Цонево и Тича

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

skorpion
ще става разбирач
ще става разбирач

Цонево и Тича

Мнение от skorpion »

Браво, някои и хващат.
http://varna.dir.bg/2010/02/19/news5906941.html

Заловиха бракониери с незаконен улов
19 февруари 2010 / News.dir.bg
В ранните часове на деня при акция на териториалните звена на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Варна и Бургас на язовир Цонево, община Дългопол, е заловен бракониер.

На нарушителя е съставен акт за нерегламентиран улов и липса на разрешение за стопански риболов. Иззети са 4 мрежи с обща дължина около 300 м., както и над 15 кг. риба.

При проверката на язовир Цонево са открити още 5 мрежи на неизвестни извършители. Конфискувана риба ще бъде дарена на Дома за стари хора в кв. Виница - Варна.

На язовир Тича, също е заловен бракониер в момент, когато е вадел мрежите си от язовира. Бракониерът се е опитал да избяга, но след преследване е хванат. Иззети са 3 мрежи, 1 гумена лодка и над 15 кг. риба. Съставен е акт за извършване на стопански риболов без разрешение.
От язовира са иззети още 5 мрежи с обща дължина 500 метра на неизвестни нарушители за които е съставен констативен протокол. Конфискуваната риба е дарена на дома за деца, лишени от родителски грижи в град Преслав.

Не чакат леда да се размрази!
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Цонево и Тича

Мнение от MonsTer_EnerGy »

skorpion написа: Не чакат леда да се размрази!
Верно тея хора нямат мира . Какво удоволствие от това ? Никъкво и то само за пари ! :evil:
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Смях в залата.На Цонево целогодишно хвърлят с километри мрежи и не ги хващат.Бях на язовира, звъня им и същевременно в гората се гърми с пушка.Дига ми се телефона и от там се чуват изстрели.Те бракониерстват в гората.Да не говорим, че съм ги виждал да разговарят с бракониерите.А в момента шараните заминават през преливника и нищо не правят по-въпроса. :twisted: :twisted: :twisted: :finga: :finga: :finga:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

там е пълно с бракоинери ежедневно -те с тонове са изнесли тук става дума за 15 кг-смешна работа
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

Боже от към Козярека е пълно с мрежи цяла година,а те отчитат дейност с 15кг риба...,да не говорим пъл по Луда Камчия какво правят местните джагали.... :axe: майка им рязана....
kasmet
ti6ofish
новобранец
новобранец

Мнение от ti6ofish »

мрежар написа:Предлагам риболовьт с вьдици да бьде забранен сьс закон.Рибарите са наѝ голямата напаст.След тях трева не никне и си ли4и кьде са лагерували.ИАРА да ги глобява и за боклука които ще оставят аман.Не мога да си изчистя мрежите от кукички,спирали,консервни кутии с подхранка,наѝлонови торби,олово,ботуши средно по 30 кг на риболов.Да ходят само в частния сектор там им го наместват както трябва и си 4истят боклука после и рибата плащат класика. :axe:
Ти сигурно си болен или си объркал форума :finga:
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

мрежар написа:Предлагам риболовьт с вьдици да бьде забранен сьс закон.Рибарите са наѝ голямата напаст.След тях трева не никне и си ли4и кьде са лагерували.ИАРА да ги глобява и за боклука които ще оставят аман.Не мога да си изчистя мрежите от кукички,спирали,консервни кутии с подхранка,наѝлонови торби,олово,ботуши средно по 30 кг на риболов.Да ходят само в частния сектор там им го наместват както трябва и си 4истят боклука после и рибата плащат класика. :axe:
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже :(
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Чиста проба провокация... :roll: Ама няма да го трия... има закони и който не ги спазва вън от форума и в панделата! :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

И още 30 години ще ловиш в панделата... :D :evil:
И все ми се струва че не си по голям от 30 гони щом пишеш ко4ина с 4 :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

мрежар написа:...Дано да ви забранят поне по големите язовири нямате работа .
Ами, аз много ти благодаря за пожеланията. Щом смяташ, че го заслужаваме....На мен много ми хареса това, че мръсотията те дразни. Има нещо в теб! Другото ще се оправи с времето.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Бедното мрежарче, представете си колко е кофти да не ти се връзват на провокациите.
Сърцето му се свива, с трепет отваря форума и кво- нищо.

Споко господин Мрежар, все някой ще се върже, а до тогава ти изпращам хиляди целувки :goodman:

Изображение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
rumceiss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumceiss »

Такова безочие не съм виждал от години... аз ако не спазвам закона ще се засрамя и няма да правя този факт обществено достояние. :)... Успех в живота...
виж там отпусни му нещо.... :D
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Промишления риболов трябва да бъде забранен завинаги по реки и затворените водоеми.Частниците да си направят рибарници и да си въдят риба на воля,да си вербуват всички мрежари и бракониерчета с техните боклучета и да им работят по водоемите и да снабдяват магазините.Хем ще им намерят работа и да се спре с това дране по държавните язовири и реки.
Above us only sky
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображение Ще има ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

само бухалката ще те излекува тебе
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”