Каръшка пръчка...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Каръшка пръчка...

Мнение от dako71 »

Не е до пръчките проблема а е от задпръчичните устройства (едвам го написах). :lol: :lol: :lol:
kasabov_le
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kasabov_le »

MIR4EV написа:имам и аз два шекспира -дънарки за дунава ако не хвана тая година рибе с тях ги права на трески -3та година ша подкарат без рибка :smt013 :smt021
Все пак е дунава несе разочароваи...когато най-малко очакваш ще клъвне :wink: Дай боже
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колега без аквариум под мишница (с гладни пирани) за въдица не отивам :wink:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колега трябва да доидеш да половиш на Пясъчник сигурно след една седмица рибата ще започне да бара . Ако ти кажа предварително сигурно няма да дойдеш .Значи работата е такава който е валат на моста има един як Геренец с доса голям и корав Сещай се за по нататък. Та ела с този прът там и щеш нещеш ще се постараеш да си уловиш с него риба . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Шегувам се предполагам че нищо му няма на пръта .

П.п Еи не го продавай може да си брулиш орехи с него :lol: :lol: :lol: :lol:
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

dako71 написа:Не е до пръчките проблема а е от задпръчичните устройства (едвам го написах). :lol: :lol: :lol:
Абе момчета, шегувате се вие, ама наистина нещата изглеждат загадъчни, защото с другия телескоп на същото место по същото време вадя доста риба, взема каръшката в ръка, и все едно камък хвърля във водата, неще да кълве и това е. Не е било веднъж и дваж, за да го отдавам на случайност :) .
Както и да е, ще я препикая, ще я оставя една нощ в църква, и ще докладвам за резултата :wink: .
Ако няма полза от тези мерки, ще я дам на snegk, той ще и пребори каръка :) .
Наздраве и наслука!

И благодаря на всички за пожеланията и антимагиите, дано подействат :D !
Никога не пия карал!

Изображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

На всеки карък му идва края,но дотогава е доста изнервящо,купих пролетта една зарганка-цяло лято ни една рибка за разлика от другите пръчки.Октомври беше края на тоя тормоз-напълних 3 литрова кофа,голямо облекчение.
*Станислав*
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от *Станислав* »

starcho написа:На всеки карък му идва края,но дотогава е доста изнервящо,купих пролетта една зарганка-цяло лято ни една рибка за разлика от другите пръчки.Октомври беше края на тоя тормоз-напълних 3 литрова кофа,голямо облекчение.
То така после се отплащат въдиците с лихва :lol: ...Досега не съм забелязал някоя пръчка да ми прави номера :roll: (но пък затова аз съм голям карък) :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Нещо имаше някъде писано за тия неща,за някакви импулси и вълни от подсъзнанието.Няма майтап,но отдавна съм го чел и нямам спомени.Всеки ще се съгласи че найстина се случват такива неща.На мен също.Хващаме заедно с един колега,аз хващам той гледа.Всичко еднакво,седим един до друг,такъма един и същ.Дадох му мойта въдица,на него пак неще,а аз с неговата ги хващам :roll:.Той през цялото време все се ядосваше и псуваше.И накрая като се успокой,почна леко,леко и на него да взема.Звучи като филм,но беше точно така.Някой ми го беше обяснил научно,и имаше някаква логика,но ние не можем да си го обясним.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
kenda_star
новобранец
новобранец

Мнение от kenda_star »

дядо поп да им прасне една молитва,истински поп,не Нафърфолий,а попадията задължително да ги припика и край на каръка.
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

joco написа:Вие си правите майтап,ама аз го закъсах с новия ми кеп. :oops: :twisted:
При мен е закон -кепа и живарника се вадят след първата риба.Даже кепа, ако потрябва и разпъвам в движение. :oops:
За разбиване на каръка -да си направиш нещо сам по такъма .Дори съвсем дребно,ама с мерак. :D :oops: Лични наблюдения.
Учените доказали ,че мислите пренасят енергия(или са енергия).Мислиш положително и правиш нещо с желание и резултата е съответно такъв.Като се замисли човек е така.От край време един познат твърди, че когато е на кеф, рибата кълве най- много. :D
Последно промяна от vladoto на Чет Мар 25, 2010 7:44 am, променено общо 1 път.
Риболовът не е слука,а наука!
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

vladoto написа:......За разбиване на каръка -да си направиш нещо сам по такъма .Дори съвсем дребно,ама с мерак. :D :oops: Лични наблюдения.
Учените доказали ,че мислите пренасят енергия(или са енергия).Мислиш положително и правиш нещо с кеф и резултата е съответно такъв.Като се замисли човек е така.От край време един познат твърди, че когато е на кеф, рибата кълве най- много. :D
и аз така се спасих - неще и неще та половин година - навих на дрьжката една лента от тези дето навиват на тенис ракетите/по друг повод - правя го и на други прьчки за по удобно/ еее не знам от това ли ама като се отпуши пустата пръчка малеееееее :shock: :shock:
Аватар
sladkishka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sladkishka1 »

Момчета преди да тръгнете на риболов дайте на жените ви (или приятелки) да прескочат пръчките,но така че пръчката да мине през чатала.100% гарантиран успех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НАСЛУКА
п.п.И пишете
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
stanchev70
новобранец
новобранец

Мнение от stanchev70 »

Разпъваш я рано сутрин преди риболов,хващаш комшийката да я прекрачи три пъти и ти е решен проблема!!!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Local написа:Продайте ми ги на безценица на мен :D , аз обичам да ловя с каръшки пръчки :D .

ПС: Може би е лошо стечение на обстоятелствата просто...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=33920 За каръшки пръчки :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”