Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

МИШЕЦА - РАКОВСКИ 21.03.2010г.
-
- научил се да хвърля
Re: МИШЕЦА - РАКОВСКИ 21.03.2010г.
Колеги няма нищо рекламно. Рибата не я снимахме поради това, че свърши батерията на телефона. Собственика каза, че има сом, шаран, щука, толостолоб, костур и каракуда. Язовира не е точен. Тези собственици са зарибявали само с шаран.Другата риба е от преди. Това ме навежда на мисълта, че дори да я има ще е в малки количества.
-
- научил се да хвърля
По повод офроуда : Пътя е доста кален. Ние бяхме с едно Рено Меган Сценик. Нямаше проблеми. Проблем ще има ако завали. Излизането ще е доста трудно. Собствениците имат желание да пуснат пряк път, който да бъде чакълиран. Тогава няма да има проблем.
-
- вече хвърля и на тежко
Черните пътища край Раковски стават страшни когато завали. Няколко пъти съм викал трактора, даже един път и с кон ме дърпахаkoce sm написа:По повод офроуда : Пътя е доста кален. Ние бяхме с едно Рено Меган Сценик. Нямаше проблеми. Проблем ще има ако завали. Излизането ще е доста трудно. Собствениците имат желание да пуснат пряк път, който да бъде чакълиран. Тогава няма да има проблем.

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
koce sm Офроуда е невероятно преживяване
Но зависи и от къде минаваш и евала в неделя времето беше с нас и нямаше Офроуд
И малко снимки от турнира който се проведе на 11.04.2010г.
http://kezo.snimka.bg/hobby/misheca.366771.18211985

И малко снимки от турнира който се проведе на 11.04.2010г.

http://kezo.snimka.bg/hobby/misheca.366771.18211985
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Не използвай сайта да си рекламираш водоема!Като искаш да идваме пусни риба...Бях,видях,не дойдох...Аре утре обявявам състезание в градинката зад моя блок,има басейн,каракудата от мен,вие си носете кинти...Аман!
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Турнира не се прави с цел да печелим Пари, а с цел реклама. Това че Вие не сте хванали не означава, че другите колеги не хващат.
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Това не е рекламен сайт !!! Бях на водоема няколко дена преди "събитието" именно за да събера инфо! Отлично знам какво съм видял!Ама не е луд който яде баницата,нали?Мод,обърнете внимание...
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Относно за мишеца на който таксата е 10 лв.,зимата в студа вземаше и шаран и костур.Сега след последния пролетен излет само каракуда 100-200гр. и нищо друго.Преброени рибари 20-само каракуди и 5 лебеда.Собствениците са пуснали мрежи!Пътя ужас.Според мен рибата е изхващана с мрежите!
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат