Токов удар

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Токов удар

Мнение от ribolovcho »

Колеги ,снощи ми изгоряха няколко уреда във къщи от токов удар,към кого да се обърна за да дам оплакване,някои има ли опит с тези неща,ходих днес до енергото ,те казаха че това не е от тях ,благодарско предварително

п.п между другото и на няколко комшии е станало същото
Изображение
Най добрите са тук
ko74
новобранец
новобранец

Re: Токов удар

Мнение от ko74 »

ми пробваи при заштита на потребителите,но утрнесре ште питам и ште ти кажа как коя инстетуция да се оба
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

ок
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

ribolovcho написа:те казаха че това не е от тях
Колега,ти да не би да очакваш,да ти кажат че вината е в тях и да проявят добра воля.Няма да стане.Подаваш оплакване в комисията за защита на потребителите,а те хората си знаят работата.
Ей това е долна работа,да плащаш като поп за качество на услугата и накрая получаваш,какво......Падане по гръб и то болезнено.Ами как му беше модерната дума.Да им е..@ майката.
Без жени можем,без риболов не можем!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Хаха че като не е от тях да неби ВиК да ти подават напрежението по трабите ...Ей тея хептен на загубени зеха да се правят ...Само защита на потребителите ще свършат работа или господари на ефира
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

това ми е до болка познато.първо в три дневен срок трябва да подадеш жалба в съответното дружество.след което в три дневен срок трябва да мине комисия и да направи протокол за нанесените щети.след което трябва да получиш писмо с което те уведомяват дали уважават жалбата ти.
а ти правиш следното:след като мине комисията,товариш изгорелите уреди и ги караш на ремонт,но съответния сервиз трябва да ти издаде фактура и касова бележка за извършения ремонт,а съответно така,трабва да ти направят и констативен протокол че причина за повредата е токов удар.
след като си направил всичките тези неща,и си получил писмо че уважават жалбатати.слагаш всички тези неща + номер на банкова сметка в един плик и ги изпращаш на посочения адрес и чакаш да ти изплатят щетите. :mrgreen:
п.п.колега зор е първия път. :drinkers:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

писах до комисията за защита на потребителите,и ето какво ми пишат,-

Уважаеми г-н Младеновски,обърнете се към фирмата за дялово разпределение с
копие до компетентния орган по закона за
енергетиката-МИЕ,гр.София,ул."Славянска"№8 и
ДКЕВР,гр.София,бул."Дондуков"№8-9.
Изображение
Най добрите са тук
vasko943
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko943 »

Най искрено съчувствам, но мисля , че е най добре да се оплачеш на арменския поп. Това го казвам от опит.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

vasko943 написа:Най искрено съчувствам, но мисля , че е най добре да се оплачеш на арменския поп. Това го казвам от опит.
И аз така мисля.
И аз от опит го казвам.
Нямаш ли застраховка на къщата и електроуредите от подобни щети ...пиши ги в разход.
Единственото ,което мога да те посъветвам е да подадете колективна жалба,ако някой Ви обърне внимание.
Ако има доста пострадали може и на Господарите да се обадите.Иначе от ЦЕЗ или ЕВН сами да си признаят вината това не се е случвало и едва ли ще се случи някога.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
derbi
новобранец
новобранец

Мнение от derbi »

Ako e имало токов удар значи е изключило е подстанцията и е отразено в тетрадката на дежурния.Така че ЧЕЗ да не се правят на гърмян заек,а да си понесат отговорността.Обади се на Господари на ефира и им разкажи за неволите.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колегите го казаха! Правете оплакването веднага, защото после тез миндили ще кажат, че сте пропуснали срока! Пред ЕОН или ЧЕЗ и Комисията на потребителите! Хубаво ще е да направят и другите потърпевши оплаквания! Но не се изчаквайте или заедно да пишете колективна жалба! Ще изтървете сроковете, а те са нарочно направени къси! :twisted: :twisted: :twisted: Ако не признаят вината си има и съд! Но трябва да сте се жалвали по надлежният начин първо и да са ви отказали! Ако имате застраховка, се плаща от застрахователя, а те после бръснат ЕОН или който е там ! :twisted: :twisted: :twisted:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”