Някой ходи ли вече на изложението в Пловдив

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Някой ходи ли вече на изложението в Пловдив

Мнение от bigfish133 »

Колеги , днеска ходих до въпросното изложение - общо взето - загуба на време и два лева ! Има 5-6 сериозни щанда , от които два са на пловдивски магазини , та който е от Пловдив може да си ги види и в града. Не искам да споменавам имена , но на единият от другите щандове цените бяха доста завишени - воблер Салмо , който преди два дни си купих от магазин за 10.50лв. там се продаваше за 13лв. та правете си сметка . Ма който има свободно време и 2 излишни лева може да си направи една разходка . Виж за ловците имаше доста повече неща за гледане (като последните години ).
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Колеги и аз днеска бях,но ако ви кажа че дъщерями която е на 2 години се кефи повече от мен няма да лъжа. Фирмите същите цените същите. Като за разходка на децата бива. Познайте кой яде първи от питката за откриването след офицялните лица(и то цяло парче).
А инъче стоката една и съща , навалица от което неможе да преосмислиш на спокойствие дали това е точно което искаш, цени видях 2-3 артикула са 20-30 % надоло но само това. Според мен лично не си заслужава освен ако не си от Пл или нямаш работа тук, да се посети.Поне познати видях много.
Те Тва е от мен.Лека.
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

На откриването винаги е навалица,аз ще ходя в събота,добре че съм от Пловдив :wink: но като ви чета постовете няма да остана изненадан,но който няма работа ще ходи да разглежда :drinkers:
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

пичове,аз рядко пиша ама сега сам направо съм бесен и не се сдържах.Положението на панаира е много зле,даже повече от зле.Ще започна с това че палата е заета можеби 1/3 от площа си .Риболовните сергии са 5-6.И ако това още не вие обезкуражило ще допълня че нещата не са намалени ами са УВЕЛИЧЕНИ/ГОВОРЯ ЗА ФИДЕР РИБОЛОВА,САМО ТОВА ГЛЕДАХ КОНКРЕТНО/В кварталния магазин нещата са по - евтини.Ако има и други които се надъхват като мен по добре не идвайте чак до пловдив за нищо. :oops:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Е така си е на всички изложения и в НДК и в IEC-то,тука в българия си нямаме идея от изложения.Просто един магазин си мести стоката на щанда в изложението и до там. :) Отстъпки,промоции,мостри,нови продукти,демонстрации и т.н. няма.Само бизнес. :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Дааа...наистина изложенията не са това,което ни се иска да бъдат. За жалост реалността е такава.
А хората си ги правят така...
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aP2fq-4w3Pk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aP2fq-4w3Pk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Мисля,че това е правилния начин... :wink: . Абе Германци !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Изложението е повече от зле. :evil:
Един съвет: Дори да сте от Пловдив, не ходете!
lukas65
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lukas65 »

И аз ходих днес на изложението.Добре,че имах и друга работа в Пловдив и не съм на 200 км от Тримонциума иначе бих съжалявал много за загубеното време.Просто не си заслужава.Колегите са прави-само няколко щанда с риболовни такъми,завишени цени и нищо друго.
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Мдааа, утре вместо към Пловдив, ще се отправя към ЯЗОВИРА, след това което прочетох и това, което видях миналата година, ще е по-добре да не пропилявам хубавото време за риболов :D
kiril_lesov
новобранец
новобранец

Мнение от kiril_lesov »

амм да колеги абе на панаира имали палатки за кънпиг и бивалиги срували си да ида до панаира за една палтка
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Трябваше да ви послушам и да не хода,първо неска като видях колко хора има ми стана лошо :rolleyes: и другото което е цените са толкова надути че ще се пръснат чуда се закво ли си дадах 2-та лева можеше да си пийна една :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”