Четри на нула за нашия одбор

Модератори: bobopeli, sapuna

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Четри на нула за нашия одбор

Мнение от Troli Rapala »

Значи всичко е точно! :wink: Остана само кепа да го обсъдим! :D :drinkers:Не е заяждане,просто треа да компенсирам неходенето на риба! :wink: :drinkers:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Troli Rapala написа:Значи всичко е точно! :wink: Остана само кепа да го обсъдим! :D :drinkers:
За бели от лодка (перфектен) АЗ КАТО ВИДА ЧЕ Е ГОЛЯМА РЕЖА ВЛАКНОТО че веднъж като вадих една ЗА МАЛКО ХЕРНИЯ ДА ПОЛУЧА :mrgreen:
*Станислав*
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от *Станислав* »

Troli Rapala написа:Понеже обичам да анализирам имам забележки относно оборудването! :D Кепът е с кръгла,а не триъгълна форма! :idea: Нямаш екип за дъжд,а също и канджа не видях! :idea: Ти си на ход! :D :D :drinkers:
Какво пък значение има формата на кепа,сякаш с кръгъл не можеш да ги дръпнеш рибетата? :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:D :D :D Пробвай и Тракиец щом си в тая посока,там са най-големите бели според мен и Ники!Виждал съм ги с очите си,но не бех аз късметлията! :wink: Точно там едни пичове ми показаха 5кила бяла и ми пуснаха клип на изтървана заради кепа 9-10 килограмова! :idea: От 5години си мечтая за такъв трофей и ако го изпущим,ке умрем от мъка! :oops:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Troli Rapala написа::D :D :D Пробвай и Тракиец щом си в тая посока,там са най-големите бели според мен и Ники!Виждал съм ги с очите си,но не бех аз късметлията! :wink: Точно там едни пичове ми показаха 5кила бяла и ми пуснаха клип на изтървана заради кепа 9-10 килограмова! :idea: От 5години си мечтая за такъв трофей и ако го изпущим,ке умрем от мъка! :oops:
За испусната риба никога не ме е било яд (ПОЧТИ) :wink: Вчера какви вълни ни биха .............Щом с кораба се забивах под вълната (прави сметка) имам клипове но не знам как да ги кача .Оставих там лодката докато се оправи времето и ............
Последно промяна от toyo1 на Сря Мар 24, 2010 9:53 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

stanislav_simeonov написа:
Troli Rapala написа:Понеже обичам да анализирам имам забележки относно оборудването! :D Кепът е с кръгла,а не триъгълна форма! :idea: Нямаш екип за дъжд,а също и канджа не видях! :idea: Ти си на ход! :D :D :drinkers:
Какво пък значение има формата на кепа,сякаш с кръгъл не можеш да ги дръпнеш рибетата? :D
Помисли малко,пич! :idea: Всички шаранджии са с огромни триъгълни кепове! :idea: Защо ли?Защото триъгълникът ти дава по-голяма площ в долната част на кепа при загребването,когато рибата се метка у лево,у десно!Под водата кръглият кеп е полусфера,съответно загребването е с по-малка площ и иска повече прецизност!Трудно ми е да го обясня,ще опитам пак!Ако го нарисувам,ще стане ясно! :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тая лодка ще се справи и 3 метрови вълни! :D Пример-в Балтийско море се ползват подобни или същите! :D Най-важното е,че си сух!Нали,или бъркам? :rolleyes: Дълбокият и триъгълен кеп дава предимство при големите риби,надявам се да се сбъскаме с тех скоро или някога! :D :drinkers:
*Станислав*
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от *Станислав* »

Разбрах колега :wink: ...няма смисъл да рисуваш.По принцип и нашия кеп е триъгълен (за толупи,шарани и др. големи),но за този калибър рибки сякаш става.Не че не може да ти удари нещо по-голямо :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Човека е добре подготвен,а и кви били риби-гиганти съм виждал у фризера до бариерата на Овчарица,мани!Мани,плашим се по Метър,Метър и нещо,та има смисъл да се подготви до край! :D :drinkers: Че не се знае,знае ли се? :D :drinkers:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Troli Rapala написа:Човека е добре подготвен,а и кви били риби-гиганти съм виждал у фризера до бариерата на Овчарица,мани!Мани,плашим се по Метър,Метър и нещо,та има смисъл да се подготви до край! :D :drinkers: Че не се знае,знае ли се? :D :drinkers:
Не го мисли (ако е писано .....)
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Мен колегата ме кефи и правилно си казва и за приятелството че няма цена :wink: Ако не беше и Жоро-А ,МОЙ ПРИЯТЕЛ-СОМ на клийонк нанайси ,лодка имам от руските :D пп Колега не обръщай внимание на зависниците аз съм от бедните и се кефа не завиждам,жалко за ресторанта че се е намокрил удобно си ловех на терасата преди 8 г на един мой рожден ден :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Браво пичове,бах ти яката тема. :) :) :) :) :D :D :D
toyo1

Мнение от toyo1 »

lusienn написа:Мен колегата ме кефи и правилно си казва и за приятелството че няма цена :wink: Ако не беше и Жоро-А ,МОЙ ПРИЯТЕЛ-СОМ на клийонк нанайси ,лодка имам от руските :D пп Колега не обръщай внимание на зависниците аз съм от бедните и се кефа не завиждам,жалко за ресторанта че се е намокрил удобно си ловех на терасата преди 8 г на един мой рожден ден :D
Колега аз не ги деля хората на бедни и богати (и от едните и от другите има хора и Хора) :wink: И на завистниците не им се сърдя (над тия неща съм) Но не мисля че ако ги бяха поканили (на моето място) щяха да откажат , и дали щяха да се спрът на четвъртата риба но това е друга тема :idea: Лодката я оставих там защото времето се развали а и трябваше да се върна до Сф.Но от понеделник живот и здраве ще се върна на теца за още два дена тренировки (някога и ние да станеме МОЖЕЩИ) :wink:
Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от steven1969_bg »

Бравос бе !!!!! Нищо не отбирам от лодки ма като ти гледам снимките се кефя! Покани ме некой път,мене професията ми е навигация,ше си заработя леба па ша троля с щеката:)Евала за тръпката а като се сетя след таквоз намръзване и намокряне как върви огнената....Завиждам,братле....
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”