Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Мнение на един редови потребител!
Модератор: dantho.mihov
-
yzyna
- сериозен играч

Мнение на един редови потребител!
Абе,със всеки изминал ден,ми става все по неприятно да чета любимия форум,защо?Ами да си кажа честно,много ценни кадри се ориентираха в други форуми,тези които са все още тук,не пишат,магазина не работи,и т.н. и т.н.Та,ако чорбаджията на сайта смята така да се продължава,в смисъл да пишат само новорегистрирали се потребители,едва ли форума го чака добро бъдеще,тва според мен поне де.
-
Secret Carp
- разбира нещата

Re: Мнение на един редови потребител!
Колега защо да не влязат нови лица тук?Кое е лошо,че пишат новите колеги...Според мене е по-добре защото така ще се отсеят рибарите от алкохолиците и търгашите в магазина.Мисля,че барута за това преди време изтри алкохоличната тема,а сега и магазина....
Те всъщност вече половината са с бан
Той Барута си знае работата
Не може от 100 мнения 99 да са в тема с наздравици,или 99 в магазина.Тука е форум за рибари а не парти форум...
Те всъщност вече половината са с бан
Не може от 100 мнения 99 да са в тема с наздравици,или 99 в магазина.Тука е форум за рибари а не парти форум...
-
yzyna
- сериозен играч

Карпче,далече съм от мисълта да се толерират колеги с по 5-излета на година и яко спам през цялото време,но не смяташ ли,че доста ценни кадри си биха шута?
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Но и някои от тях сами си направиха харакири и си плюха на авторитета, който трупаха с години нали!yzyna написа:....но не смяташ ли,че доста ценни кадри си биха шута?
п.п Лично аз мисля, че възрастни хора доказани риболовци, изучени и работещи не бива да си позволяват своеволия пред по младите колеги само защото звездичките им са повече...
Не ми е приятно определени хора да ги няма. Липсват ми, защото всеки си има познания и какво да ни даде, но правилата са за всички Администратори, Модератори, Потребители, Стари и Новодошли, Малки и Големи, от село и от града!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
yzyna
- сериозен играч

Капонски,прав си,правилата са за всички,но все пак,малко или много солта и пипера в тази гозба изчезнаха!!!!
Честно казано,и аз не мога да си го талкувам това!
Честно казано,и аз не мога да си го талкувам това!
Ей,го на аз съм от така неречените "малки".И искам да кажа,че откакто butnik-Ицо си изтри мненията почни не посещавам "Риболов на леко".Това е положението.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Yzyna, мислел съм си да напиша същата тема, като твоята много пъти...
Но знаеш ли кое ме е спирало - ( пак ще има обидени булки ) а сръдни не искам да предизвиквам!
Много от нас са грешили, Аз, Бутника, Еминемчо и кой ли не... Нали така! Много от Нас са се извинявали публично, пред цялото форумно общество се изправяш на разстрел и ако ти простят...
Но и много, като сгрешат се отцепват от четата и си търсят късмета по света на форумите...
Пожелавам успешен риболовен сезон на всички и да има хубави репортажи по всички форуми... Щом се писало пак ще се пише... Където е текло пак ще тече
Хубава вечер на всички
Но знаеш ли кое ме е спирало - ( пак ще има обидени булки ) а сръдни не искам да предизвиквам!
Много от нас са грешили, Аз, Бутника, Еминемчо и кой ли не... Нали така! Много от Нас са се извинявали публично, пред цялото форумно общество се изправяш на разстрел и ако ти простят...
Пожелавам успешен риболовен сезон на всички и да има хубави репортажи по всички форуми... Щом се писало пак ще се пише... Където е текло пак ще тече
Хубава вечер на всички
-
vasko943
- научил се да хвърля

Абе ще тече. Ама ако по рано беше река, сега май само чучурка /тая дума сега я измислих, като Иван Вазов съм/.
-
chanio
- разбира нещата

Великденска амнистия за .... 
Според моето скромно мнение всеки може да даде акъл на другия (това , че един е примерно на 40 години и ходи за риба от 30 , неозначава ,че друг примерно на 20 със своя скромен опит неможе да го сложи в малкият си джоб с впечатления и риболовна мъдрост).
Според мен има много хора от тоя форум които са с доста голямо самочувствие и непонасят някои друг да е прав , или ''ако е по-малак значи е по-малак рибар и ''НЕМОЖЕ ТОИ ДА МЕ УЧИ МЕНЕ''
Несе чудете защо някои хора вече посещават други форуми - ЕМИ МОЖЕ ПРОСТО ТАМ ДА СА НАМЕРИЛИ ХОРА КОИТО НЕ САМО СПОРЯТ АМИ И СПОДЕЛЯТ
Според мен има много хора от тоя форум които са с доста голямо самочувствие и непонасят някои друг да е прав , или ''ако е по-малак значи е по-малак рибар и ''НЕМОЖЕ ТОИ ДА МЕ УЧИ МЕНЕ''
Несе чудете защо някои хора вече посещават други форуми - ЕМИ МОЖЕ ПРОСТО ТАМ ДА СА НАМЕРИЛИ ХОРА КОИТО НЕ САМО СПОРЯТ АМИ И СПОДЕЛЯТ
-
yzyna
- сериозен играч

Те това е най важното според мен!На приказки е пълно с корифеи,но на дела са доста малко,та смятам,че това е една от главните причини!didooo написа:ЕМИ МОЖЕ ПРОСТО ТАМ ДА СА НАМЕРИЛИ ХОРА КОИТО НЕ САМО СПОРЯТ АМИ И СПОДЕЛЯТ
Примери бол,да споменавам ли богопомазания г-н Павел Иванов,който си мисли,че спининга се изчерпва в границите на примамки от 10-15гр.и в крайна сметка не е показал нито една риба,колко теми отидоха по дяволите в спор дали Дайва или Шимано е по добрата макара?Та нали всеки човек си има вкус,то бива пристрастия,то бива симпатии,но чак пък толкоз!!!!
Колега просто някои ловят риба защото това им е хобито , а други защото това е модерно сега.
Тук е място за савети и ''КОЛЕГИАЛНОСТ'' , а някои го преварнаха в място за надувки и хвалби (и както каза без една снимка за доказателство ''те са най-големите рибари'')
Жалко е аз лично си признавам ,че сам научил подробности които са ми убягвали именно в тоя форум , ама вече нищо полезно несе пише само чесане на езици
Тук е място за савети и ''КОЛЕГИАЛНОСТ'' , а някои го преварнаха в място за надувки и хвалби (и както каза без една снимка за доказателство ''те са най-големите рибари'')
Жалко е аз лично си признавам ,че сам научил подробности които са ми убягвали именно в тоя форум , ама вече нищо полезно несе пише само чесане на езици
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Yzyna, Ще помоля да не се влиза в комфликти!
Ако темата тръгне към припирни вместо в правилната посока
Как да не се губят, а да се приобщават потребители!
Ще има гума!
Относно Павел съвсем не съм съгласен защото е изписал хиляди страници с разяснения и отговори на зададени въпроси от потребители!
п.п за "Дайва или Шимано" съм сагласен като кокошката и яйцето го въртят....
и края не се вижда 
Много интересно творчество от миналото
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=225
после някой да каже, че няма какво да се прочете...
Ако темата тръгне към припирни вместо в правилната посока
Ще има гума!
Относно Павел съвсем не съм съгласен защото е изписал хиляди страници с разяснения и отговори на зададени въпроси от потребители!
п.п за "Дайва или Шимано" съм сагласен като кокошката и яйцето го въртят....
Много интересно творчество от миналото
-
koki
Привет и от мен
Факт е,че преди около година в форума имаше страшно много и интересни теми
, не само в магазина и спам темата.
От едно известно време темите намаляват, факт.
Консуматорите са много повече от хората които пишат, а това че имало спорове и единия си го мерил с другия не е точно така.
Точно в тези спорове се ражда истината!
Успех на всички, дано форума отново потече с пълна сила
Факт е,че преди около година в форума имаше страшно много и интересни теми
От едно известно време темите намаляват, факт.
Консуматорите са много повече от хората които пишат, а това че имало спорове и единия си го мерил с другия не е точно така.
- d_bozhkov
- сериозен играч

- Обратна връзка:
koki написа:Привет и от мен![]()
Факт е,че преди около година в форума имаше страшно много и интересни теми, не само в магазина и спам темата.
От едно известно време темите намаляват, факт.![]()
+1
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН