На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от australia »

Spook много добре си решил , аз лично ги хвърлих тия гадости преди 10 години и повече .
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

пичове в момента се прибирам от гости на най -добрия ми приятел , жена му има рожден ден и т.н. ...в момента :D не съм в състояние :D :D :D ...човека с рисунките на делфините ...е ако щете верваяйте цяла вечер гледахме " уМ белия делфин " :D :D :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

всъщност , малък лотус и вече съм в състояние :D ....така започвам ....както каза Манук кръвоносните съдове завършват накрая с капиляри ...най - голямата вреда не идва от катрана в белия дроб а от никотина ...колкото и катран да напрупаш и лайна в дроба си , както са забелязали повечето гмуркачи от вас той се изхвърля в процеса на гмуркане , колкото и утайки да натрупаш и те се изхвърлят ....бедата не е в белия дроб , а в сърцето ...както каза Манук преди всяко състезание се изисква кардиограма
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

никотина стеснява най-тесните капиляри ....клетките се хранят от тях и в края на краищата трябва да си получат хранителните доставки .....сърцето получава сигнал от мозъка , че доставките се бавят и почва да бие по силно и по силно , за да компенсира тва забавяне ...впоследсвие кръвното налягане се повишава и т.н. ...ще ви дам следния пример : нека съпоставим два еднакви марки автомобила с еднакви двигатели и при еднакви условия - единия да бачка на ниски обороти а другия на високи , единия е не пушач , а втория пушач , единия си износва сърцето или ДВГто нормално , а втория пере на високи обороти за да компенсира стеснението на капилярите си , е според вас кой ДВГ ще се износи по бързо...цигарите унищожават сърцето ...при изплуване не е най -опасното самбата , а тва да ти се пръсне сърцето...защото сърцето на пушача е сто пъти по износено от това на непушача, щото първото бачка на сто пъти по високи обороти за да преодолее стеснените капиляри ....така че , въпроса с изплюването на шнорхела остава някъде на заден план :D ...първо спри никотина , а пък после ми говори кво пишели по чуждите сайтове...те там сичките са от ранга на Хари Потър ...щом прочетеш кво пише и магията е твоя :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

бре не е истина , без нито една грешка снощи :shock: :shock: :shock:...Спук , поста ми не беше насочен лично към теб ....да не се чудиш де :D
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Митко, аз оставих цигарите след 20г. пушене на 22.03.1985г. От раз! Пробвал съм поне десет пъти до тогава, като съм си слагал срок. Един, два или три месеци и в резултат се измъчвах да ми изтече срока и да запаля. :oops: Първата цигара ми е била отвратителна, прибледняване, учестен пулс, отврат в устата, но след 5 минути ръката ми сама си вадеше нова. :twisted: Отказах ги на свадбеният си ден за винаги! Никой не вярваше! Най-малко жена ми! :lol: Три-четири години след това съм сънувал , че пуша, будил съм се яростен към себе си и като разбирам, че е било на сън се унасях отново в блаженство. :D Тялото, мозъка си иска наркотика, независимо от волята. Години минаха додето да стана независим от цигарите, да играем шах, бридж или да си поркаме, другите да си пафкат , а аз не. Но имам едно правило. Цигари в ръка не вземам! Кефи ме аромата на хубава цигара, но мириша отворена кутия! Нямам си доверие на ръката! :oops: Подвеждала ме е! Я някоя цигара, я чашка, я да погаля нещо! :D Та да ти кажа, че дробовете ги изчистих за един месец, а никотиновият глад ме е тормозил години, додето го преодолея напълно. Тогава, през 85г. много ми помогна за отказването харпунджийкгното. Вече бях здраво налапал шнорхела, но на плиткеша можех да бучкам дребосъци спари, зеленушки и платеринки. Хубавата риба я виждах, но неможех да я стигна. Под 8-10м. Видимодтта над 25-30м!Това ме амбицираше. Да я стигна дълбочината под 10м.! И за един месец след отказването ми слязох. А от там и голямите риби. А тогава можех да пуша каквито и да са цигари произведени където и да е! И най- голямите екзотики! :mrgreen: Харпундхийството на мен изигра тогава ролята на избиващ клин. :wink: Само мисълта, че след работа или в петък ще съм там, под водата, в онзи тих свят, без досадни, а с интересни същества и неподозирани гледки и случки, ме е крепил. Вероятно и воля съм имал, но без тази моя нова всепоглъщаща страст, едва ли щях да успея толкова лесно! Ти си си на морето, а си и йога. Можеш! :wink: А ще повлечеш Спуук и други приятели! Така, че: Успех! :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

днес ми е трети ден ...лятото ги бях спрял , зимата пак ги подпуках ...утре съм в морето ...всеки ден ще давам отчет ....че и обикновени цигари не мога да пуша , не е ли пура или пурета се едно гълтам въздух :D , ма няма и пари вече :evil: ...Спук да си махнеш тая пура от ника , че ми е достатъчно само да те погледна и съм готов запалил :D ....Диканаров Евала !!!
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Митак, всеки ден ти вземаш решения-някои маловажни, други важни,трети-съдбоносни. Всяко едно от тези решения е свързано с твоя живот, с твоето семейство. Огромната част от тези твои решения са взаимосвързани с чужди решения-на други хора и зависят частично от тяхната воля. Понякога отстояването на собствените ни решения е трудно- изисква се воля и упоритост. За да провериш дали притежаваш тези качества вземи едно трудно за теб решение, което зависи единствено и само от теб-откажи цигарите. Това зависи само от теб. Устоиш ли, ще докажеш на себе си и околните, че си мъж, който е волеви, и чрез решенията може да направлява живота си.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

е ся ма нахъса още повече , благодаря ти Тони , пич си :drinkers:
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

И аз ги спирам тия цигари! Само една ми остана и край :D
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

ох....уф .....ех....Изображение...запази си я за Нова година :D :D
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Не бих искал да прекъсвам заседанието на пушкома, но да вметна само, че пуснах едно харпунче да се продава в магазина.Който иска да погледне(там пускат и с цигарата). :wink:
http://forum.nariba.com/viewtopic34041.html
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Владо поздравления и за пушката и за това , че избра правилния начин как да продаваш...
:drinkers:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

я.... :shock: ....ай стига ве ....махнали ми Бана от Спиърфиш :shock:
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

никога не е късно пак да ти го сложат / бана де/ :D , но се готвят на всички нас да ни го сложат - подготвя се наредба за забрана на подводния риболов :!:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”