Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Когато ни сърбят ръцете,или какво правим на сушата.
Модератор: dantho.mihov
Re: Когато ни сърбят ръцете,или какво правим на сушата.
Гризмин, при толкова талант и толкова разностранни интереси, се чудя как се справяш с оскъдното време от 24 часа в денонощието.
И дървените пластики са впечатляващи, но така наречените от приятелите ти - "картини", направо ме разбиха.
Явно въображението ти е необятно, а имаш и късмета да можеш да го изразяваш и с ръцете си.
Евала пич! И аз се радвам, че сме в един отбор.
И дървените пластики са впечатляващи, но така наречените от приятелите ти - "картини", направо ме разбиха.
Явно въображението ти е необятно, а имаш и късмета да можеш да го изразяваш и с ръцете си.
Евала пич! И аз се радвам, че сме в един отбор.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- вече хвърля и на тежко
Определено имаш огромет талант и нерви като корабни въжета за да направиш такива дребни и красиви неща

- manuk
- научил се да хвърля
Колега grizmin направо съм изумен от това което сте сътворили.
Ще добавя семо че:КОЙТО ГО МОЖЕ СИ ГО МОЖЕ!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Всяко нещо си има цена,за да го постигнем трябва да я платим!
Ще добавя семо че:КОЙТО ГО МОЖЕ СИ ГО МОЖЕ!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Всяко нещо си има цена,за да го постигнем трябва да я платим!
Колега, изключителен талант и фантазия!!! ЕВАЛА!!! И аз умея да дялкам, но ми липсва способността, да видя живота в дървото и камъка...! Ти я имаш и дано все да имаш време за такива изяви! Аз като взема едно дръвче, или кора и дялкам, дялкам и все лодки стават! УСПЕХ!!!
-
- ще става разбирач
Благодаря,сега е Ваш ред,Румци, благодаря че остави и двата входа за темата отворени.Само да поясня-малките пластики,снимани със стотинката са от дърво,обикновена клечка от улицата.Ентите,или дърветата с очи са плод на вълните,има ги с хиляди по брега,а подложките им са от парчета кора също от там-от брега.Графиките които съм снимал висят у дома,и заради това са с такова качество на снимките.Имам още една папка,проекти за татуировки,около 20 продадени,30 и нагоре подарени.Някой ден ще ви покажа и часовниците,и камъните които рисувам.Просто малко ми е натегнато в момента с битови проблеми.И тъй като сте първата ми публика,така да се каже от професиналисти рибари ,гмуркачи и въобще цялата банда,приемам много лично вашите впечатления .Не се бях сещал досега да пусна такава тема,а и я пуснах за да покажем нещата които ни вълнуват и ни помагат да не полудеем понякога,тогава когато творим.Бат'Гойко тази скала е на ангелския плаж на Яйлата,а там наистина ме кефи да съм сам. 

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
- borislav58
- сериозен играч
Колега теб наистина те сърбет ръцете ,но ти си надарен да твориш с твойте ръце красиви неща, на които хора като нас, и много други ще се радват.Благодаря ти , че ни направи съпричастни с част от твоята колекция.

-
- научил се да хвърля
Grizmin, благодарение на част от варненската група харпунджии, с която ме свързва истинско безкористно приятелство, опознах това невероятно място и вече не съм сигурен къде ми е по-любимо за гмуркане - Синеморец или Камен бряг. В морето винаги сме сами, но на Камен бряг вечерите в двора на баба Мария и в компанията на твоите градски са едни от най-топлите ми спомени за хубаво прекарване. Брегът и морето също са много различни от южното черноморие - диви и сурови, често студени и сърдити, но уникални! Ако обаче си самотник, избягвай контактите с Deathwalker, Buena Varna, Чефо художника и групичката около тях - те не обичат отшелници, особено когато са направили масата с връх!grizmin написа:.....Бат'Гойко тази скала е на ангелския плаж на Яйлата,а там наистина ме кефи да съм сам.

-
- научил се да хвърля
Бат' Гойко, или вече не знам как да те викам но за дето издаваш явката си глобен с един "щрафнои"-тоест тръгваш с обиколка след всички 

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
-
- ще става разбирач
Бат' Гойко,Никой от тези гореизброени не познавам,Аз когато ходих там,преди онова прословуто затъмнение,което направи мястото наречено Яйлата в кочина за дълго време ,спях в пещерите,онази с водолазната дупка,и другата с латинския кръст.Има и един изцяло кух камък,между двете плата,който обитавах,но той си е my shelter.Последно бях там за една нова година,като на стоп първо ме взе една патрулка,без да ме пребият,а после колата на местната лудница.Представи си 2 метров прошляк с окъсани дънки,раница и спален чувал,да маа крачолите в мъглата и да маха на стоп.Но това е друга бира,и много вода изтече оттогава.Но, да ,по принцип съм самотник но не отшелник.Обичам да се губя.И един смотан лаф дето се чудя как да ти го кажа,без да се засегнеш-Знаеш ли как се превежда на руски онзи страхотен "спагети" уестърн "Сбогом Гринго"?- Просшай Григорий! много ме напушвало смях с тези каубойски никове с тънка ирония,честно.Естествено че знаеш.

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
-
- научил се да хвърля

Оспамихме хубавата тема, а този път май аз дадох тон - сори!

Доста добре за хоби,работи нещото наречено въображение,радвам се че си ми градски.По подобен начин се забавлявах с дялкане в дългите наряди в казармата.
- Диканаров
- кандидат преподавател
За да направиш тез красиви дребни неща се иска освен остър нож и ръка , фантазия и сърце. Ще се радвам, ако покажеш и други неща! Аз за първи път таз година направих десетина воблера и жерлици, но не съм ги тествал още! Воблерите ще почакат два месеца, а жерлиците- новият лед! Ако не съм се изложил и са уловисти, ще ви ги покажа! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- ще става разбирач
Ще покажа, но снимайте и вие,слагайте г-н Диканаров темата нека се пълни 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Чувствам се като първоляк пред твоите умения,завиждам,но в същото време ми е тръпка!БРАВО!
Някъде из темите бях показал някои свои аматьорски творения,дялани не на брега на морето,а около язовирите или на зимните си ловни пусии.Може би ще ги дублирам,а и вярвам нямаш нищо против да ги покажа и в твоята тема ...

Малко или много любовта към изкуството,разнообразното ежедневие,стремежа към преодоляване на всяко препятствие,ежедневните грижи и проблеми ни помагат да оценим мястото си в цикъла на живота,да отстояваме позициите си и да заобичаме всичко мърдащо и живо!Не може човек,дялащ рибка от плодова ядка да не обича тази рибка!
Специални поздрави!
Някъде из темите бях показал някои свои аматьорски творения,дялани не на брега на морето,а около язовирите или на зимните си ловни пусии.Може би ще ги дублирам,а и вярвам нямаш нищо против да ги покажа и в твоята тема ...
Малко или много любовта към изкуството,разнообразното ежедневие,стремежа към преодоляване на всяко препятствие,ежедневните грижи и проблеми ни помагат да оценим мястото си в цикъла на живота,да отстояваме позициите си и да заобичаме всичко мърдащо и живо!Не може човек,дялащ рибка от плодова ядка да не обича тази рибка!
Специални поздрави!

-
- ще става разбирач
Сапуна, ако ти се чувстваш като първолак,аз съм за детската градина.Абсолютен респект за творенията,Страхотни дърворезби,аз единствено съм резбовал касите на вратата на една стара квартира,и хазяйката полудя.Ако искаш да правиш нещо,материал винаги ще се намери.Темата е за всички,без значение какво правим като творчество.Скуката е велик стимул,поне за мен-гледам да я избягвам по много начини