Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
вчера бях на това място до жп линийте срещу летището-за два часа не бутна даже веднъж.водата е бистра.мястото е трудно достъпно.освен това трудно се борави с дълга въдица
-
- научил се да хвърля
Утре ще се ходи в Карнобат. След като се върна ще пусна тема и снимки. 

Рибата къща няма...
Колеги, има ли някой инфо за язовира в с.Ябълчево(селото преди Руен)?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Имам информация от миналата седмица , дребни таранки кълвяли на стената др. незнам.star.cno написа:Колеги, има ли някой инфо за язовира в с.Ябълчево(селото преди Руен)?
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Днес на Винарско положението беше отчайващо само две слънца до обед
. Миналата седмица на Камчия близо до с.Люляково даваше рибки като цаца. Моля ви дайте инфо за някое място където може да се направи някакъв риболов.

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колега ти от къде си ?ljkh написа:Днес на Винарско положението беше отчайващо само две слънца до обед. Миналата седмица на Камчия близо до с.Люляково даваше рибки като цаца. Моля ви дайте инфо за някое място където може да се направи някакъв риболов.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
От Айтос съм.
Вчера на Факийска над Росеново. Време в началото слънчево, после променлива облачност. Температура около 18 градуса.
Реката много пълноводна, леко мътна, синьо-зелена.

За около 2 часа (от 12 до 2) обходихме района с воблерите. Приятелят ми хвана 1 кефалче около 300 грама, аз 4 бройки, най-голямото - някъде 800 гр.

Релийз и на обратно.
Най-кофти беше, че някой сложил един метален портал?!?! на черния път над с. Пънчево с катинар, та не можахме да посетим любимите си места малко по-нагоре, по посока Буково.
Това ми беше първи излет за годината и съм много доволен.
Само да добавя - днес се поразходих около Драчево - понеже ме заваля дъжда - та чаках 1 час да отмине.
за около час имах общо 3 удара и 2 риби, едната маломерна, другата около 400-500 гр.

Бърз релийз и отпрашване към Раков дол, когато ... Surprise...

Пътя го няма, реката го е отнесла и сега няма връзка между Драчево и Раков дол
Мисля, че до 2-3 седмици като се постопли още и спадне малко водата ще е много яко за риболов на воблер.
Ще дам отзиви и следващия път.
Реката много пълноводна, леко мътна, синьо-зелена.

За около 2 часа (от 12 до 2) обходихме района с воблерите. Приятелят ми хвана 1 кефалче около 300 грама, аз 4 бройки, най-голямото - някъде 800 гр.

Релийз и на обратно.
Най-кофти беше, че някой сложил един метален портал?!?! на черния път над с. Пънчево с катинар, та не можахме да посетим любимите си места малко по-нагоре, по посока Буково.
Това ми беше първи излет за годината и съм много доволен.
Само да добавя - днес се поразходих около Драчево - понеже ме заваля дъжда - та чаках 1 час да отмине.
за около час имах общо 3 удара и 2 риби, едната маломерна, другата около 400-500 гр.

Бърз релийз и отпрашване към Раков дол, когато ... Surprise...

Пътя го няма, реката го е отнесла и сега няма връзка между Драчево и Раков дол

Мисля, че до 2-3 седмици като се постопли още и спадне малко водата ще е много яко за риболов на воблер.
Ще дам отзиви и следващия път.
-
- учете се от него
Браво за релийза
а относно портала - не се ли замисли, че може да е сложен, защото е забранен риболова по река Факийска в участъка от " Моста на с. Г. Буково до моста на с.Габър "
Има цяла тема за новите целогодишни забрани в заповедта от 25.01.2010г. - прочети я
Ние пък пак си направихме една разходчица до Бистрец с естествено незадоволителен резултат - едно кефалче около половинката и 15-на белевички. Рибата цял ден игра, но не щя да яде - то не бяха пинки, бели, пилешки дроб, агнешки дроб(нали е Великден)- не и не

Има цяла тема за новите целогодишни забрани в заповедта от 25.01.2010г. - прочети я

Ние пък пак си направихме една разходчица до Бистрец с естествено незадоволителен резултат - едно кефалче около половинката и 15-на белевички. Рибата цял ден игра, но не щя да яде - то не бяха пинки, бели, пилешки дроб, агнешки дроб(нали е Великден)- не и не

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- научил се да хвърля
На Карноат .... 30 шарковци за 6 часа от 1 до 2 килограма, утре ще кача снимките !
Рибата къща няма...
- gogobogo
- кандидат преподавател
Вчера на Раков дол много трудни риби.Едно кефалче 300гр хубави белевици и дребни морунажи

Преди това митахме през Кирил и Методи на Грудовска.Пътя е проходим с лека кола и реката е добре.Но не видяхме никакво движение на риби.Ако някой има инфо за там да каже.
Честит Великден на всички колеги
Преди това митахме през Кирил и Методи на Грудовска.Пътя е проходим с лека кола и реката е добре.Но не видяхме никакво движение на риби.Ако някой има инфо за там да каже.
Честит Великден на всички колеги

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Вчера спретнахме с баджанака един уникален риболов(поход), бяхме решили да търсим балканки, но докато пих кафе сутринта във фишинг мания прочетох , че набелязаната река била в резерват и имаше спорове дали е разрешена. Набързо промяна в плана и тръгнахме безцелно в необятната Странджа планина. Риба не хванахме много , но остана удоволствието от прекрасната разходка, имаше всичко дъжд, гръмотевици, слънце и емоции.Освен двата хубави кефала изтървахме един доста по голям и пуснахме 5-6 по малки, всички на блесни Мепс различни модели , но основно 2-ки. На воблери нямахме слука. Като цяло всичко хванахме в големия дъжд , на един вир .

- каридата
- учете се от него
Айде и аз да се запиша у темата.Вчера мръднах до раков дол,имаше хора който не видях да вадят нещо.Аз пробвах спининга по дупките но след двучасово обикаляне нямах дори и сторване.Реших да забия в посока факъ дере но също като колегата Гънгана се натъкнах на това

Това отсреща е другата част от пътя.

Не можеше дасе продължи по нагоре дори и пеш.Реката е все още голяма но и бистра и неможах да я прецапам.
Всичко друго си беше ок,пролетта напъпила,пилетата пеят само дето реката се променила ужастно много и стари переспективни места вече не изглеждат добре но пък явно са се образували нови защото точно там кадето реката е скъсала пътя се е образувал страхотен дебел бързей.Заметнах в него и разък удър изпъна аванса.Ех тея самоделки.

Явно беше женски,беше доста наедрял в коремната област.Исках да снимам и релийза ама не успях.Изпревари ме.
Вече бях доволен.
Върнах се назад и на разкопания голям вир дръпнах още едно кефале педарка и едно костурче,дет се вика напълних душата.

А ето тозо индивид кръжеше над раков дол цял следобед.

Това отсреща е другата част от пътя.

Не можеше дасе продължи по нагоре дори и пеш.Реката е все още голяма но и бистра и неможах да я прецапам.
Всичко друго си беше ок,пролетта напъпила,пилетата пеят само дето реката се променила ужастно много и стари переспективни места вече не изглеждат добре но пък явно са се образували нови защото точно там кадето реката е скъсала пътя се е образувал страхотен дебел бързей.Заметнах в него и разък удър изпъна аванса.Ех тея самоделки.

Явно беше женски,беше доста наедрял в коремната област.Исках да снимам и релийза ама не успях.Изпревари ме.

Върнах се назад и на разкопания голям вир дръпнах още едно кефале педарка и едно костурче,дет се вика напълних душата.

А ето тозо индивид кръжеше над раков дол цял следобед.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- Живко Василев
- разбира нещата
Браво Коце! Задобряваш със самоделките 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- сериозен играч
пракрасна риба , а кефа X3 заради самоделката 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба