Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Червеноперки на с.Маслово..
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Червеноперки на с.Маслово..
Днес мислих да отида някъде по р.Искър да пробвам кленовете.Приготовлението и интусиазма не липсваха все пак имах около 300гр бял и пинки,но в крайна сметка се оказа че водата отново се е вдигнала и няма смисъл за излет там.И така докато си пиех сутрешното кафе реших отново да пробвам на гьола на Маслово,язовирче което винаги ми е било като резервен вариант.И така към 9.30ч бях там.Ето как ме посрещна то спокойна и огледална вода..
,
Имах малко захранка примесена с бял червей и голяма надежда,че и този път няма да ме подведе гьола.Деня се очертаваше да е наистина пролетен което ме радваше..,че дори и да няма риба поне да няма и мартенски студ
Ето и работното ми място
,
в интерес на истината още с първото замятане се хвана ето този палавник
,
това ми даде ми допънителен стимул..И така до към 10.30 дъното на кофата почти не се виждаше

Времето си беше наистина пролетно което може би раздвижи рибата и на моменти се получаваше рубриката гол след гол.С изключние на силния вятър на моменти, риболова си вървеше доста сполучливо.Имаше и доста колеги но жалко,че рибата не е както беше преди 2-3г.Може би то и от тогава не е зарибявано
..Все пак риболова ми приключи с 108 червенопверки
2/3 0т които бяха релийзнати..
ами това е от мен колеги

Имах малко захранка примесена с бял червей и голяма надежда,че и този път няма да ме подведе гьола.Деня се очертаваше да е наистина пролетен което ме радваше..,че дори и да няма риба поне да няма и мартенски студ

Ето и работното ми място

в интерес на истината още с първото замятане се хвана ето този палавник
това ми даде ми допънителен стимул..И така до към 10.30 дъното на кофата почти не се виждаше
Времето си беше наистина пролетно което може би раздвижи рибата и на моменти се получаваше рубриката гол след гол.С изключние на силния вятър на моменти, риболова си вървеше доста сполучливо.Имаше и доста колеги но жалко,че рибата не е както беше преди 2-3г.Може би то и от тогава не е зарибявано

ами това е от мен колеги

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Червеноперки на с.Маслово..
Много риба, много нещо, браво колега 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колега, Велик си

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
що не се засрамите,кое му е евалата половината са маломерки,или на мен ми се струва

-
- сериозен играч
Браво,добре си ги надърпал,а какви са условията сега,колко е на въдица 

- leeds
- вече хвърля и на тежко
2/3 си плуват отново в гьола //и да ти кажа не са никак малки затова съм снимал една в ръката си// :...те щяха и всичките,но на приятел съпругата му е бременна. А аз такава риба не консумирам за мен е удоволствието.ribolovcho написа:що не се засрамите,кое му е евалата половината са маломерки,или на мен ми се струва

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер риболов за това време на годината.... 

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- jasonsmith
- разбира нещата
Екстра риболов, а наистина какъв е статуса сега на язовирчето, има ли още едни мангали дето искат по 3лв на пръчка, или вече са се махнали, понеже това което чух последно е, че не са им подновили договора...
Добър риболов, браво !

- leeds
- вече хвърля и на тежко
Пак са там циганетата, и пак е 3лв. на пръчка.Но както написах не е зарибявано от 2год.,в момента освен бабушки и червеноперки друго не пипа.Но да си направиш кефа са си екстра. Иначе като инфо миналата година не е източван и не са пускани мрежи за малкото останали вече като мит каракуди по 2кг ,шарани и щуки.Интерестното е че преди седмица някъкав пич е извадил шарко 5кгjasonsmith написа:Екстра риболов, а наистина какъв е статуса сега на язовирчето, има ли още едни мангали дето искат по 3лв на пръчка, или вече са се махнали, понеже това което чух последно е, че не са им подновили договора...