Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Каръшка пръчка...
Модератор: dantho.mihov
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Каръшка пръчка...
Не е до пръчките проблема а е от задпръчичните устройства (едвам го написах).

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Все пак е дунава несе разочароваи...когато най-малко очакваш ще клъвнеMIR4EV написа:имам и аз два шекспира -дънарки за дунава ако не хвана тая година рибе с тях ги права на трески -3та година ша подкарат без рибка![]()

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
Колега без аквариум под мишница (с гладни пирани) за въдица не отивам 

- borislav58
- сериозен играч
Колега трябва да доидеш да половиш на Пясъчник сигурно след една седмица рибата ще започне да бара . Ако ти кажа предварително сигурно няма да дойдеш .Значи работата е такава който е валат на моста има един як Геренец с доса голям и корав Сещай се за по нататък. Та ела с този прът там и щеш нещеш ще се постараеш да си уловиш с него риба .
Шегувам се предполагам че нищо му няма на пръта .
П.п Еи не го продавай може да си брулиш орехи с него

П.п Еи не го продавай може да си брулиш орехи с него

-
- ще става разбирач
Абе момчета, шегувате се вие, ама наистина нещата изглеждат загадъчни, защото с другия телескоп на същото место по същото време вадя доста риба, взема каръшката в ръка, и все едно камък хвърля във водата, неще да кълве и това е. Не е било веднъж и дваж, за да го отдавам на случайностdako71 написа:Не е до пръчките проблема а е от задпръчичните устройства (едвам го написах).![]()
![]()

Както и да е, ще я препикая, ще я оставя една нощ в църква, и ще докладвам за резултата

Ако няма полза от тези мерки, ще я дам на snegk, той ще и пребори каръка

Наздраве и наслука!
И благодаря на всички за пожеланията и антимагиите, дано подействат

Никога не пия карал!

На всеки карък му идва края,но дотогава е доста изнервящо,купих пролетта една зарганка-цяло лято ни една рибка за разлика от другите пръчки.Октомври беше края на тоя тормоз-напълних 3 литрова кофа,голямо облекчение.
-
- вече хвърля и на тежко
То така после се отплащат въдиците с лихваstarcho написа:На всеки карък му идва края,но дотогава е доста изнервящо,купих пролетта една зарганка-цяло лято ни една рибка за разлика от другите пръчки.Октомври беше края на тоя тормоз-напълних 3 литрова кофа,голямо облекчение.

- Don4o_62
- учете се от него
Нещо имаше някъде писано за тия неща,за някакви импулси и вълни от подсъзнанието.Няма майтап,но отдавна съм го чел и нямам спомени.Всеки ще се съгласи че найстина се случват такива неща.На мен също.Хващаме заедно с един колега,аз хващам той гледа.Всичко еднакво,седим един до друг,такъма един и същ.Дадох му мойта въдица,на него пак неще,а аз с неговата ги хващам
.Той през цялото време все се ядосваше и псуваше.И накрая като се успокой,почна леко,леко и на него да взема.Звучи като филм,но беше точно така.Някой ми го беше обяснил научно,и имаше някаква логика,но ние не можем да си го обясним.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
дядо поп да им прасне една молитва,истински поп,не Нафърфолий,а попадията задължително да ги припика и край на каръка.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
При мен е закон -кепа и живарника се вадят след първата риба.Даже кепа, ако потрябва и разпъвам в движение.joco написа:Вие си правите майтап,ама аз го закъсах с новия ми кеп.![]()
![]()

За разбиване на каръка -да си направиш нещо сам по такъма .Дори съвсем дребно,ама с мерак.

Учените доказали ,че мислите пренасят енергия(или са енергия).Мислиш положително и правиш нещо с желание и резултата е съответно такъв.Като се замисли човек е така.От край време един познат твърди, че когато е на кеф, рибата кълве най- много.

Последно промяна от vladoto на Чет Мар 25, 2010 7:44 am, променено общо 1 път.
Риболовът не е слука,а наука!
и аз така се спасих - неще и неще та половин година - навих на дрьжката една лента от тези дето навиват на тенис ракетите/по друг повод - правя го и на други прьчки за по удобно/ еее не знам от това ли ама като се отпуши пустата пръчка малеееееееvladoto написа:......За разбиване на каръка -да си направиш нещо сам по такъма .Дори съвсем дребно,ама с мерак.![]()
Лични наблюдения.
Учените доказали ,че мислите пренасят енергия(или са енергия).Мислиш положително и правиш нещо с кеф и резултата е съответно такъв.Като се замисли човек е така.От край време един познат твърди, че когато е на кеф, рибата кълве най- много.

- sladkishka1
- научил се да хвърля
Момчета преди да тръгнете на риболов дайте на жените ви (или приятелки) да прескочат пръчките,но така че пръчката да мине през чатала.100% гарантиран успех
НАСЛУКА
п.п.И пишете

п.п.И пишете
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
-
- новобранец
Разпъваш я рано сутрин преди риболов,хващаш комшийката да я прекрачи три пъти и ти е решен проблема!!!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Local написа:Продайте ми ги на безценица на мен, аз обичам да ловя с каръшки пръчки
.
ПС: Може би е лошо стечение на обстоятелствата просто...

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=33920 За каръшки пръчки

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!