Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Боя за захранка?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Боя за захранка?
Здравейте уважаеми колеги,искам да попитам по-опитните от мен с какво да си оцветя домашната захранка в червено,кафяво и.т.н? Предварително благодаря!
Re: Боя за захранка?
Каква риба ще търсиш ?
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- новобранец
Каракуда,Платика,Шаран
Колега според мен за тези риби не е нужно да ''боядисваш'' захранката, можеш да добавиш сухи аромтизатори и става супер.
-
- новобранец
А от къде мога да си купя такива освен от риболовните магазини?
Май само по магазините я има, но не съм сигурен, друг колега да помагаgrozev_sz написа:А от къде мога да си купя такива освен от риболовните магазини?

От София Илиенци-1 има където продават на едро казваш им че имаш магазин вземаш някой друг пакет и ти дават тънка ценаgrozev_sz написа:А от къде мога да си купя такива освен от риболовните магазини?

Все на риба, и пак на риба!!!
- tonymi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Въпроса не е каква риба ще ловиш а на какви водоеми ще ловиш.
Пример;
Мътните водоеми изискват по светлите тонове боя като жълт и светло кафяв.
Бистрите водоеми е по добре да се използва черна и тъмно кафява боя.Всичко това ти го казвам от опит. Вече проблема е че трудно се намират качествени бои боята трябва да е неутрална без мирис.И най добре е да я търсиш в рибарските магазини хората са ги измислили както трябва.На кило захранка се слагат по две супени лъжици една боя ти стига за 10кг захранка и струва 4-5 лева не мисля че това е проблем.Успех
Пример;
Мътните водоеми изискват по светлите тонове боя като жълт и светло кафяв.
Бистрите водоеми е по добре да се използва черна и тъмно кафява боя.Всичко това ти го казвам от опит. Вече проблема е че трудно се намират качествени бои боята трябва да е неутрална без мирис.И най добре е да я търсиш в рибарските магазини хората са ги измислили както трябва.На кило захранка се слагат по две супени лъжици една боя ти стига за 10кг захранка и струва 4-5 лева не мисля че това е проблем.Успех

Тони
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз понякога прибягвам до една хитринка която се оказа много ефикасна. Когато захранката не е много атрактивна в кутията си нося степчета и поставям едно две зависи от резултата. Ползвам предимно ягода но имам и малина, праскова и череша. С тях постигам 3 в 1 цвят, аромат, и сладък вкус.
-
- разбира нещата
Голяма резачка в тоз магазинasen4o88 написа:взех един воблер за 4лв който в магазина е 12

А както е написал колегата,степчетата наистина вършат прекрасна работа

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
И аз понякога правя така, може да се добави и ананас, портокалdako71 написа:Аз понякога прибягвам до една хитринка която се оказа много ефикасна. Когато захранката не е много атрактивна в кутията си нося степчета и поставям едно две зависи от резултата. Ползвам предимно ягода но имам и малина, праскова и череша. С тях постигам 3 в 1 цвят, аромат, и сладък вкус.