Въпрос относно 1 Воблер

Модератори: Павел Иванов, sestrata

iovchev18
новобранец
новобранец

Въпрос относно 1 Воблер

Мнение от iovchev18 »

Изображение

Не разбирам много от воблери ,но много ме кефи 1-вия удар докато си въртя много е яко чувството особенно ако е някоя по-голяма риба
Въпросът ми е дали някой го е ползвал да сподели мнението си дали става за нещо ,ако не да си търся друг
Воблера е на JAXON серия Holo Select като модел мисля че беше Jimmy но не съм сигурен.
малък на размери 3,5 см плаващ на картинката е под означението "OC"

"Воблерите от серията Holo Select са поредната позиция в списъка на съвършените изкуствени примамки. Общата черта на примамките Holo Select - уникални разцветки с използване на холографен ефект. В зависимост от ъгъла на падане на светлината това покритие отразява натурално всички нюанси на отблясъка на рибните люспи. Воблерите са снабдени с триизмерни, "живи" очи. Всички воблери минават през двустепенен контрол - за качество на сглобката и за качество на работа на воблера."
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно 1 Воблер

Мнение от sandista »

Има къде-къде по-доказали се воблери ;) Но ако те кефи - взимай ! ;)
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

iovchev18 написа: Въпросът ми е дали някой го е ползвал да сподели мнението си дали става за нещо ,ако не да си търся друг
Воблера е на JAXON серия Holo Select като модел мисля че беше Jimmy но не съм сигурен.
малък на размери 3,5 см плаващ на картинката е под означението "OC"...
Аз съм ползвал и ползвам от тази серия варианта с бяло-сребристо тяло и червена глава. Много-добър за кефалчоци-доказан! Измъквал ме е 2-3 пъти на състезание (докато се състезавах де :wink: )
За кефал ти го препоръчвам!
Друго на на Jaxon са едни скаклци, ще ги видиш в каталога, за кефал, пъстръвки и ....внимание щуки :wink: :D Без майтап на този скаклец имам 3-4 щуки :shock:
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

не съм ползвал ,но повече ме кефи тоя със маркировка Р,
Изображение
Най добрите са тук
iovchev18
новобранец
новобранец

Мнение от iovchev18 »

esox_hunter написа: Аз съм ползвал и ползвам от тази серия варианта с бяло-сребристо тяло и червена глава. Много-добър за кефалчоци-доказан! Измъквал ме е 2-3 пъти на състезание (докато се състезавах де :wink: )
За кефал ти го препоръчвам!
Друго на на Jaxon са едни скаклци, ще ги видиш в каталога, за кефал, пъстръвки и ....внимание щуки :wink: :D Без майтап на този скаклец имам 3-4 щуки :shock:
Благодаря за инфото мисля в събота да отскоча да го тествам за всеки случай ще си взема и късметлийския воблер да не съм капо :lol: скакалците ще ги видя и на другата заплата ще си взема :drinkers:

Edit: работата не отива на добре нито 1 удар нито на този воблер (по-горе,но за сметка на това играе прекрасно,гази малко по-дълбоко може би до 1,5м ) ,нито на късметлийския ми те такова нещо не бях виждал до сега :toimonster:
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

Колега. Дай да го видиме късметлийския :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”