Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- cookies
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги,някой скоро да е ходил на Камчия след Пода? Сърбят ме ръчичките за уклей нещо 

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
И аз разбрах че е напълнен отново, знам го от човек, близък до собственика (или арендатора). Дори чух че търси зарибителен материал. Оправя се и обстановката около язовира - хижата имам предвид. Не съм ходил там, но поне аз, оставам с мнение, че се опитват да го облагородят (в добрия смисъл на думата) Дано се получи ! Наслука на всички !Колеги имам запитване за Здравец.Преди седмица минавах оттам и видях от пътя ,че язовира е пълен.Много ще съм благодарен ако някои ми даде някаква информация-дали някои го е взел,дали ще го пускат скоро и тн. благодаря предварително

P.S. Собственика (или арендатора) е същия който е бил преди

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Много ти благодаря за информацията колега.Дано даго направят хубав гйол.
dai kepaaaaa
- Motorski
- ще става разбирач
хубав гьол ще бъде когато пак щъкат в него митични щуки и червеноперки... дано да стане хубав наистина

Здравейте,
някой да знае какви са цените и условията на Доброплодно и Добротич?
някой да знае какви са цените и условията на Доброплодно и Добротич?
-
- новобранец
на Доброплодно е 15лв и дава вече добра таранка(на 31.03. хванах тридесеттина на торен червей),а на добротич не е разрешен.
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Добротич отваря на 1 май такса 20 лв.Информацията е достоверна приказвал съм лично със собственика.Какво стана със Левски,Блъсково,Манастир,и Брестак големия.На брестак дочух че излизали малки шаранчета
За Манастир разбрах от мой приятел говорел със собственика,че има останали малко количество-таранка,толстолоб и сом.В момента е пуснал работници да го чистят с цел зарибяване в следващия етап от подготовката на язовира.Това е за момента.Кога и какво нищо не се знае повече.Иначе вчера ходих на Камчия над Венелин,мътна вода,бърза и никакво движение на риба.Местни и други рибари както идваха,така и си заминаваха без дори да пипне.
Здравейте колеги чета,чета и немога да разбера за кое село Г.Колево се пише Варненското или ДоброжанскотоМитев написа:Като влезеш в селото от Варна караш направо около 500м. ,след мосчето свиваш в ляво и караш направо до църквата в края на селото , там свивашпоследната пряка в ляво и пак направо докато излезеш на Кооперацията . Минаваш няляво и точно под нея свиваш надясно по един черен път който върви успоредно на една ограда - по черния път караш около 2 км. и като минеш в ниското една бара с дви педи вода -почваш да качваш един лек баир минаваш около 500м и горе първата пресечка в ляво завиваш и си на язовира - дано си ме разбрал /това е дословно/![]()
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Днес ходихме на яз. Звънец. Хвърляхме за шаран на дъно, на плувка, всякак, но изобщо не бута. Само ни обрули вятъра.
И за сулка хвърлихме на рибка и воблер, ама и там нищо не се обади.
Иначе язовира е много удобен и като се постопли пак ще се ходи.
И за сулка хвърлихме на рибка и воблер, ама и там нищо не се обади.
Иначе язовира е много удобен и като се постопли пак ще се ходи.
Днес бяхме на Оброчище до ранния след обяд - 7 дънни и 3 мача. Пробвахме на какво ли не крайния резултат много захранка по дъното и празен живарник, като през цялото време дори и не бутна. Иначе мястото си го бива.
там няма дребна риба за стъв \яз.звънец/.охраната сподели че за 18 дни 3 таранки.инфото е от днес
Зд. колеги! Разходихме се днес малко из Варненско... Яз. Тръстиково беше затворен-поне бариерата към язовира. Нямаше никой наоколо да попитам... Река Провадийска тече доста бързо, не ми се вижда подходяща за риболов, но аз и не разбирам много-много от речния риболов. Става дума за района около прелеза ( моста ) на с. Тръстиково, в посока Разделна. Проверих и Бозвелийско. Само 2-ма колеги с отчайващ "улов" от 5-6 червеноперки ( бабушки по-вероятно ), които те събираха в найлонова торбичка... Стопаните на язовира се случиха да проверяват мрежите си с лодка.... Някакъв манго, представящ се за "пазача" ми сподели под секрет:)) , че още било рано и рибата не вървяла. Ами това е. Аз лично за себе си, реших да почакам още да се затопли най-накрая!
Последно промяна от fastman на Пон Апр 05, 2010 6:47 pm, променено общо 1 път.
ходих тия дни на пода.общо взето там рибата малко е взела да се раздвижва.но отново както винаги там маломерна шаранчета и таранки.хванати предимно на фидери и плувки.дънните останаха в пълен покои