Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Черногорово-Дим.град
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Черногорово-Дим.град
Колеги МОЛЯ ВИ за прясно инфо относно този водоем
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Re: Черногорово-Дим.град
Такса 10 лв за 3 броя въдици.
11 лв за 4 бр.
12 лв за 5 бр. (5 броя е максималното за билет)
Събота и недяла бяхме на язовира. Имаше доста хора. Предимно я търсят в плитката вода - от 1ви бивак до 14 бивак. В циганския ръкав имаше доста хора. А също и в залива между 16-и и 20-и бивак. За Събота и Неделя мисля, че никъде нищо не се беше хванало. Водата е още студена. Но да се надяваме, че скоро ще тръгне каракудата в плитката вода.
11 лв за 4 бр.
Събота и недяла бяхме на язовира. Имаше доста хора. Предимно я търсят в плитката вода - от 1ви бивак до 14 бивак. В циганския ръкав имаше доста хора. А също и в залива между 16-и и 20-и бивак. За Събота и Неделя мисля, че никъде нищо не се беше хванало. Водата е още студена. Но да се надяваме, че скоро ще тръгне каракудата в плитката вода.

Todor Georgiev написа:Колеги МОЛЯ ВИ за прясно инфо относно този водоем
Наслука!
-
- научил се да хвърля
БЛАГОДАРЯ за инфотоSpatia написа:Такса 10 лв за 3 броя въдици.
11 лв за 4 бр.
Todor Georgiev написа:Колеги МОЛЯ ВИ за прясно инфо относно този водоем
-
- научил се да хвърля
а някакъв тел. за връзка
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- научил се да хвърля
БЛАГОДАРСКО!!!!GODFATHER написа:http://ns.neochim.bg/chernogorovo/
за един билет 5 въдици ли са позволени мах.
а ако не е с приспиване трябва ли да се запазва място и рибата заплаща ли се защото там не открих дали се заплаща
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колега и с приспиване и без преспиване можеш да отидеш без да си запазвал място. Но друг е въпроса дали ще има свободно и ако е свободно дали ще е добро мястото.
п.с. Риболва на Черногорово е разрешен до 25.04.2010
п.с. Риболва на Черногорово е разрешен до 25.04.2010

sladak написа:а ако не е с приспиване трябва ли да се запазва място и рибата заплаща ли се защото там не открих дали се заплаща
Наслука!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Информацията е много точна,утри и други ден съм там на 3 сектор, ако има познати да минават на там да се обадятРиболва на Черногорово е разрешен до 25.04.2010

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой запознат били споделил къде да търся хищника евентуално щука, костур-само на спининг??
Чувал съм и за европейски сом, но е рано още и за него си трябва лодка, а бяла не съм чул да има??!!!
Понеже не познавам язовира!!!
Благодаря предварително!!!
Чувал съм и за европейски сом, но е рано още и за него си трябва лодка, а бяла не съм чул да има??!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колега,
на блесна много много трудно можеш да хванеш нещо на Черногорово. Тази година съм ходил там 19 пъти и най-вероятн днес пак ще ида за 1-2 часа,ако свърша работа навреме. И нямам нищо хванато.
Най-много се хваща щука в циганския ръкав - бивак 5,6,8,9, 10 (най-щукарския), а също и 11, 14,15,16 Бивак. Там най-много щуки са хванати.
Но там е страшно много закачки. Като цяло за блеснарски риболов е много трудно на Черногорово т.к. е страшно много закачки и миналата години за 3-4 часа излет на ден късах по около 3-4 блесни и 1-2 воблера... което ми беше много неприятно. Затова сега ходя на бивак номер 1,2,3 или 24,25 където е по-чисто но и почти нищо не излиза...
Успех!
на блесна много много трудно можеш да хванеш нещо на Черногорово. Тази година съм ходил там 19 пъти и най-вероятн днес пак ще ида за 1-2 часа,ако свърша работа навреме. И нямам нищо хванато.
Най-много се хваща щука в циганския ръкав - бивак 5,6,8,9, 10 (най-щукарския), а също и 11, 14,15,16 Бивак. Там най-много щуки са хванати.

Но там е страшно много закачки. Като цяло за блеснарски риболов е много трудно на Черногорово т.к. е страшно много закачки и миналата години за 3-4 часа излет на ден късах по около 3-4 блесни и 1-2 воблера... което ми беше много неприятно. Затова сега ходя на бивак номер 1,2,3 или 24,25 където е по-чисто но и почти нищо не излиза...
Успех!
GODFATHER написа:Някой запознат били споделил къде да търся хищника евентуално щука, костур-само на спининг??
Наслука!
а някой може лида ми каже кои бивак е най-успешен за шаран и амур
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Няма такова понятие... на всякъде са хващали всичко... и амури и шарани. До средата на Юни предимно търсят шаран и амур в по-плитките води... Много хора ходят на 1, 2, 3 място като замятат по-наблизо, за да са в по-плиткото... 
Но всичко е късмет, захранка, стръв, монтаж... а и по принцип язовира е много много труден! Както кълве 1 седмица после може да не кълве 1 месец ама въобще... винаги съм се чудел защо така се получава...т.ч. на Черногорово само постоянството помага...

Но всичко е късмет, захранка, стръв, монтаж... а и по принцип язовира е много много труден! Както кълве 1 седмица после може да не кълве 1 месец ама въобще... винаги съм се чудел защо така се получава...т.ч. на Черногорово само постоянството помага...

sladak написа:а някой може лида ми каже кои бивак е най-успешен за шаран и амур
Наслука!
Там нали не даваха да се лови ЩУКА вече дават ли