Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от orion30 »

Здравейте,
Казвам се Деан и съм директор продажби във фирма за автомобилни, камионни и индустриални гуми.
Отделно и професионален фотограф, главно сватби, коктейли и прочие.
Ако на някой му трябват гуми или снимки да пише на лични.
Поздрави на всички. :D
JointeR
новобранец
новобранец

Мнение от JointeR »

Здравейте и от мен приятели. Казвам се Илия Иванов- Илиийката . На 23 години. Студент съм последен семестър в Свищов , специалност Маркетинг иначе съм от Пловдив.
Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
Аватар
drago.fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от drago.fisherman »

Дойде ред и аз да напиша нещо за себе си.Както е казал народа "По добре късно,отколкото никога."
Казвам се Драгомир Димитров или за по-кратко Драго. На 44години съм и живея в гр.Камено обл.Бургас
Завършил съм ССУМОР - Бургас специалност Техник - Корабоводител.Понастоящем Навигационен офицер.
Вече 24 години работя в морето,но не ми остава много време за риболов.Риболовец съм откакто се помня.
Женен съм с едно дете.Сина ми е на 21 години и също е пристрастен към риболова
niki84
новобранец
новобранец

Мнение от niki84 »

Здравейте, казвам се Николай на 25г от Варна съм .
Едно от хобитата ми- животните са свързани с моята работа. Занимавам се с търговия на всякакви храни за домашни любимци.
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Здравейте и от мен.
Казвам се Константин Чолаков. На 34г. съм. Женен с едно дете. Работя, като експерт в Регионална дирекция по горите - гр. Смолян.
Аватар
snejeco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от snejeco »

Здравейте и от мен , Цветелин... , занимавам се с IT , в момента работя в София за най-предпочитаният интернет доставчик в цяла Англия... , не се притеснявайте да питате за каквото и да било свързано с IT , аз съм на среща. Хобито ми е РИБОЛОВ предимно на хищници...
Joro_PZ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Joro_PZ »

Здравейте всички! С малко закъснение да се представя и аз. Казвам се Георги Петров на 39г.от Пазарджик. Потомствен риболовец :D . Баща ми ме е повел по реките и язовирите откато съм проходил :wink: . Женен, с две деца, на 4 и на 9 годинки, възпитавани да обичат природата и риболова. Имам няколко хобита. На първо място риболов - тролинг и на леко. Обичам да ходя и за гъби. А на тези години все още намирам време и сили да играя волейбол (макар и в любителска волейболна лига). Малко трудно ги съчетавам хобитата, но риболова винаги е на първо място.
По образование - икономист. Собственик съм на автосервиз, магазин за авточасти - нови и втора употреба.
Бих се радвал да помогна на всеки колега, а за съфорумците - специални отстъпки :D .
Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Не знам как съм я пропуснал досега тази тема. Казвам се Симеон Божков, на 37год. от гр. Пазарджик. По професия съм икономист, но от 12години се занимавам с търговия , и по-точно с дистрибуция на хранителни стоки и напитки. Семеен съм. Хобито е ясно , риболов най- вече на леко , и по възможност в течаща вода.
Върл Shimano фен!
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

Здравейте и от мен приятели!
И на ми е убегнала тази тема,да се представя и аз: На 35г.от София името ми е Георги,семеен с едно дето което се надявам един ден да наследи страстта на баща си .Търговски представител съм към една Българо-Американска компания в сверата на бързооборотните стоки.Хобито ми е както и на всички тук риболова/ на леко/..е има и някой други,но като цяло той изплува начело :D :D ..Успех на всички колеги от мен през новата 2010г. и винаги пълни живарници и естествено много емоции!
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
pesho n.zagora
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pesho n.zagora »

Здравейте и от мен казвам се Петър Дечев на 39г от гр.Нова Загора -завършил съм средно специално образование ТМТ като Фрезист работя в ЗММ гр Н Загора като (зъбофезист),металорезач -пресьор ,абкант ,гилотина и тн всичко свързано с метал ,ламарина т.н имам 21 стаж в тая свера.Имам син на 4г и 6месеца който е бъдещ риболовец,жена която е добра. За риболова е от както се помня практикувам на леко мач,щека на дъно фидер и на косъм .За риба ходя на Жребчево и по рядко на тецовете наслука на всички съфорумци :drinkers: :partyman: :smt023 .
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Здравейте,казвам се ПЕТЪР ПЕТРОВ от Червен бряг на 42години съм имаме семеен сладкарски цех хобито е ясно от всякъде-РИБОЛОВ
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
batjoro76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batjoro76 »

Привет и от мен.Казвам се Георги Ламбов на 33г. от гр. Пловдив. Представител съм на австрийска фирма за дървена дограма.
Хобито е ясно, за което жинЪтЪ се мръщи чат пат,че не ми и вярва напоследък с тия валати.Ама тая година съм се заканил, че ще и затворя устата.
:D :D :D
alankooly
новобранец
новобранец

Мнение от alankooly »

Здравейте и от мен. Казвам се Димитър Кирязов на 23г. родом от Ямбол. В момента съм студент 4-та година в УНСС по специалности "Международни икономически отношения" и "Финанси". Хобито е ясно - риболов
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

здравейте и от мен. константин данев 40г.управител във фирма;строителство ;услуги със строителна механизация/багери,самосвали/,международен транспорт.според мен ,хубавата страна на финансовата криза е че ,лично на мен ми остава повече време за риболов. :D
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
gabuu
новобранец
новобранец

Мнение от gabuu »

Казвам се Габриел от град Дупница съм и съм ученик. Хобита: Риболов, Инф. Технологий (всичко свързано с компютъра), Футбол, Фотография... :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”