Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

защо ми заключихте темата
Модератор: dantho.mihov
защо ми заключихте темата
защо ми заключихте темата без никои да ми обясни каде съм згрешил а за около 8 часа беше посетена над 500 пъти.а и никаде не видях подобна тема за закачките по дъното????
Жаден съм а вода не ми се пие
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: защо ми заключихте темата
Пич ский ся .... Тука и братчед ми да пусна който е на 7 може да ти изкара ебати лекцията за закачките.Това всеки един човек може сам да си го прецени сам.Това,че на теб ти е закачало незначи,че и на други ще закача (нямам в предвид себе си),всичко е до опит.Успех но мисля,че темите за закачки,папури и тръстика и подибни неща няма да се развиват много .
Хайде Наслука .

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми като избират за модератори,комплексари кво да чекаш?
Ше те резнат,щот им е тегаво!
Нека им е тегаво,важното е да се справиш с проблемите,въпреки тех-модерните-атове!

Темата изтрих аз, на основание правилата на форума:
Ето и текста на изтритата тема:2.11 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.
п.п. Авторът, може да развие идеята си в тази тема.ВНИМАНИЕ ЗАКАЧКИ ПО ДЪНОТО
Привет на всички през пролетта нивото на всички водоеми е почти на мах.миналата събота 20.03. изгубих примамки за окло 50 лв 1 рапала 1 тоби 2 плувки куки поводи(стоманени)тежести и др....абе не ми се говори под водата има много тръни,малки дървета,камани и всякакви боклуци.които остават не видими за нас така че,внимавайте колеги.ако някои има идеи или мнение моля да го сподели.пп.ако темата не е на точноото място моля да ме извините.наслука
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Troli Rapala написа:Ми като избират за модератори,комплексари кво да чекаш?...
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- pachosz
- сериозен играч
Аз като ходя на водоем със закачки си водя винаги двама водолази, които предварително разчистват всички клони, камъни, закачки пред мен в периметър 10 х 200 м., чак тогава хвърлям въдиците
Ако пък е много тинесто дъното и има опасност да потъва оловото и стръвта, ходя с камион с асфалт и един валяк - асфалтираме дъното.
Ама верно безмислена тема, или може би представена по безмислен начин. Вероятно колегата е искал да пита за начин как да се оттървем или предпазим от закачките, а то кво излезе

Ама верно безмислена тема, или може би представена по безмислен начин. Вероятно колегата е искал да пита за начин как да се оттървем или предпазим от закачките, а то кво излезе

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
sestrata написа: п.п. Авторът, може да развие идеята си в тази тема.

Всички тръпнат в очакване!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Аз го измислих,ама е малко фентъзи -просто си намираме място...без дъно
или пък с дъно на 35 см дълбочина,на което предния преди риболова ден правим пълна уборка с изскубване и изкореняване на всички дървеса,храсти,консервни кутии,ръбати камъни и прочие 

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
stich написа:... и биеш една плоча.

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
хахахахаха много сте умни всичките направо ви съжалявам жалки сте,човек се опитва да направи нещо а вие налитате като мухи на л...о но ви разбирам напълно все пак сме в БГ и бай ганьо не е само във форума а и на улицата е същото и затова скоро няма да се оправим колкото и да ви се иска.Мога да си пиша с часове ама не виждам смисъл.пп живейте си скапания живот на риби.......... 

Жаден съм а вода не ми се пие
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не само, че няма смисъл, но и възможност няма да имаш да пишеш през следващата седмица.
Дано за това време преусмислиш отношението си към колегите.
Дано за това време преусмислиш отношението си към колегите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.