Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Валат
Валат
Вчера на обяд тръгнах за яз."Въча". Пристигнах към 13 ч. Колеги си тръгваха, уловът им беше три червеноперки.Щасливци!!!! Седях до вечерта и се пибрах валат,направо си беше мъртвило.Още 1 залив е преграден - частна собственост. На нас Рибарите е известен като "Америката".
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Валат
VW2 написа:Вчера на обяд тръгнах за яз."Въча". Пристигнах към 13 ч. Колеги си тръгваха, уловът им беше три червеноперки.Щасливци!!!! Седях до вечерта и се пибрах валат,направо си беше мъртвило.Още 1 залив е преграден - частна собственост. На нас Рибарите е известен като "Америката".
ти да не ме смени на 03.03 малко по нагоре от Америката беше с жена и едно дете

аз си тръгнах към 13 часа с 3 хванати червеноперки за 4 часа вчера

и чак бях изненадан от онази бетон излят на Америката до самата вода и оградените сливи горе на пътя !
егати и държавата егати и частната собственост !
От кога и язовир като Въча може да се реституира

Да, точно аз те смених, но нищо не хванах.Хвърлях на бял и на симеон, но нищо. После смених мястото,отидох точно срещу "Америката" и видях бетона.Пътят за залива е заграден и пише "часна собственост". Не искам да коментирам,много ме е яд. 

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Нема какво да се очудвате - те продадоха 1 километър от Шипочанския залив на Искъра... Нямат спирка.
-
- ще става разбирач
Колеги да ви питам днес бях на 1 язовирче частно ... Имаше риби играеха ... Но не искаше и да барне . Пробвах на плувка на фидер на пружина на блесна на воблер не иска и тфа е ;ь Пълен валат ..
Имате ли някакви предположения защо ? 

-
- разбира нещата
Според мен причината за това е много високото наляганеLusi_vg написа:Колеги да ви питам днес бях на 1 язовирче частно ... Имаше риби играеха ... Но не искаше и да барне . Пробвах на плувка на фидер на пружина на блесна на воблер не иска и тфа е ;ь Пълен валат ..Имате ли някакви предположения защо ?