Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониерите в Бургаска област
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Бракониерите в Бургаска област
в такъв случай има 2-ма заподозрени-оператора на 112 и хората от ИАРА.не знам как е във градъ ви,но в Ловеч не мога да кажа лоша дума за ИАРА.пък ако има бракониер и ИАРА ги няма,проблема се решава бързо-отиваш,
,после
и накрая му чупиш въдицата,хвърляш макарата във вира,а парашута(да речем че с това бракониерства) му го овиваш на лицето,да са сети колко е приятно!!!

- glarusa
- кандидат преподавател
Колега,не се процедира така!Ако всеки вземе властта в свои ръце...къде ще му излезе края!?А и ако насреща са двадесет разярени бикоборци от "испански" произход...най-много да си изядеш боя!Затова плащаме данъци,за да вземат те заплати и да си вършат работата....в случай,че започнем да се саморазправяме -те за какво са?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- Поморийския
- ще става разбирач
* Докладвай
* Отговори с цитат
Мнениеот bg » Съб Мар 27, 2010 10:33 am
колега dhp_pm! Не говори глупости! първо проучи някои неща! Колегата jotem06 не работи в ИАРА, а е обикновен риболовец, както и другите гореспоменати момчета от Каблешково! Те са извикали ИАРА и са им съдействали да вадят мрежи!
А ти като знаеш за мрежите и за микробусите какво направи?!
Мисля, че му дължиш извинение!
Извинявам се на колегата може би не сьм разбрал а относно другото 3 пьти лично сьм ховил до водната палата ефект 0 теглил сьм им вече чертата
* Отговори с цитат
Мнениеот bg » Съб Мар 27, 2010 10:33 am
колега dhp_pm! Не говори глупости! първо проучи някои неща! Колегата jotem06 не работи в ИАРА, а е обикновен риболовец, както и другите гореспоменати момчета от Каблешково! Те са извикали ИАРА и са им съдействали да вадят мрежи!
А ти като знаеш за мрежите и за микробусите какво направи?!
Мисля, че му дължиш извинение!
Извинявам се на колегата може би не сьм разбрал а относно другото 3 пьти лично сьм ховил до водната палата ефект 0 теглил сьм им вече чертата
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не e ли обвързани процент от глобите наложени на бракониерите, да се дават на проверяващите от ИАРА - резултата ще е само един. Чесане на езиците
. Като знам, че повече изпълнени таскове => по-голяма заплата => повече работя. А когато заплатата е твърда и не зависи от постигнатите резултати => еваш я давам => ден да мине, друг да дойде - за една заплата толкова.

- Поморийския
- ще става разбирач
пьрво трябва да им дадем карта на ОБЛАСТА да видят кьде има язовири че те изобщо .......
смешници дано новия ги подгони
смешници дано новия ги подгони
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Без да ставам многословен - карти си имат, пари и стимул да си вършат всеки път съвестно работата нямат. Хайде стига съм писал, че оспамих темата на колегите и й дадох грешна насока. Ако някой смята същото, да пише едно на лични да си махна мненията 

Последно промяна от kkiryazov на Вто Мар 30, 2010 9:37 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Току що по радиото казаха, че от снощи ИАРА в всичките си 27 подразделения са започнали масирани проверки по вътрешните водоеми.
Ще чакам с огромно любопитство да видя резултата
Ще чакам с огромно любопитство да видя резултата

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- научил се да хвърля
еми вчера си взех билета и като влизах,тези от ИАРА служителите дето обикалят бяха много надъхани и излизаха.нз какво са направили,ама тази година бракониерите ще намалеят драстично.
еми колега като са 20 бикоборци звъня на приятелите ми,идват и каквото сабя покаже.
еми колега като са 20 бикоборци звъня на приятелите ми,идват и каквото сабя покаже.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Едно голямо БРАВО за постъпката днес и се радвам,че има резултат от обаждането,защтото аз се обадих в неделя ама никой не се отзова на моето обаждане 

-
- учете се от него
Явно новия шеф се е разшетъл
, дано не е от ден до пладне.
Снимките кефят Краси благодаря

Снимките кефят Краси благодаря

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- и господ не е толокова добър
Браво брат, това е начина.Нещата са ясни, че липсват хора, коли и лодки.Дано се промени закона, да усвоят правилно европейските пари и да започне по етапно възстановяване на рибните ресурси. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- glarusa
- кандидат преподавател
Адмирации!Краси пак на тчното място в точното време(теб не те ли провериха) 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво на Краси за подадения сигнал и снимки, и на служителите на ИАРА за свършената работа.
Искам да попитам информацията в този сайт Регистър на защитените територии и защитените зони в България дали е актуална, защото аз лично не знам къде е разрешено да се практикува любителски сладководен риболов. Благодаря.
Искам да попитам информацията в този сайт Регистър на защитените територии и защитените зони в България дали е актуална, защото аз лично не знам къде е разрешено да се практикува любителски сладководен риболов. Благодаря.
Последно промяна от kkiryazov на Сря Мар 31, 2010 8:11 pm, променено общо 1 път.
- Живко Василев
- разбира нещата
Браво Краси ! Голем си. Качих инфото и във фейсбук http://www.facebook.com/topic.php?uid=2 ... opic=14610
Поздрави!
Поздрави!

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Local
- учете се от него
Със Стрижока като бяхме в неделя на канала на Новоселци, мангалите минаваха с калдърмите по дигата, все едно аз се разхождам по центъра на Бургас, нека Ванката да пусне снимките, да има материал...
Клавиатура риба не лови!!!