руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
iovchev18
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от iovchev18 »

hugo_boss написа:
Мeрси много :) Супер мн полезна информация :)
А някой да знае къде се прави 'моллюск' на коя база и на какво , че ми е нужна за белуги и ящури ":)

на Блатото - Тихата Смърт на късове риба,икра през деня радиацията е малко голяма но не е като на ваакалама , Белугите за предпочитане ги забрави няма полза от тях смисъл ако се замислиш няма полза големи кълват рядко ,а я вадиш доста време най-добре е на Канала за Ящюр на молюск или плоть най-бързо пари се правят ако ловиш до 200кг понеже се вадят бързо дават по около 1000 опит ( не помня добре скоро не съм играл) , аз големите ги пускам и ловя само по-малки
niki_vulko
новобранец
новобранец

Мнение от niki_vulko »

има ли клевалка за инстал пак 7
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

niki_vulko написа:има ли клевалка за инстал пак 7
Клевалката на Кирян я отваря.
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

bai_spas написа:
niki_vulko написа:има ли клевалка за инстал пак 7
Клевалката на Кирян я отваря.
Наслука!! :smt023
хора аз съм с нея (макар и рядко да играя) си върви с тая клевалка :)
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

руснаците се оляха вече - взеха да правят забележки че говорим на български в чата на играта...(за атомфиш иде реч)
тва намирисва на расизъм ... въпреки че прегледах правилата на играта и никъде не видях забрана - освен една точка, че администратора сам определя кое е нарушение!!!!!!!
хайде някой който знае по-добре руски от мене да погледне има ли правило дето да забранява писане за езици различни от руски
MaGLaTa
новобранец
новобранец

Мнение от MaGLaTa »

модирирано
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

MaGLaTa написа:модирирано
Здравей
първо - пиши на кирилица..
за да играеш таз игра на по-високите нива,ти липсват две неща - първо си купи лиценз (за всички риби е най-добре да вземеш), второ следи забраните -ако на базата например има забрана за повече от една въдица - могат да те глобят даже и да не си хванал риба.
съвет от мен - следи турнирите и вземи спечели няколко - най бързо се правят пари от турнири -разбира се трябва да влезеш в тройката за да вземеш награда :)
относно това къде и каква риба има - има много обяснения назад във форума, има и клевалки...
дано съм бил полезен
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

gogoltd написа:руснаците се оляха вече - взеха да правят забележки че говорим на български в чата на играта...(за атомфиш иде реч)
тва намирисва на расизъм ... въпреки че прегледах правилата на играта и никъде не видях забрана - освен една точка, че администратора сам определя кое е нарушение!!!!!!!
хайде някой който знае по-добре руски от мене да погледне има ли правило дето да забранява писане за езици различни от руски
-----------------
Братле, аз храних един тъп руснак по този въпрос. Играта е руска а те говорят и пишат на КИРИЛИЦА.
КИРИЛИЦА-та е от Кирил - българин е той да знаеш. Аз се заяждам със всеки скапаняк с права в Атомфишинг дето се мисли за Господ по този въпрос.
Един ден Админа ми написа, че няма проблем за си пишим на Български (кирилица обаче) и да не се заяждаме с админите, те нямат право да банват никой пишещ на кирилица в чата.
Освен това чата си е чат - той не е форум(там се пише само на руски) в чата попринцип можеш и на китайски да пишеш.
с де думи ПИШЕШ си на какъвто си искаш език и не обръщаш внимание на никой и нямаш грижи. Бановете се дават най-вече за псувни(и правилно)
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Има една програмка... малко не е официална и леко неточна ама може да упъти всеки по-новичък къде, какво и колко тегло носи :P
http://uploading.com/files/6947cdc3/Ato ... abase.chm/
http://rapidshare.com/files/371176705/A ... e.chm.html
Изображение Изображение
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

излезе новия ъпдейт на атомфиш - вече освен ниво се качва и разряд. за да вдигнеш разряд ти трябват 4 вида риби (от всеки вид определено тегло на рибите) - когато си изпълнил условията - в базата има един елемент на когото докладваш и той ти вдига разряда. почва се от начало почти ... но все пок хванатите досега риби се зачитат.
условието се изписва в живарника....трябва да имаш поне една риба за да ти го покаже.
вече малки риби с дебели струни не се ловят. в началото слагате трикилограмова струна.малките риби - на плувка
сложили са инвентар на всяка база - можеш там да слагаш резервни предмети.
плззвайте упътването дето лорд алекс е дал в предния пост - ще ви трябва
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

защо немога да си влезна в профила си , излиза ми забрана Socket Error # 10061 Connection refused. , трябва ли наново да я инсталирам играта и дали трябва да си правя нова регистрация ,ако е така с една дума да започваме от начало не е честно.
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

pey4o написа:защо немога да си влезна в профила си , излиза ми забрана Socket Error # 10061 Connection refused. , трябва ли наново да я инсталирам играта и дали трябва да си правя нова регистрация ,ако е така с една дума да започваме от начало не е честно.
още оправят сървъра.. старата регистрация важи-просто имай търпение
но на да сменяваш базите и локациите иска разряд- като влезеш ще разбереш :twisted:
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

LordAleks написа:Има една програмка... малко не е официална и леко неточна ама може да упъти всеки по-новичък къде, какво и колко тегло носи :P
Изображение Изображение
какво да правя с тази програмка като я изтегля
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

cecurko написа:
LordAleks написа:Има една програмка... малко не е официална и леко неточна ама може да упъти всеки по-новичък къде, какво и колко тегло носи :P
Изображение Изображение
Справка.Ще знаеш рибите, които ти трябват къде се ловят и на какво.
Изображение
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

Reo написа:
cecurko написа:
Изображение Изображение
Справка.Ще знаеш рибите, които ти трябват къде се ловят и на какво.
как да го отворя щото ми вади празен лист-трябва ли да го сложа файла на определено място
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”