Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

КАЗАНЛЪК.на с.РОЗОВО ПРЕСЯВНИТЕ
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
КАЗАНЛЪК.на с.РОЗОВО ПРЕСЯВНИТЕ
Някои колега ходил ли е скоро.Хващат ли се риби.Гьол №2.3 излиза ли нещо.
Последно промяна от na4o_kz на Пон Май 03, 2010 9:58 pm, променено общо 1 път.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Re: КАЗАНЛЪК.на с.РОЗОВО ПРЕСЯВНИТЕ
Само на тръбата и то риби за аквариума!!! Но ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАТ ДА ТЪРМЪЧАТ!!!!!
-
- ще става разбирач
Привет, колега!na4o_kz написа:Някои колега ходил ли е скоро.Хващат ли се риби.Гьол №2.3излиза ли нещо.
Ако го пишеш за така прочутият водоем, с многото огромни риби

Две години вече пресявната е оставена на натрупаната "слава", като все още има риболовци, които се лъжат, и ходят да си губят времето там.
В интерес на истината, в язовирчето има доста кефал и червеноперка, както и дребни шаранчета, но поради някакви причини рибата кълве много, много трудно. Това го казвам от 20 годишен опит на този водоем, там просто не кълве, а големи шарани няма

Опитайте по другите пресевни, на изток до Зимница са много, а риба има в изобилие, и кълве прилично.
Наздраве и наслука

Никога не пия карал!

Колега за кой по-точно водоем номер 2 питаш?,защото от изток към запад втория водоем доколкото знам беше арендован от DON .....и там лично аз имах КЪСМЕТА да забия една БУЛЯ ЩУКОВИЦА близо 2 кг. В момента арендования водоем е първият от запад на изток а най голямата гордост за него според това което съм чувал е че рибата от другите водоеми наоколо се съхранява именно в този първи АРЕНДОВАН водоем Не Зная споделям какво съм чул!!!!! Но със сигурност и в двата случая PR работи перфектно !!!!!
-
- научил се да хвърля
И двамата право казвате колеги.2ГЬОЛ от изток на запад казваха че Каличков го е взимал преди години 2 ли 3 ли НО като съм чувал и аз къв търмък са хвърляли ГОТИНИТЕ АРЕНДАТОРИ от 1 ГЬОЛ явно затова е оставен от гн К-В.Но на 2 отзад мога да кажа че има все още „дано тея гьотверени не го прочетат
„едрички каракудки щот съм хващал и още щуки. кефали а съм „чувал„ и за Шарко.Чувам че май е наводнено надолу.3 ГЬОЛ няма водорасли от мрежарите и него го поскат ама не остана вече и там нищо;НО на 4 не ходете че рибата мирише на нафта отдавна пък и скоро имало даже мъртва.Все се надявам някой някъде да се похвали с нещо уловено от 2 и 3 пък може и от КОПРИНСКИЯ.Из сайта пишат за новата ИАРА но в КАЗАНЛЪК май я няма.Дано да не е така.Айде пишете и се хвалете и най вече НАСЛУКА на всички РИБОЛОВЦИ.

-
- научил се да хвърля
Случайно подочух за хванати добри рибоци на мръсния,на 2-я преди 2 седмици си хванах прилично червенопера,някоя и друга каракудка.Някой да се похвали,с друго.Предполагам че има такива.