пъстърва

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
коко
новобранец
новобранец

пъстърва

Мнение от коко »

Започна вече по Златна панега :lol: :D :P
Обичам да я ловя тази пущина....!!!
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

Nai-posle otkrihme sezona i na pastarvata:)! za Zlatna panega ne znam,no na Va4a hi4 ne be6e zle:)bqh si vzel otpusk i cqlata sedmica q tormozih!dano na tiq deto pravqt i popravqt zakonite im doide akala,za6toto i taq godina ako prodaljava da e razre6ena i prez delni4nite dni--lo6o mnoogo lo6o!nikoi ne zaribqva! i ostava vse po malko i po malko!
Аватар
коко
новобранец
новобранец

na tiq deto pravqt i popravqt zakonite im doide akala,za6tot

Мнение от коко »

Братле, съгласен съм с теб, но засега е разрешена само в съботен и неделен ден. Що се отнася до тези дето правят законите :twisted: ,х мисля че ги гледаш всеки ден по медийте и са ясни на всички какво представляват. Тия пък, дето ни правят проверки за билети, те пък са най-големите бракониери/... или си затварят очите за мрежите, и след това ядат и пият с мрежарите/ !!! Но нека говорим за пъстървата. При нас върви най-добре на дървесен червей. :D При вас какво ловите сега?
Обичам да я ловя тази пущина....!!!
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

ili az ne sam razbral ili i gorskite srajari ne sa!pastarvata spored men i spored tqh e razre6ena prez cqlata sedmica i tova e ve4e dve tri moje i pove4e godinki!ina4e tam kadeto hva6etah varv6e po4ti na vsi4ko-ru4einik,pqsa4nik,bql 4ervei.Stiga da si dostata4no dobar de:)! nai veroqtno znae6 za kakvo stava vapros!hvarlqne ,takami i t.n!koi znae koga pak 6te ida do tam??za moe sajelenie.ina4e i na darvesen sigurno 6te varvi.dqaje i garanciq moga da dam:)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”