Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: ПОПЧЕТА - 2010
на вълнолома днес около 30 човека отвън.До 10.00 даваше доволно,времето тихо без грам вълна,после лек ветрец и замря.След като излезе вятъра-пайдос.Хората вземаха и по 2 наведнъж.Аз останах с 16 каи.И минус 7 такъма.В гавана-тихо и само 3 бр.Видимост около1.5-2 метра във водата.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
И аз дасе похваля,днес пак на Кранево 1,5 кл. ейййй,малкия (фелипемаса) ти направо си ги отрепал бре

-
- ще става разбирач
Днес (неделя) около кило за 1 час следобед,другите имаха по половин кофа.На Кранево.Стръв скарида.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
За 4 часа 4 попа на 2 буна-на скарида даваше по добре отколкото на пиле.Водата май цъфна-стана кафява итогава навсякъде спря кълването.Моята четворка се оказа все тежка категория така че добре ми дойдоха с винце.
-
- сериозен играч
В събота около Поморие :-време променливо. Имаше доста хора по кея и от към пристанището и от към тетраподите.Търсеха попа по дупките.В интервала около обяд като минахме не видяхме някой да вади.Може би чакаха свечеряване и пазеха място.Ние се раходихме и илъгахме 2 попа на чепаре.За пореден път успявам да излъжа целенасочено попче на чепаре , като го влача по дъното с придърпвания (стига дъното да го позволява).Мястото -на изток от фара: За любителите на картинките цък
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В Поморие

Абе,Кирязоф,твоите попове нещо на определен вид изглеждат-такива не се срещот много покрай Варна,барем на вкус има ли разлика?Иначе има материал за прилична вечер.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не знамstarcho написа:Абе,Кирязоф,твоите попове нещо на определен вид изглеждат-такива не се срещот много покрай Варна,барем на вкус има ли разлика?Иначе има материал за прилична вечер.

п.п. Кирязов, а не Кирязоф

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Тези жълто-зелените са така наречените тревни попчета или както им казват в Поморие - отбалък.
В неделя бях в Поморие от 7:00 до 8:30 - нищо. Оттам газ на колата малко по на север и резултатът не закъсня - уловихме по 20-30 попа - не много големи ама бива.
В неделя бях в Поморие от 7:00 до 8:30 - нищо. Оттам газ на колата малко по на север и резултатът не закъсня - уловихме по 20-30 попа - не много големи ама бива.
-
- научил се да хвърля
Вчера на 3-та буна хванах...малко вятър
Дядовците дето знаят дупките само те хващаха от време на време.

- kristian91
- новобранец
Дае и аз като бях за риба оня ден и един дядо изкара 3-4 кила големи попчета щото знае къде са дупките и ...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Момчета - дупките се търсят,и всяка година има разлика с предната.
Ама напипаш ли я един път,гледай само там да целиш.
И метър в страни - няма да имаш удар.
Ама напипаш ли я един път,гледай само там да целиш.
И метър в страни - няма да имаш удар.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тази вечер в пристанището - неприятен вятър, ама дедо поп вече не пости
. От 1830 до 2030 - 26 риби в 2,300 кг. Верно, поне половината са си прекрасни екземпляри. Някрая съвсем плахо пипаше, амааа... само мутанти някакви ненормални!
Фото няма, че късно се прибрах и процедурите минаха на обороти. Стръвта е трицона, номера да е прясна, кървава, а филенцата й стегнати и розовки. Айде, живи и здрави!

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На директен ли ги лови? И вече пускат ли там на плочата , както пише в една статия?runner написа:Тази вечер в пристанището - неприятен вятър, ама дедо поп вече не пости. От 1830 до 2030 - 26 риби в 2,300 кг. Верно, поне половината са си прекрасни екземпляри. Някрая съвсем плахо пипаше, амааа... само мутанти някакви ненормални!
Фото няма, че късно се прибрах и процедурите минаха на обороти. Стръвта е трицона, номера да е прясна, кървава, а филенцата й стегнати и розовки. Айде, живи и здрави!
![]()