Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА демонстрира МУСКУЛИ
Модератор: bobopeli
ИАРА демонстрира МУСКУЛИ
Днеска реших да направа една обиколка на язовира (не казвам кои за да не се ЗАСЕГНАТ ШЕРИФИТЕ
те си знаят НАЛИ И ТЕ ЧЕТЪТ ОТ ТУКА
) и няма и 15минути от както съм на вода ме догони лодката на (ИАРА) ШЕРИФИТЕ (с които се познаваме по физиономии ) поздравихме се И ВИДИМО ЯДОСАНИ ми направиха ЗАБЕЛЕЖКА че много съм ПИШЕЛ ПО ФОРУМИТЕ ??? За да са СПОКОИНИ ще им кажа че и за напред ще го права ДОКАТО ИМА ЗАЩО.А за да ме разберът в пълния смисъл нека не забравят поговорката :КОИТО СЕЕ ВЯТЪР ЖЪНЕ БУРЯ .И ВЕЧЕ всяка хваната мрежа ще я маркирам на GPS
с координати ЗА ДА ГИ ОЛЕСНЯ (не че това ми е работата)Успех и ловете БРАКОНИЕРИТЕ (и избирателно да е ПАК Е НЕЩО)Качвам 2 снимки в галерията ако може някои да ги премести в темата.

Последно промяна от toyo1 на Нед Мар 21, 2010 9:19 am, променено общо 3 пъти.
-
- научил се да хвърля
Re: ИАРА демонстрира МУСКУЛИ
toyo1 бате ти си като Батман ама язовирски вариянт. 

Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво мъжки,много ме кефиш.Телефона ми го има в указателя,С радост ще ти окажа съдействие,пък и ще почерпя.Добре,че има и такива...щото ако чакаме само на ония...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бах Им Май*ата .. .... "Скапана Държава Некадърни политици !"
-
- кандидат преподавател
И кой са шерифите който ти направиха такава забележка,кажи ги то така без именаtoyo1 написа:Днеска реших да направа една обиколка на язовира и няма и 15минути от както съм на вода ме догони лодката на (ИАРА) ШЕРИФИТЕ (с които се познаваме по физиономии ) поздравихме се И ВИДИМО ЯДОСАНИ ми направиха ЗАБЕЛЕЖКА че много съм ПИШЕЛ ПО ФОРУМИТЕ ??? Какво кълве на яз. Тракиец .

Колега те си знаят КОИ СА (и на кои водоем се развива случката) .Не знам ЗАЩО НЕ СЕ ДАВА ГЛАСТНОСТ (на тоя водоем ) КАТО СЕ ХВАНАТ БРАКОНИЕРИ ? За тая година САМО за едни ЗНАМslivnalia написа:И кой са шерифите който ти направиха такава забележка,кажи ги то така без именаtoyo1 написа:Днеска реших да направа една обиколка на язовира и няма и 15минути от както съм на вода ме догони лодката на (ИАРА) ШЕРИФИТЕ (с които се познаваме по физиономии ) поздравихме се И ВИДИМО ЯДОСАНИ ми направиха ЗАБЕЛЕЖКА че много съм ПИШЕЛ ПО ФОРУМИТЕ ??? Какво кълве на яз. Тракиец .

-
- научил се да хвърля
Видяхте ли министъра на Ивайловград?И той направи показно.Честно да ви кажа това не го очаквах и бях приятно изненадан.Абе направо ме хвърли в тъч...министър вади мрежи

Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
-
- научил се да хвърля
мисля че само господари на ефира ще свършат работа, само това не са снимали 

Както се очертава СКОРО И НА ДРУГИ ВОДОЕМИ МОЖЕ ДА ГОСТУВА (министъра го може) ДА НЕ СЕ НАЛАГАmaistor_ribar написа:Видяхте ли министъра на Ивайловград?И той направи показно.Честно да ви кажа това не го очаквах и бях приятно изненадан.Абе направо ме хвърли в тъч...министър вади мрежи![]()

- Батко Емо
- разбира нещата
Браво бе,егати и тупаните!Апелира се да им се вдигат заплатите а някои са обърнали водоемите на бащиния!
Те инфо за шефа на иара,евала на колегата!
Кой е водома!

Колега СПЕСТЯВАМБатко Емо написа:Браво бе,егати и тупаните!Апелира се да им се вдигат заплатите а някои са обърнали водоемите на бащиния!Те инфо за шефа на иара,евала на колегата!
Кой е водома!

- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво друже! Така трябва! За добрите дела да акламираме, а за бездействие да протестираме! Както и да не се превиваме пред разни местни мутряги или псевдо инспектори. На много места колаборацията между тях доведе до обезрибяване на водоемите. От нас си зависи! Да ги тормозим с инфо за браконерстването. Рано или късно тез или други, които ще ги сменят ще почнат да си вършат работата както трябва. Вече има в три-четири териториални звена на ИРАРА , с много добри резултати в борбата с браконерството. Визирам Ловеч , Хасково и Бургас.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!