Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Някой може ли да ме насочи, къде да ида събота да поцъкам нещо около Русе (таранчици,червеноперка, дай боже и нещо по - така...) ?
По-близките дестинации са с предимство
Ще ми се да разходя жената и малко покрай вода да бъда, но да върви някаква рибка.
По-близките дестинации са с предимство

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
с.Юпер Ако се е размърдала таранката.Ще си начешеш крастата доволно .kutinchev написа:Някой може ли да ме насочи, къде да ида събота да поцъкам нещо около Русе (таранчици,червеноперка, дай боже и нещо по - така...) ?
По-близките дестинации са с предимствоЩе ми се да разходя жената и малко покрай вода да бъда, но да върви някаква рибка.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Току що се прибирам от Текето и повече нема да ловя на СПИНИНГ !!!!

П.С Утре ще ида на плувка

П.С Утре ще ида на плувка

-
- вече хвърля и на тежко
АААААА не с лошоribarq92 написа:Току що се прибирам от Текето и повече нема да ловя на СПИНИНГ !!!!![]()
![]()
П.С Утре ще ида на плувка![]()
![]()

Как не с лошо то малко ли метане беше обиколих езерото и пак нищо .... Е сега преди малко си сварих житцето и глегай какво ще става утреmmirchev71 написа:АААААА не с лошоribarq92 написа:Току що се прибирам от Текето и повече нема да ловя на СПИНИНГ !!!!![]()
![]()
![]()

- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Дано утре ти е ден колега.Наслука!ribarq92 написа:Как не с лошо то малко ли метане беше обиколих езерото и пак нищо .... Е сега преди малко си сварих житцето и глегай какво ще става утреmmirchev71 написа:АААААА не с лошоribarq92 написа:Току що се прибирам от Текето и повече нема да ловя на СПИНИНГ !!!!![]()
![]()
![]()
Относно срещата-защо точно в края на месеца?
Точно сега когато празнувам рамазана.Не може ли да се ораганизира за началото на другия месец?
Днеска на Текето 2 таранчици на плувка ....
Иначе утре ще ги тествам на дъно как ще кълвът

Иначе утре ще ги тествам на дъно как ще кълвът

Утре съм на Юпер. Докладвайте от Текето кво сте направили..
Рибаря ти на камъните от към страната на барчетата заставал ли си? Някой тука ме излъга че излизали по 10-тина таранки на ден между 400-800 гр.
Рибаря ти на камъните от към страната на барчетата заставал ли си? Някой тука ме излъга че излизали по 10-тина таранки на ден между 400-800 гр.

Чувам различни версии за плащането и незнам коя я вярна. Айде утре като се върна ще пиша със сигурност. Излизало таранки (уж) и някой инцидентен амур 5-6кг.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Не те е излъгал .Ама това става чак Юли, Августkutinchev написа: Някой тука ме излъга че излизали по 10-тина таранки на ден между 400-800 гр.

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Току що се прибирам и хванах само 1 таранка (300-400гр) бях срещу барчето... А от към стараната на барчето заставам ама лятотоkutinchev написа:Утре съм на Юпер. Докладвайте от Текето кво сте направили..

-
- вече хвърля и на тежко
Какаво стана с Юпер, днес на ферибота беше слабо, няколко бабушки, няколко мурунажа,няколко косатчета,и няколко облеза.Но поне начесах крастата. 

-
- кандидат преподавател
Първо да кажа за срещата .
Който не успя да дойде може само да съжалява.Бяхме много и си пийнахме и поговорихме на дълго и широко.Запознахме се с нови колеги и тн.
Относно Юпер .Миналата година 5 лв.на човек и каквото си хванеш .Ако си чел поне малко и си внимавал може да си направиш пофтатата.Има предимно каракуда но и амур и шаран.И все пак си мисля , че все още е рано за мирните риби.Водата е все още студена и риболова ще е по труден и разочароващ .Но такъв е сезона - дано бъркам в преценката си де .Успех на всички и да пишете ей .
Който не успя да дойде може само да съжалява.Бяхме много и си пийнахме и поговорихме на дълго и широко.Запознахме се с нови колеги и тн.
Относно Юпер .Миналата година 5 лв.на човек и каквото си хванеш .Ако си чел поне малко и си внимавал може да си направиш пофтатата.Има предимно каракуда но и амур и шаран.И все пак си мисля , че все още е рано за мирните риби.Водата е все още студена и риболова ще е по труден и разочароващ .Но такъв е сезона - дано бъркам в преценката си де .Успех на всички и да пишете ей .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Ходил съм там миналата година,запознат съм с условията,итересува ме дали е тръгнала рибата,миналата година по това време доволно си даваше шаран на Босилковци,а зимата беше и по дълга от тази.