Мултипликатор Touareg 303 E и пръчка Mikado Catfish?

Модератор: sapuna

kosio7
новобранец
новобранец

Мултипликатор Touareg 303 E и пръчка Mikado Catfish?

Мнение от kosio7 »

Здравейте колеги! Реших да се оборудвам с по-сериозна пръчка и мултипликатор от ниския ценови клас (като за начало). :) Разгледах тук-там, прочетох това-онова и общо взето си направих някакви изводи. Така, по темата. Интересува ме конкретният модел от заглавието на темата. Някой сблъсквал ли се е с него и бива ли? Не можах да намеря много инфо из нета... За пръчката разбрах че съотношението цена-качество е добро, въпроса ми е дали има по-удачни вариянти за тази цена. Благодаря предварително! :wink:
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мултипликатор Touareg 303 E и пръчка Mikado Catfish?

Мнение от orion30 »

Ами Пенн-ката си е класика в жанра открай време. :D

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2091
kosio7
новобранец
новобранец

Мнение от kosio7 »

orion30 написа:Ами Пенн-ката си е класика в жанра открай време. :D

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2091

Ами май това ще е макарата... :) А за тояга мисля да бъде Mikado-то... Ако някой има предложение за по подходяща пръчка, да пише... Все още съм доста гол и бос при мултипликаторите... Мисля, че е добре да опомена че сетъпа ми трябва за риболов в сладки води за сом от бряг. :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ами Катфиша на Микадо не е предназначена за риболов с мулти еле пък от бряг . Ако държиш на Микадо то модела Crystalline Pilk си е точно каст модел а и като гледам какъв тест му дават си е екстра за това което ти трябва ако и да не се води "сомска" . Друг е въпроса че с това голямо мулти ако търсиш сома на спининг ще ти е доста дискомфортно но пък ако е за дъно нямаш ядове . Това за от брега инак ако си кльонкаш или тролиш не виждам да имаш проблеми във варианта туй мулти с Катфиша :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
kosio7
новобранец
новобранец

Мнение от kosio7 »

Даа и това не споменах. За дъно ми трябва сетъпа. :) Разглеждам и обмислям още няколко варианта. Не е задължително Mikado-то, но някак много ми хвана окото. Друга макара на която се спрях е Cormoran Corboss 510. Рядка макара с лява дръжка и долен монтаж...
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”