Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Някой ходи ли вече на изложението в Пловдив
Модератор: dantho.mihov
- горан
- ще става разбирач
Някой ходи ли вече на изложението в Пловдив
Колеги, някой от вас ходи ли вече на изложението в Пловдив. Има ли нещо интересно и струва ли си в събота да се бъхтя 200км., за да го посетя вместо да отида за риба. Представени ли са големите фирми, има ли някакви намаления. Ако някой го е посетил днес да даде отзиви.
-
- разбира нещата
Re: Някой ходи ли вече на изложението в Пловдив
Ако става въпрос за Пловдивския панаир аз ходих миналата или по миналата година и имаше какво да се види . Да наистина има големи фирми които предлагат разнообразие от стоките си . Всички фирми имат някакви мостри . Примерно гледан Land Rover качен на една платформа с доста голям наклон и джипа спрян на спирачка . Имаше показно как машина изрязва метална плочка във формата на пеперуда и всякъкви други стоки . Наистина има какво да се види и ще останеш доволен . Само че ако ще ходиш отиди по - рано , защото за отрицателно време паркинзите се пълнят и няма място къде да спреш .
- Jack Daniels
- разбира нещата
е неееееее, този отговор ме разби 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Човека пита за риболовното изложение,кви пеперуди.MonsTer_EnerGy написа:Ако става въпрос за Пловдивския панаир аз ходих миналата или по миналата година и имаше какво да се види . Да наистина има големи фирми които предлагат разнообразие от стоките си . Всички фирми имат някакви мостри . Примерно гледан Land Rover качен на една платформа с доста голям наклон и джипа спрян на спирачка . Имаше показно как машина изрязва метална плочка във формата на пеперуда и всякъкви други стоки . Наистина има какво да се види и ще останеш доволен . Само че ако ще ходиш отиди по - рано , защото за отрицателно време паркинзите се пълнят и няма място къде да спреш .

Бързай бавно.
-
- научил се да хвърля
аз ходих преди 7 години и беше много готино имаше много въдици и макари
ас риба не иам иам рибица
-
- разбира нещата
Олееее... верно ли бе .
Ами де да знам аз какви са тези изложения .
Мислях си че Пловдивския панаир . Нали там има изложения на разни работи и затова така си помислих .

Ами де да знам аз какви са тези изложения .

Мислях си че Пловдивския панаир . Нали там има изложения на разни работи и затова така си помислих .
миля че става въпрос за изложението 24-28.03.2010/Природа, лов, риболов/, какви са тези коментари от рода на ходих преди седем години и видях един джип....
п.с и аз мисля да отскоча, но май няма да имам време.
рекламата наи отгоре не я ли виждате колеги?
п.с и аз мисля да отскоча, но май няма да имам време.
рекламата наи отгоре не я ли виждате колеги?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
продължаваи да си мислиш нема лошо

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз ходих миналта година и не бях много впечатлен...имаше какво да се види,но очаквах по голямо изложение със всички големи вносители на риболовни пособия в България,а не беше точно така.
Сега в Събота отново ще пропътувам 111-те километра до Пловдив за да го разгледам,и евентуално да си купя нещичко,и тайничко се надявам да бъде по-голямо от миналогодишното и с по голям асортимет от фирми и продукти.
Сега в Събота отново ще пропътувам 111-те километра до Пловдив за да го разгледам,и евентуално да си купя нещичко,и тайничко се надявам да бъде по-голямо от миналогодишното и с по голям асортимет от фирми и продукти.
Последно промяна от tamihal на Сря Мар 24, 2010 9:37 pm, променено общо 2 пъти.
- slayder
- ще става разбирач
Аз бях днес на изложението.Нищо по различно от други години има и хубава и по посредствена стока.Цените са нормални.
Дава ли? И дава и взема.
- горан
- ще става разбирач
Абе миналата година и аз ходих и не бях особенно доволен. Интересува ме тази година как е положението ако някой е ходил днес, понеже е първи ден на изложението.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен има из в на предвид ей такива пИпИрудиSUPER MARIO написа:Човека пита за риболовното изложение,кви пеперуди.MonsTer_EnerGy написа:Ако става въпрос за Пловдивския панаир аз ходих миналата или по миналата година и имаше какво да се види . Да наистина има големи фирми които предлагат разнообразие от стоките си . Всички фирми имат някакви мостри . Примерно гледан Land Rover качен на една платформа с доста голям наклон и джипа спрян на спирачка . Имаше показно как машина изрязва метална плочка във формата на пеперуда и всякъкви други стоки . Наистина има какво да се види и ще останеш доволен . Само че ако ще ходиш отиди по - рано , защото за отрицателно време паркинзите се пълнят и няма място къде да спреш .![]()

http://www.youtube.com/watch?v=KP-CHZ5-MAw
- Jack Daniels
- разбира нещата

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
А сега и КЕПОВЕ за ПИПИРУДИ ще има (ако отиде)Jack Daniels написа:е неееееее, този отговор ме разби