Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Ми то " царска " му работа - 20-30 кинта пътни , 5-10 кинта захранки, 5 кинта за некакъв си цар / той уж цар пък от еФтините / и масрафа иде като за 5 шарковци на Тополово !
Кърджали си е Кърджали, ама нема да ида да се бутам при тоя феодал .........
........ ще чакам
Кърджали си е Кърджали, ама нема да ида да се бутам при тоя феодал .........
........ ще чакам

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Don4o_62
- учете се от него
И аз чакам Бойко,след 20 дена и горе на Чама ще тръгне.Като тръгни ще разберете
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
След 20 дена рибата насякаде ще тръгни, дори и в нашите невзрачни язовирчета
Днеска е имало бая народ по-нашите гьолове, някой нещо няма ли да се похвали

Днеска е имало бая народ по-нашите гьолове, някой нещо няма ли да се похвали

" в нашите невзрачни язовирчета"
Събота, демек вчера бях на Моминския, някаде кам 8 сутринта. Когато престигнах имаше 5-6 човека от които единия беше от "скъпата боя" и един брой бракониер от класа. (не човек).Колегите дърпаха доволно костурчета 5см'рови а господин бракониер добре облечен с шаранджийско кепче (струващо поне 50'тина лева) бъркаше на шахтата и продължаваше да пълни чантата с гореописаните костурчета + дребни кефали и каракудки.
Без да вадя нищо от колата тръгнах към него. Когато го доближих се спря за малко и ме погледна по начин "не ме безпокой мамицатати..."
Беше едричак и с отворена уста се обърнах и тръгнах кам колата без да кажа нищо.
Захраних, пострелях малко бял и се почнаха кефалите. До 10 взимаше добре но изведнъж спря 2 часа няма баране.Събрах такъмите и се чудех на каде да тръгна.М/у другото "господин бракониер" си беше тръгнал. Веднага на неговото място се пръкна друг който явно си беше от моминско, + давама помощници които му чистеха рибата.След като тези хванаха около 2 чанти риба и се караха помеждуси кой е забравил да вземе още чанти, бяха заменени от други.(бай манго който беше до мен им се възмущтаваше, е доживях да видя и това 3-те смени мрежари от шахтата си бяха българи"
От там се вдигнах на Мулдавскя, ничево; последва басейна където хванах един кефал и едно гамбузче и нищо друго.Престигнаха и колеги които са били на 40-те 4 човека от сутринта до 2 след обед, нищо, ни каракуда ни червеноперка, даже без костур. Никаква активност.
Събота, демек вчера бях на Моминския, някаде кам 8 сутринта. Когато престигнах имаше 5-6 човека от които единия беше от "скъпата боя" и един брой бракониер от класа. (не човек).Колегите дърпаха доволно костурчета 5см'рови а господин бракониер добре облечен с шаранджийско кепче (струващо поне 50'тина лева) бъркаше на шахтата и продължаваше да пълни чантата с гореописаните костурчета + дребни кефали и каракудки.
Без да вадя нищо от колата тръгнах към него. Когато го доближих се спря за малко и ме погледна по начин "не ме безпокой мамицатати..."
Беше едричак и с отворена уста се обърнах и тръгнах кам колата без да кажа нищо.
Захраних, пострелях малко бял и се почнаха кефалите. До 10 взимаше добре но изведнъж спря 2 часа няма баране.Събрах такъмите и се чудех на каде да тръгна.М/у другото "господин бракониер" си беше тръгнал. Веднага на неговото място се пръкна друг който явно си беше от моминско, + давама помощници които му чистеха рибата.След като тези хванаха около 2 чанти риба и се караха помеждуси кой е забравил да вземе още чанти, бяха заменени от други.(бай манго който беше до мен им се възмущтаваше, е доживях да видя и това 3-те смени мрежари от шахтата си бяха българи"
От там се вдигнах на Мулдавскя, ничево; последва басейна където хванах един кефал и едно гамбузче и нищо друго.Престигнаха и колеги които са били на 40-те 4 човека от сутринта до 2 след обед, нищо, ни каракуда ни червеноперка, даже без костур. Никаква активност.
На Бодрово добри шарани на пружина и фидер. Щекарите били на стената и бая разпъване на ластици е имало.Каракуда почти не е пипала. Асене,стягай се 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм се стегнал
Ами ти.
В Петък от 12 часа имам записан излет на Черногорово до 12 часа на Събота
посли отивам да права агънцета. 

В Петък от 12 часа имам записан излет на Черногорово до 12 часа на Събота

Аз съм като пионерче -винаги готов 

Нещо прясно за Тракиец? Няма ли ги митичните каракуди по устието?
TICA FAN
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
тракиец-тръгнали са червеноперките по устието...едни младежи днес ми се похвалиха-видях и улова -не бяха лоши,но пипа мудно,стръв бял червей...
Последно промяна от enterprise на Сря Мар 24, 2010 11:26 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Здравейте колеги!Молбата ми е ако някой е ходил скоро на Мечка да сподели как е положението?Излиза ли вече някаква риба и дали е проходимо?Предварително благодаля на откликналите на въпроса ми!!!
-
- новобранец
Днес от15 до16 ч.бяхме на Мечка,точно на аза.
За един час нямаше пипане брато.Още май е рано за там.Язовира е доста пълен,но нямаше проблем с пъря до там.
Не сме плащали нищо и незнам таксата каква е.Само знам че лятото доста беше източен,и като знам какъв бастун е тоя дето го държи.....леле-мале.
Страхотни язовири имаме,ама хората лиши!!!
Един бонус ти давам:И на Брягово положението е същото!
За един час нямаше пипане брато.Още май е рано за там.Язовира е доста пълен,но нямаше проблем с пъря до там.
Не сме плащали нищо и незнам таксата каква е.Само знам че лятото доста беше източен,и като знам какъв бастун е тоя дето го държи.....леле-мале.
Страхотни язовири имаме,ама хората лиши!!!
Един бонус ти давам:И на Брягово положението е същото!
-
- сериозен играч
Благодаря ти за бързия и изчерпателен отговор приятел!!! 

Днес минах край Брягово и ми направи впечетление, че са махнали табелките за платен риболов и предупрежденията,че се охранява. Някой знае ли нещо повъпроса?Стори ми се странно.Понеже бързах за работа, нямах време да попитам.
Иначе е пълен дюкме и е като боза.Няма никакви рибари.На Мечка се видяха коли на аза, но както разбрахме от предните постове не дава още.
Наслука!
Иначе е пълен дюкме и е като боза.Няма никакви рибари.На Мечка се видяха коли на аза, но както разбрахме от предните постове не дава още.
Наслука!
- Don4o_62
- учете се от него
За Брягово е много противоречива информацията.Завчера едни ходили,и са им взели 10лв..Може да са били самозванци,може да не е оставен,кой знае.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

А някой имали идея какво е дереджето на Сушица?
Бях чел някъде че, не пускали да се лови.
Бях чел някъде че, не пускали да се лови.