Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Токов удар
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Токов удар
Колеги ,снощи ми изгоряха няколко уреда във къщи от токов удар,към кого да се обърна за да дам оплакване,някои има ли опит с тези неща,ходих днес до енергото ,те казаха че това не е от тях ,благодарско предварително
п.п между другото и на няколко комшии е станало същото
п.п между другото и на няколко комшии е станало същото

Re: Токов удар
ми пробваи при заштита на потребителите,но утрнесре ште питам и ште ти кажа как коя инстетуция да се оба
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- dedeff
- разбира нещата
Колега,ти да не би да очакваш,да ти кажат че вината е в тях и да проявят добра воля.Няма да стане.Подаваш оплакване в комисията за защита на потребителите,а те хората си знаят работата.ribolovcho написа:те казаха че това не е от тях
Ей това е долна работа,да плащаш като поп за качество на услугата и накрая получаваш,какво......Падане по гръб и то болезнено.Ами как му беше модерната дума.Да им е..@ майката.
Без жени можем,без риболов не можем!
Хаха че като не е от тях да неби ВиК да ти подават напрежението по трабите ...Ей тея хептен на загубени зеха да се правят ...Само защита на потребителите ще свършат работа или господари на ефира
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
това ми е до болка познато.първо в три дневен срок трябва да подадеш жалба в съответното дружество.след което в три дневен срок трябва да мине комисия и да направи протокол за нанесените щети.след което трябва да получиш писмо с което те уведомяват дали уважават жалбата ти.
а ти правиш следното:след като мине комисията,товариш изгорелите уреди и ги караш на ремонт,но съответния сервиз трябва да ти издаде фактура и касова бележка за извършения ремонт,а съответно така,трабва да ти направят и констативен протокол че причина за повредата е токов удар.
след като си направил всичките тези неща,и си получил писмо че уважават жалбатати.слагаш всички тези неща + номер на банкова сметка в един плик и ги изпращаш на посочения адрес и чакаш да ти изплатят щетите.
п.п.колега зор е първия път.
а ти правиш следното:след като мине комисията,товариш изгорелите уреди и ги караш на ремонт,но съответния сервиз трябва да ти издаде фактура и касова бележка за извършения ремонт,а съответно така,трабва да ти направят и констативен протокол че причина за повредата е токов удар.
след като си направил всичките тези неща,и си получил писмо че уважават жалбатати.слагаш всички тези неща + номер на банкова сметка в един плик и ги изпращаш на посочения адрес и чакаш да ти изплатят щетите.

п.п.колега зор е първия път.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
писах до комисията за защита на потребителите,и ето какво ми пишат,-
Уважаеми г-н Младеновски,обърнете се към фирмата за дялово разпределение с
копие до компетентния орган по закона за
енергетиката-МИЕ,гр.София,ул."Славянска"№8 и
ДКЕВР,гр.София,бул."Дондуков"№8-9.
Уважаеми г-н Младеновски,обърнете се към фирмата за дялово разпределение с
копие до компетентния орган по закона за
енергетиката-МИЕ,гр.София,ул."Славянска"№8 и
ДКЕВР,гр.София,бул."Дондуков"№8-9.

-
- научил се да хвърля
Най искрено съчувствам, но мисля , че е най добре да се оплачеш на арменския поп. Това го казвам от опит.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз така мисля.vasko943 написа:Най искрено съчувствам, но мисля , че е най добре да се оплачеш на арменския поп. Това го казвам от опит.
И аз от опит го казвам.
Нямаш ли застраховка на къщата и електроуредите от подобни щети ...пиши ги в разход.
Единственото ,което мога да те посъветвам е да подадете колективна жалба,ако някой Ви обърне внимание.
Ако има доста пострадали може и на Господарите да се обадите.Иначе от ЦЕЗ или ЕВН сами да си признаят вината това не се е случвало и едва ли ще се случи някога.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Ako e имало токов удар значи е изключило е подстанцията и е отразено в тетрадката на дежурния.Така че ЧЕЗ да не се правят на гърмян заек,а да си понесат отговорността.Обади се на Господари на ефира и им разкажи за неволите.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Колегите го казаха! Правете оплакването веднага, защото после тез миндили ще кажат, че сте пропуснали срока! Пред ЕОН или ЧЕЗ и Комисията на потребителите! Хубаво ще е да направят и другите потърпевши оплаквания! Но не се изчаквайте или заедно да пишете колективна жалба! Ще изтървете сроковете, а те са нарочно направени къси!
Ако не признаят вината си има и съд! Но трябва да сте се жалвали по надлежният начин първо и да са ви отказали! Ако имате застраховка, се плаща от застрахователя, а те после бръснат ЕОН или който е там !

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!