Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Цонево и Тича
Модератор: bobopeli
Re: Цонево и Тича
Айде на конвейра, следват хайваните от с. Сушина. Да не си мислят, че ще им се размине. Тия са по-нагли от Даракчията, разпъват и вадят посред бял ден, пред погледите на десетки риболовци. Писал съм не веднъж в сайта на ИАРА-Шумен за тях, с топографски координати на лодките и мрежите.
- pachosz
- сериозен играч
кво значи "слугуват" в случая, мрежар?
Мрежарчето говори за ВОЙНА. Познай кой ще я спечели?! Накрая ще има изселени. И това го има в закона. Тия незаконни оръжия, дето ги крият из плевниците, та по няколко в къща, няма да им помогнат. Хванал едно железо и мисли че е хванал Мойсей за кайсиите. Вай заваалъ
.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мрежарчето бих го взел на работа.
Много ме кефи стройния му график. Всеки ден в ранния следобяд пуска по едно мнение и това вече четвърти ден.
Духа му спамаджийски е непреклонен, ще се бори до край.
Много ме кефи стройния му график. Всеки ден в ранния следобяд пуска по едно мнение и това вече четвърти ден.
Духа му спамаджийски е непреклонен, ще се бори до край.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Мъжете не задават такива въпроси. Такъв въпрос не би задала дори една П....КА. Ще отиде ако трябва на майната си и ще си ги заработи. Това, че няма работа в N-ското село, изобщо не е оправдание. В случая, за едно идиотско деяние се търси филосовско оправдание. Не минава. Измисли нещо друго.мрежар написа:....Кво да работят хората....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мрежар,да не стане да ти спрат пред вратата 3 G класи та да видим как и какво ще им се обясняваш
.Живейш ли в някое село около гиола да видим как ще избягаш и кой щи помогне.Та ай да видим токаз кой как може да слугува.Вашето време свърши !

Ти след като имаш лиценз за стопански риболов вече 30 години и се имаш за редовен мрежар защо тогава защитаваш бракониерите,а подскачаш срещу нас?Та нали тези бракониери ти ловят рибата,а не ние?мрежар написа:Имам лиценз за стопански риболов и не говоря празни приказки.Дьржавата от вас полза няма никаква.Чудя се като конфискуват мрежите на някои каква е ползата.Да запалиш 2/3 хиляди глупаво ми се вижда ама вие нали сте богати хора.Колкото по скоро се узакони мрежарството по добре.Дано в правителството има някоѝ дето е ходил за риба.Готов сьм да си плащам даньците даже Иара да ме контролира.
Above us only sky
Ама ти предприемач ли си? До кой клас си ходил на училище? Всяко дете в 3-ти клас ще ти каже, че ти си бракониер-социално зло, човек който се облагодетелства и живее на чужд гръб и за чужда сметка. Това се наказва от закона. Ако не ти харесват законите на страната, иди живей на Луната, или по-далеч. Не можеш да се опълчиш срещу цял един народ, ще те смачкат като червей. Не си лошо момче, влез в час, намери си нормална работа и зарежи тези незаконни изпълнения. В тях няма бъдеще.мрежар написа:...Всеки предприема4 сма4кан..
-
- кандидат преподавател
Тъй ми, и аз тъй викам да са забрани ,ааааааааааааа ша ми ходат за риба ще унищожават препитанието на САМОизДЪРЖАЩИЯТ СЕ отПРЕД (че и отзад)ПРИЕМАЧмрежар написа:Предприемач самоиздьржащ се.Работник в сивата икономика както ви харесва.През комунизма поне имаше риба,сега сте много маѝмунки на клона и я наскубвате за едно лято.Дано да ви забранят за една две години.Наблуденията ми са на един арендован водоем.Възпроизводство никакво.Ще си показвате такъмите само През комунизма от Съединение се добиваше 150 тона толстолоб годишно ама и въдичари не ходеха.Де ви е сега рибата

Ревнали тука,маймуни човекоподобни ,апък не мислят за тоновете риба от който ще захлеби някой сив икономист.Не си стоят у тях да се възпроизвеждат ами хукнали....

Мрежар хич да не ти пука ,че взеха да се ебават с тебе .Ти си човека,остави си телефона и адреса аз ще ти пратя онея с белите престилки,да та облечат с една ризка ,е малко и са по дълги ръкавите ама тамън ще ти ги връзват зад гърба,баровец ще станеш демек

В мрежите. Но ти това го знаеш по-добре от мен. Неоснователно отправяш обвинения към спортните риболовци в обезрибяване на водоемите. Вярно е, че и при тях има трески за дялане, но нещата са несравними. Резултатите от поголовното мрежарене са очевидни- тотално обезрибяване на водоемите и загуба на цели популации, най вече пасажната риба. Това оставиха след гърба си и повечето бивши арендатори. На Тича изчезна уклея, буфалото, платиката и камчийския морунаж. Ще минат много години, докато се възстановят отново.мрежар написа:...Де ви е сега рибата
.................................
-
- новобранец
Не съм наясно,за това питам: има ли зона за промишлен риболов на "Цонево"? Защото в събота, като минах с влака,имаше лодки пред Добромир да си пускат/вадят мрежите. Забелязал съм,че там почти винаги има мрежари.Май никой не ги закача,ако е забранено.