Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Жребчево
Тва вече незнам, нищо не ми каза. Ако утре го видя, ще го питамnaskox7 написа:долу горе къде е бил тоя дядка

-
- новобранец
Събота бях на язовира, хванахме осем бели риби, седем с тегло около 1,5 кг и една по-малка, която пуснахме. Имаше около двадесет лодки. В общи линии гледката беше тъжна, като виждаш как хората прибират риби по една педя.

Без битка няма победа!
- maranzika
- сериозен играч
Това за белите е самата истина.Но разбрах,че от лодките се ловят доста дребни риби(под кило) и всичко се прибира.От брега почти нищо(рибите са навътре).Вчера е имало 40 лодки.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На тролинг тествахте ли я?abramovich написа:Събота бях на язовира, хванахме осем бели риби, седем с тегло около 1,5 кг и една по-малка, която пуснахме.
-
- новобранец
- makiavelli
- новобранец
Колега, на 27-ми вече ще съм се прибрал оттамHOOLIGAN написа:на 27.03.2010 сутринта погледни на запад и ще видиш всичко ново около яз. Жребчево и по-специално риболова от лодка на този язовир, а и мен в лодкатаmakiavelli написа:Колеги, нещо ново около Жребеца? Интересува ме риболова от лодка по точно..![]()
![]()
![]()
![]()
и аз имам инфо за епизодични успехи на силикон, но инфото за местата се разминава

По добре да си мъртъв и да ти е гот отколкото жив и нищо да не ти е наред!
- горан
- ще става разбирач
Нямах много време да троля, но за два три часа само един хубав удар, но не испях да я извадяval написа:На тролинг тествахте ли я?abramovich написа:Събота бях на язовира, хванахме осем бели риби, седем с тегло около 1,5 кг и една по-малка, която пуснахме.

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е картинката от днес.

Весело е.

Весело е.

Последно промяна от val на Съб Мар 27, 2010 10:12 pm, променено общо 1 път.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Народа е полудял. Днес на мушка е бялата, след седмица е платиката, да се готви и шарана.
-
- новобранец
неделен валат
от всичките участници 1-2 имаха бинго

бракониер на снимка да видиш,шамар му бий!!!
Моля придържайте се към раздела - достатъчно теми има за бракониери, или и раздела с "Информация" трябва да осерем
-всеки пост извън темата ще се изтрива /да не се чудите -къде ми е поста/.

На фона на общата мания по бялата , мен ме налъгват с щуки около острова. Дали е възможно?
Айде малко инфо с положителна насока: В неделя времето беше даждовно, облачно ветровито и доста студено, за следобеда от брега хванах 4 бели от 45 до 60 см. Женската и още една отплуваха обратно. Ударите бяха през различни периоди от време, нямаше някакви серии, но аз не сам и хвърлял през цялото време. Колегата също хвана доста ма по-дребни сулчици. Стори ми се че във това много мрачно време без никакво слънце ярко жълтите и белите силикони бяха по-удачни от зелените, пък може и да се заблуждавам. Аз хвърлям само на шадове мин. 10 см, тежки глави, ако някой се чуди. Друго, водата пак се качва, пак изпускат яз.Копринка и Жребчево вдига. Мирни риби хващаха някоя друга ама те в такова калпаво време не дават май по принцип. Щуки други години съм виждал около устието "мръстящи" ама никога не са кълвали може и сега да има. Сом не съм чул да е хванал някой за сега, ако някой е да обади нии няма да ги изфащаме, I promise 

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След час потеглям да тролим. Довечера ще има прясно инфо.
(след новинарската емисия)

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сега по темата: Нивото се е покачило, температурата е 2 градуса надолу(колебае се между 7-8 градуса). Мераклиите за белия хищник са оредяли осезаемо. За 5 часа тролинг 3 риби , като двете маломерни. Абе направо провал.