КАЗАНЛЪК.на с.РОЗОВО ПРЕСЯВНИТЕ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

КАЗАНЛЪК.на с.РОЗОВО ПРЕСЯВНИТЕ

Мнение от na4o_kz »

Някои колега ходил ли е скоро.Хващат ли се риби.Гьол №2.3 излиза ли нещо.
Последно промяна от na4o_kz на Пон Май 03, 2010 9:58 pm, променено общо 1 път.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
lazarov
новобранец
новобранец

Re: КАЗАНЛЪК.на с.РОЗОВО ПРЕСЯВНИТЕ

Мнение от lazarov »

Само на тръбата и то риби за аквариума!!! Но ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАТ ДА ТЪРМЪЧАТ!!!!!
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

na4o_kz написа:Някои колега ходил ли е скоро.Хващат ли се риби.Гьол №2.3излиза ли нещо.
Привет, колега!
Ако го пишеш за така прочутият водоем, с многото огромни риби :lol: в него, който е до пътя за Розово, ще те информирам накратко за историята му. Това е една от първите пресевни в района, и в него имаше много риба допреди няколко години, когато известният с "честноста" си служител на ИАРА в Казанлък, Сунай Незнамкакъвсиоглу, чрез подставени лица го взе под аренда. Тогава се започна, по късна доба, здраво мрежене на съседните водоеми, като уловената риба се прехвърляше във въпросната пресевна, правеше се по всякакви начини здрава пропаганда, какви огромни шарани има, и как "вчера, едни рибари от Хасково, например, са уловили 8 кг шаран" и т.н.
Две години вече пресявната е оставена на натрупаната "слава", като все още има риболовци, които се лъжат, и ходят да си губят времето там.
В интерес на истината, в язовирчето има доста кефал и червеноперка, както и дребни шаранчета, но поради някакви причини рибата кълве много, много трудно. Това го казвам от 20 годишен опит на този водоем, там просто не кълве, а големи шарани няма :) .
Опитайте по другите пресевни, на изток до Зимница са много, а риба има в изобилие, и кълве прилично.
Наздраве и наслука :) !
Никога не пия карал!

Изображение
lazarov
новобранец
новобранец

Мнение от lazarov »

Колега за кой по-точно водоем номер 2 питаш?,защото от изток към запад втория водоем доколкото знам беше арендован от DON .....и там лично аз имах КЪСМЕТА да забия една БУЛЯ ЩУКОВИЦА близо 2 кг. В момента арендования водоем е първият от запад на изток а най голямата гордост за него според това което съм чувал е че рибата от другите водоеми наоколо се съхранява именно в този първи АРЕНДОВАН водоем Не Зная споделям какво съм чул!!!!! Но със сигурност и в двата случая PR работи перфектно !!!!!
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

И двамата право казвате колеги.2ГЬОЛ от изток на запад казваха че Каличков го е взимал преди години 2 ли 3 ли НО като съм чувал и аз къв търмък са хвърляли ГОТИНИТЕ АРЕНДАТОРИ от 1 ГЬОЛ явно затова е оставен от гн К-В.Но на 2 отзад мога да кажа че има все още „дано тея гьотверени не го прочетат :axe: :lol: „едрички каракудки щот съм хващал и още щуки. кефали а съм „чувал„ и за Шарко.Чувам че май е наводнено надолу.3 ГЬОЛ няма водорасли от мрежарите и него го поскат ама не остана вече и там нищо;НО на 4 не ходете че рибата мирише на нафта отдавна пък и скоро имало даже мъртва.Все се надявам някой някъде да се похвали с нещо уловено от 2 и 3 пък може и от КОПРИНСКИЯ.Из сайта пишат за новата ИАРА но в КАЗАНЛЪК май я няма.Дано да не е така.Айде пишете и се хвалете и най вече НАСЛУКА на всички РИБОЛОВЦИ.
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Случайно подочух за хванати добри рибоци на мръсния,на 2-я преди 2 седмици си хванах прилично червенопера,някоя и друга каракудка.Някой да се похвали,с друго.Предполагам че има такива.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”