ИАРА демонстрира МУСКУЛИ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
toyo1

ИАРА демонстрира МУСКУЛИ

Мнение от toyo1 »

Днеска реших да направа една обиколка на язовира (не казвам кои за да не се ЗАСЕГНАТ ШЕРИФИТЕ :wink: те си знаят НАЛИ И ТЕ ЧЕТЪТ ОТ ТУКА :wink: ) и няма и 15минути от както съм на вода ме догони лодката на (ИАРА) ШЕРИФИТЕ (с които се познаваме по физиономии ) поздравихме се И ВИДИМО ЯДОСАНИ ми направиха ЗАБЕЛЕЖКА че много съм ПИШЕЛ ПО ФОРУМИТЕ ??? За да са СПОКОИНИ ще им кажа че и за напред ще го права ДОКАТО ИМА ЗАЩО.А за да ме разберът в пълния смисъл нека не забравят поговорката :КОИТО СЕЕ ВЯТЪР ЖЪНЕ БУРЯ .И ВЕЧЕ всяка хваната мрежа ще я маркирам на GPS :idea: с координати ЗА ДА ГИ ОЛЕСНЯ (не че това ми е работата)Успех и ловете БРАКОНИЕРИТЕ (и избирателно да е ПАК Е НЕЩО)Качвам 2 снимки в галерията ако може някои да ги премести в темата.
Последно промяна от toyo1 на Нед Мар 21, 2010 9:19 am, променено общо 3 пъти.
maistor_ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ИАРА демонстрира МУСКУЛИ

Мнение от maistor_ribar »

toyo1 бате ти си като Батман ама язовирски вариянт. :drinkers:
Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Браво мъжки,много ме кефиш.Телефона ми го има в указателя,С радост ще ти окажа съдействие,пък и ще почерпя.Добре,че има и такива...щото ако чакаме само на ония...
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Бах Им Май*ата .. .... "Скапана Държава Некадърни политици !"
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

toyo1 написа:Днеска реших да направа една обиколка на язовира и няма и 15минути от както съм на вода ме догони лодката на (ИАРА) ШЕРИФИТЕ (с които се познаваме по физиономии ) поздравихме се И ВИДИМО ЯДОСАНИ ми направиха ЗАБЕЛЕЖКА че много съм ПИШЕЛ ПО ФОРУМИТЕ ??? Какво кълве на яз. Тракиец .
И кой са шерифите който ти направиха такава забележка,кажи ги то така без имена :roll:
Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

slivnalia написа:
toyo1 написа:Днеска реших да направа една обиколка на язовира и няма и 15минути от както съм на вода ме догони лодката на (ИАРА) ШЕРИФИТЕ (с които се познаваме по физиономии ) поздравихме се И ВИДИМО ЯДОСАНИ ми направиха ЗАБЕЛЕЖКА че много съм ПИШЕЛ ПО ФОРУМИТЕ ??? Какво кълве на яз. Тракиец .
И кой са шерифите който ти направиха такава забележка,кажи ги то така без имена :roll:
Колега те си знаят КОИ СА (и на кои водоем се развива случката) .Не знам ЗАЩО НЕ СЕ ДАВА ГЛАСТНОСТ (на тоя водоем ) КАТО СЕ ХВАНАТ БРАКОНИЕРИ ? За тая година САМО за едни ЗНАМ :wink: (СИГУРНО СА ЕДИНСТВЕНИТЕ) Разбрах че и уред за нощтно виждане са им ДАЛИ . Само СТИВИ УОНДАР ще се ЗАТРУДНИ при хващането с такава техника (но човека си има причина) :D
maistor_ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от maistor_ribar »

Видяхте ли министъра на Ивайловград?И той направи показно.Честно да ви кажа това не го очаквах и бях приятно изненадан.Абе направо ме хвърли в тъч...министър вади мрежи :rolleyes: :drinkers:
Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

мисля че само господари на ефира ще свършат работа, само това не са снимали :)
toyo1

Мнение от toyo1 »

maistor_ribar написа:Видяхте ли министъра на Ивайловград?И той направи показно.Честно да ви кажа това не го очаквах и бях приятно изненадан.Абе направо ме хвърли в тъч...министър вади мрежи :rolleyes: :drinkers:
Както се очертава СКОРО И НА ДРУГИ ВОДОЕМИ МОЖЕ ДА ГОСТУВА (министъра го може) ДА НЕ СЕ НАЛАГА :wink:
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Браво бе,егати и тупаните!Апелира се да им се вдигат заплатите а някои са обърнали водоемите на бащиния! :D Те инфо за шефа на иара,евала на колегата! :DКой е водома!
toyo1

Мнение от toyo1 »

Батко Емо написа:Браво бе,егати и тупаните!Апелира се да им се вдигат заплатите а някои са обърнали водоемите на бащиния! :D Те инфо за шефа на иара,евала на колегата! :DКой е водома!
Колега СПЕСТЯВАМ :wink: (за сега ) името на водоема и на ШЕРИФИТЕ (ДО СЛЕДВАЩАТА МИ СРЕЩА С ТЯХ КОЯТО ЩЕ Е СКОРО) .Ако ПАК ме ПОСЪВЕТВАТ,ПРЕПОРЪЧАТ И др............Вече ЩЕ НАПРАВА КАКВОТО ТРЯБВА и КАКТО ТРЯБВА .Станах на 40г и НИКОГА не съм БЯГАЛ от ОДГОВОРНОСТ(та сега ли?).Не става ШЕПА ХОРА да СЕ СЪБИРАМЕ и СЪС СОБСТВЕННИ СРЕДСТВА ДА ПУСКАМЕ ЗАРИБИТЕЛ за да МОЖЕ НЯКОЛКО БРАКОНИЕРА да си ПОРЪЧВАТ МРЕЖИ (от МАИСТОРА в Пасарел и ПОСЛЕ УЛОВА ДА ГО ПЛАСИРАТ ЧАК до ДУПНИЦА. ) Дано ШЕРИФИТЕ СЛЕДЯТ МИСЪЛТА МИ :idea:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Браво друже! Така трябва! За добрите дела да акламираме, а за бездействие да протестираме! Както и да не се превиваме пред разни местни мутряги или псевдо инспектори. На много места колаборацията между тях доведе до обезрибяване на водоемите. От нас си зависи! Да ги тормозим с инфо за браконерстването. Рано или късно тез или други, които ще ги сменят ще почнат да си вършат работата както трябва. Вече има в три-четири териториални звена на ИРАРА , с много добри резултати в борбата с браконерството. Визирам Ловеч , Хасково и Бургас.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”