Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дрангово- 20.03.2010
Дрангово- 20.03.2010
Вчера ходихме на язовира в Дрангово. Пристигнахме към 7:30 и още с идването направих една снимка :
Заехме се с дълъг път до другата страна на язовира ,защото неможе да се ходи с кола дотам и докато стигнем на мястото ,където да ловим се поизпотихме ,ама поне успяхме да стигнем и нахвърляхме.
Хапнах и отидох да похвърлям спининг ,баща ми се зае с дебненето на шарана,но след 2 часа хвърляне ,без удар и се върнах при дънните.. Баща ми вика ,че имало леки ударчета ,но само прецъквали.. Седнах да хапна ,а една от въдиците удари и тогава извадихме 1 шаро :
От тогава непоиска и да барне ,чак до към 4 часа ,когато изтървахме 2 поредни риби. Незнам каде беше проблема ,но се откачиха на една и съща въдица за околко 20 мин. И това беше ,за тръгване едно фото

Заехме се с дълъг път до другата страна на язовира ,защото неможе да се ходи с кола дотам и докато стигнем на мястото ,където да ловим се поизпотихме ,ама поне успяхме да стигнем и нахвърляхме.
Хапнах и отидох да похвърлям спининг ,баща ми се зае с дебненето на шарана,но след 2 часа хвърляне ,без удар и се върнах при дънните.. Баща ми вика ,че имало леки ударчета ,но само прецъквали.. Седнах да хапна ,а една от въдиците удари и тогава извадихме 1 шаро :

От тогава непоиска и да барне ,чак до към 4 часа ,когато изтървахме 2 поредни риби. Незнам каде беше проблема ,но се откачиха на една и съща въдица за околко 20 мин. И това беше ,за тръгване едно фото

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Дрангово- 20.03.2010
Колега тва кой язовир е левия или десния като идваш ОТ селото 

- svetlio86
- ще става разбирач
Кое Драганово е това???По точно в коя област се намира , че има 4 села с това име!!!
Поздравления за излета!!! 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- разбира нещата
Kато гледам снимките -май става въпрос за този отдясно на пътя идвайки от селото.(Пловдивска област ).Сега на 13.00 лв такса ли е още?
Иначе поздрави за Шаркото-изглежда добро парче

Иначе поздрави за Шаркото-изглежда добро парче

-
- вече хвърля и на тежко
Аз лятото бях на този от лявата страна на пътя,как седат нещата с десния,такса/колко пръчки/каква риба има мисля скоро да ида защото аз съм от Борец и ми е на 7-8 km
Супер парче !!
Шаран ама един
Един ама шаран

Един ама шаран
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колега, страхотен излет си спретнал, а шарко има. Наздраве

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Язовира е същия ,таксата е 13 ,разрешени са 3 въдици.burg написа:Kато гледам снимките -май става въпрос за този отдясно на пътя идвайки от селото.(Пловдивска област ).Сега на 13.00 лв такса ли е още?
Иначе поздрави за Шаркото-изглежда добро парче![]()
![]()
![]()
Никой, но преди 1 седмица имам информация за изкарани 3 щуки.katri написа:колега, някой изкара ли щука?
Добър излет, браво !

-
- разбира нещата
Бива,бива.