Кой ще се реши пръв.

Модератор: nkolev66

grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Кой ще се реши пръв.

Мнение от grizmin »

Gofus,като гледам бая технически канап и мисъл е използвано за донатъманяването,Браво за мерака,хора които казват че ще му свикнат на нещото си и не използват максимума от всички съставни компоненти по трудно се справят и по лесно си намират оправдания за липсата на късмет.Един въпрос,ако е възможно:понеже съм малко над стандартните габарити и далдисвам със скуба неопрен кресси,(само такъв събра нежното ми 123 килограмово тяло)който има зелено,светло и тъмно синьо,с какво да му подобря окраската, и въобще трябва ли да го правя? Понеже виждам бая избухнали цветове по твоята екипировка,затова питам.Пък ,който има мнение е добре заварил да отговаря. :D
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Гофусе , мерси за снимките...много елегантна пушка , има някакъв чар във нея , да бях риба щеше да ми е кеф да ме гръмнат с туй нещо :D ...., бат Гринго , благодаря ти , че си се постарал за линковете но ми излиза туй :

The website declined to show this webpage

:D
kavarna
новобранец
новобранец

Мнение от kavarna »

Саше под тиксото някакъв омекотител ли си сложил на петата на дръжката?
deathwalker
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deathwalker »

grizmin написа:)който има зелено,светло и тъмно синьо,с какво да му подобря окраската, и въобще трябва ли да го правя? Понеже виждам бая избухнали цветове по твоята екипировка,затова питам.Пък ,който има мнение е добре заварил да отговаря. :D
По добре да отворите нова тема за камуфлажа и цапането на всички компоненти на екипировката...има какво да се каже по темата от някои от тук пишещите колеги.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Ааа въобще не е скромен улова - е не са гофуси ама си е кеф да се начешеш нали :D екипировката е 6 :drinkers:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

gofus написа:... прекупвачи на харпнджийско-подводна стока ...далавери, ...Ямбол .. насочват настойчиво към дебелите си над 100% надценки... Това е видно от всеки средно интелигентен човек...)
Аз ако съм на теб в знак на протест никога нищо няма да си купя от тези гадни прекупвачи, специално тези от Ямбол, а сигурно е, че и те вече няма да смеят да ти предложат нещо.
gofus написа: спеар Ираклица ... и на теб Сарос бей ти е под носа, какво те спира да ги подпукаш там на 3те острочвета или чакаш 100те тона лавраци на КПП Резово :) Не го приемай лично, знаеш че имам особено чуство за хумор.
Лично приех само първата част от писанията ти. Относно Сарос там е забранено за българи и аз вече бях опарен здраво там. В Гърция е истината, 30 евро за 2 години и си един от тях.
А лавраците идват, аз това го вярвам и ще стане :D
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

А къде се намира по точно това и защо е забранено за нашенци :?: :(
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
deathwalker
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deathwalker »

Меко казано,особено чувство за хумор.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

australia написа:А къде се намира по точно това и защо е забранено за нашенци :?: :(
Намира се в Турция, първия залив който е до България. Навсякъде в Турция е забранено за туристи, не само за българи и по никакъв начин(всички възможни са пробвани) един турист не може да вземе билет. Вече ако сте с двойно гражданство или имате статут на временно пребиваващ, нямате проблеми :)
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

брей на оня ветровития остров , кви риби зимаха наште момчета от Бургас :shock: , проявявал съм техни ленти със снимки още през 95-96 година с невероятен улов ...язък :(
gofus
новобранец
новобранец

Мнение от gofus »

kavarna написа:Саше под тиксото някакъв омекотител ли си сложил на петата на дръжката?
Да, парче от твърда джапанка привързано и залепено.
Иначе Булти, сменил съм оригиналната стрела, тръба, ластик, жълъдите и макара и уплътнителите. А главата я пилих доста докато се изправи линията. И един съвет от мен, не минавай на вариант отворена глава преди да си го пробвал! При мен беше тегав прехода докато почна да ги целя.

Юли, ако съм те обидил с нещо извинявай ти и всички които са се припознали в него! Първият абзац от предния ми пост не е моя идея, но все пак аз го написах и си нося последиците каквито и да са.

Ираклица е много проверявано място от местните, имаше хубави мерута едно време. А 3те островчета в Сароса са доста по-рибно място.

Гризмин, отговор в темата за камуфлажа.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

gofus написа: Юли, ако съм те обидил с нещо извинявай ти и всички които са се припознали в него! Първият абзац от предния ми пост не е моя идея, но все пак аз го написах и си нося последиците каквито и да са.
Сашо благодаря ти извинението. Приемам го :D .
А първия абзац щом не са твои думи, са думи на много пиян човек, защото трезвен човек няма как да ги каже камо ли да ги напише. Кажи му да намали алкохола :lol:
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

spear написа: Намира се в Турция, първия залив който е до България. Навсякъде в Турция е забранено за туристи, не само за българи и по никакъв начин(всички възможни са пробвани) един турист не може да вземе билет. Вече ако сте с двойно гражданство или имате статут на временно пребиваващ, нямате проблеми :)
ма това е в егейско , а па аз съм си мислил че става дума за черно море :lol: :lol: :lol:
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

gofus написа: И един съвет от мен, не минавай на вариант отворена глава преди да си го пробвал! При мен беше тегав прехода докато почна да ....
...мерси Гофусе още веднъж....и от Ватуса получих същия съвет...ще си карам със старата пушка докато мога :D
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

Абе темата беше за първия , ама да пусна и аз снимки.. :D :D Изтраях само до обед в това хубаво време и юруш....
Изображение

Риба нема.. :cry: видях само една лапина и няколко рака .... Абе ше я чекаме.. 8)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”