостувате и в студиото ни и да стане една сериозна дискусия на живо?
...я помислете?
...ще имате възможност в ефир да си изплачете мъките от всичко!

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Ribar
- ще става разбирач
това не е лоша идея .. и все пак имах в предвид ей така да се съберем да се изкефим малко на живота .. или да пийнем и да хапнем или да хвърлим няколко въдици и да си говорим .. ей такива работи .. много бих искал да стане нещо такова .. айде предложете място и дата .. аз например мога да ви предложа да дойдете в Стара Загора (щото аз съм там и да не се разкарвам
).. един човек може да пренощува унас (без пари и други подобни неща разбира се) и да се съберем в някоя механа и да се изкефим ..
разбира се повечето няма да са съгласни да дойдат в Стара Загора понеже повечето са от София .. и все пак .. предложете!

разбира се повечето няма да са съгласни да дойдат в Стара Загора понеже повечето са от София .. и все пак .. предложете!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?