Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за яз. Крапец
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Инфо за яз. Крапец
Колеги днес чух по радиото , че от ИАРА - Ловеч сарешили да правят голям брой сатки за Шаран, Сом , Амур . Това дали ще е поредното Изтрбление на даден язовир в България , или ще е една от първите стъпки за развитие на риболова у нас???????? Кави биха плюсовете и минусите за нас КОРЕКТНИТЕ рибари ?
Като се замисля от ИАРА - Ловеч от скоро започнаха да действат в положителна насока (напоследък) !!! Като тенденцията била и яз. Сопот (който е другият голям яз. във района) да бъде превърнат в подобно нещо за в бъдеще .
П.С. Моля ако не е правилен форума модераторите да я поместят там къде трябва (ако може).
Като се замисля от ИАРА - Ловеч от скоро започнаха да действат в положителна насока (напоследък) !!! Като тенденцията била и яз. Сопот (който е другият голям яз. във района) да бъде превърнат в подобно нещо за в бъдеще .
П.С. Моля ако не е правилен форума модераторите да я поместят там къде трябва (ако може).
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за яз. Крапец
Ще е добре ако направят садково стопанство на Крапец,защото ще засилят още повече контрола над язовира,който в момента е на по-заден план след Сопот и Стамболийски.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- вече хвърля и на тежко
Сега се прибирам от крапец-наистина са започнали правенето на садки пред стената.иначе от към риболов слабо в Малиновския ръкав нищо,а в Преломслия 4 кленчета/маломерки/ на бял с директната шестица.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
вече излиза по някоя каракуда и на дъно и на плувка но не очаквайте много
- kluna_
- научил се да хвърля
мерси Спасов за инфото. Тая седмица мисля да се пробвам
и ще пиша...
и ще пиша...
За Малиновския ръкав става дума
- kluna_
- научил се да хвърля
Днес минах през язовира служебно и бях потресен от едно нещо. Там в преломски ръкав вторият залив беше ограден с бодлива тел и висока ограда, освен това в далечината се виждаха и садките на частниците (дали това е свързано с тях???) много ми харесваше залива но уви вече е ограден . В Малиновски ръкав имаше няколко коли но не ги видях какво ловят, а освен тях имяше и няколко тролингджии... Ако някой знае нещо относно боливата тел и оградата да сподели ще съм благодарен... 

-
- вече хвърля и на тежко
Оградата е на частен имот-няма нищо общо с садките и може да се лови в заливчето-поне аз бях там преди 2 седмици и никой не ми направи проблем.Относно риболова незнам какво е положението че сега се прибирам от командировка
- kluna_
- научил се да хвърля
Мерси за информацията планирам до 30-ти май да ходя там, така че после ще пиша... 

-
- вече хвърля и на тежко
инфо от един колега от днес-в малиновския ръкав слабо представяне на рибата -по 5-6 каракуди,ама от хубавите.
яз.Крапец - нуждая се от информация всякаква ;)
Здравеите,колеги,идната събота/неделя мислим да се запътим към този язовир.Гледам не е в списъка с забранените.Интересуваме има ли добри места за палатка,някакви отзиви за риба :> от къде може да се влезе еи такива работи,че съм ходил 1 път и то беше преди 10 г.може и повече.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Re: яз.Крапец - нуждая се от информация всякаква ;)
Здравей колега,
аз рових из форума за инфо и не намерих кой знае какво, общо взето много слабо.Дано някой да даде по-скорошно инфо.Ако не, пиши ти като се върнеш, че аз мисля евентуално по 6-7ми май да намина да го пробвам.Успех!!!
аз рових из форума за инфо и не намерих кой знае какво, общо взето много слабо.Дано някой да даде по-скорошно инфо.Ако не, пиши ти като се върнеш, че аз мисля евентуално по 6-7ми май да намина да го пробвам.Успех!!!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: яз.Крапец - нуждая се от информация всякаква ;)
Язовира е фул пълен.....на моменти дава в Малиновския ръкав каракуда ,иначе прекрасно място за отдих и релакси при късмет има риба и ако и кълве...... шестица от тотото-костур,уклей,каракуда,шаран, бяла риба,сом ,щука и кефал 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от язовира,бях в Малиновския ръкав-2 дребни кленчета и един костур + бонус хиляди слънчаци
Колегите около мен също нямаха слука.

- kluna_
- научил се да хвърля
И аз сега се връщам от там но бях в оградения залив към проломски ръкав. Аз закачих също две кленчета и една таранка - за слънчаците няма да коментирам...sudjuka написа:Сега се връщам от язовира,бях в Малиновския ръкав-2 дребни кленчета и един костур + бонус хиляди слънчаци![]()
![]()
![]()
![]()
Колегите около мен също нямаха слука.