Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
До Борово има едно язовирче....някой да има информация за там. Миналата година 1 път ходих за 3-4 часа и беше доволно-4-5 каракуди и едно шаранче към 1,5кг, ама беше авгут месец... 

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Севодня се разписах с е това.

Малко случайно но е факт.1020 гр.показа кантаря!

Малко случайно но е факт.1020 гр.показа кантаря!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- вече хвърля и на тежко
Огън си.Пък аз днес на ферибота няколко бабушки мооого вятър бе.
Днес сутринта под маята, няколко облеза, една баба и няколко попа.Утре пак.
...and justice for all
В неделя мисля да посетя с. Балкански, ако не ми мине котка път. Ще докладвам тук после.
Наслука на всички колеги и весели празници!
И не забравяйте най-важното - да се чукате
Наслука на всички колеги и весели празници!
И не забравяйте най-важното - да се чукате

Инфо за текето: аз капо от към прилична риба, нищо не бутна като изключим плевелната риба- попчета и слънчаци. До мен имаше 2ма, явно бяха заедно, с 4-5 дънни на системи за таранка. Към 10 хванаха добро шаранче около 2кг на система със стиропор. До обяд имаха само още една каракуда. Не видях други колеги да вадят, но повечето се хвалеха че предните дни са имали успех с бяла риба и каракуда. Да спомена че минаха да ми искат 3лв на пръчка и се преместих до лодките, така че информацията, че ще се плаща чак след падането на забраната не е вярна.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на ферибота десеттина бабушки три мурунаша и 20 облеза 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Та така за днешни шарен риболов . Общи кг на рибата 5 кг + , - 200грама
С колегата рибаря 92 направихме много добър излет на Текето .Като цяло интересен риболов с различни риби .Сутринта визмаше доста добре (предимно на фидер ) После и на плувка започна да се обажда и към 11.00 тотално спря.На фидер излизаха предимно по едри каракуди 300,400 гр .а на плувка по дребни .Периодично по някоя бала рибка 10 - 15 см + 1 амурче и една бабушка
Ето и малко снимки

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Забравих да спомена . ЧИФЛИКА е зарибен с Шаран , Каракуда от яз. Баниска .Рибите са с размер до 10 кг за шаровци и доста едри каракуди .Условията са 5 лв на човек до 3 кг таранка не се заплаща .Шарана е по 5 лв 1кг.Ще бъде пуснат в началото на забраната .
Днес направих обиколка от кранчето до топлата вода.Бях там около 10 часА .На кранчето излизаха предимно морунаж, на система с чепаре ипружина.Аз се настаних около 10 понтон и реализирах няколко рибета ,с които неща да се хваля.Приключих риболова в15 часа защото от13 до14 не бутна.Сезона е открит ,вече има движение на рибата ,на всички НАСЛУКА.Използвайте малки куки 16 18 номер, аз бях на бял и шарен и много захранка.
Митко от тия има ли много и на какво се ловят.Искам да спретна един риболов посветен на тази рибка.Много са вкусни!MiTKo_Fisher написа:![]()
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
колега фчера и аз бях на текето значи калвът много и то само на торен червеи аз ги лових от към гората и хванах общо 16 броя и 2 малки бели рибки такаче имаи едно на ум и сложи малко по големи куки
желаяти късмет 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
За тези не обаждам !!!Венци ® написа:
Митко от тия има ли много и на какво се ловят.Искам да спретна един риболов посветен на тази рибка.Много са вкусни!
аз все се чудя каде излизат тези по 20+ см.. аз фчера наи големия ми беше 15.. и се дърпат страшно 

Аз пък ходих на дунава днеска и си хванах облез малко поне излизаха големички.
...and justice for all