Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Стойка за сонар за надуваема лодка
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Стойка за сонар за надуваема лодка
Дайте акъл колеги, как да си направя или от къде да си купя стойка за сонара когато влизам с надуваемата лодка сам ? Имате ли представа от къде може да се купи подобно нещо или да се изаботи в домашни условия ?
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Стойка за сонар за надуваема лодка
Проблема при мен е, че няма къде да закрепя сондата на сонара колега.Понеже аз влизам на глебла ,а не с мотор .
-
- вече хвърля и на тежко
Колега във форума назад има добра идея с хубави снимки.Закрепване на сонар и сонда към Уфимка май беше заглавието.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Teмата за уфимката наистина е страхотна .Благодаря колега , но си миля че няма да стане за моята лодка
Лодката която имам е Сеа Хоук 2

- pachosz
- сериозен играч
Ако е тая лодката:

на нея отзад има залепени приспособления за закрепване на транцева дъска. Има готови такива продават, ако не са много скъпи, може на транцевата дъска със стойките за сонда които продават. Ако пък са много скъпи, все нещо може да се измисли и приспособи като се захване пак на тия ушички за транеца дето са. Не мисля, че ще е чак толкова трудно ако лодката е същата. Пък ако си идваш насам някой ден, обади се да измислим нещо с общи усилия
Ей тия гледам са 60 лв, нещо подобно може да се измисли на същия принцип, няма да е трудно и скъпо.

на нея отзад има залепени приспособления за закрепване на транцева дъска. Има готови такива продават, ако не са много скъпи, може на транцевата дъска със стойките за сонда които продават. Ако пък са много скъпи, все нещо може да се измисли и приспособи като се захване пак на тия ушички за транеца дето са. Не мисля, че ще е чак толкова трудно ако лодката е същата. Пък ако си идваш насам някой ден, обади се да измислим нещо с общи усилия

Ей тия гледам са 60 лв, нещо подобно може да се измисли на същия принцип, няма да е трудно и скъпо.

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
60 лв за дъска с две амуминиеви рейки
Тея хора са се побъркали по магазините
Ще се чуеме колега тая семица имам път към Зарата.Прати един телефон на лични
Иначе лодката е същата

Ако пък решиш и отскочиш до Зарата обади се на ДЕДЕВ ще ти даде молко "АКЪЛ" за поставяне на стойки на надуваеми лодки особенно на УФИМКА 22!

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
- dedeff
- разбира нещата
Аз ще ти подаря една,специално за твоята 140-ка,и специално проектиран за надуваема лодкаDrAkoN написа:Дайте акъл колеги, как да си направя или от къде да си купя стойка за сонара когато влизам с надуваемата лодка сам ? Имате ли представа от къде може да се купи подобно нещо или да се изаботи в домашни условия ?

Без жени можем,без риболов не можем!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
На моята SeaHawk закрепвах стойката за сонара на самата транцева дъска.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Що не му измислиш някак от полиетиленова тръба дето е за радиаторите от тия 16-ки или по малки и да го закрепиш към куфара в който седи вътре акумулатора и над него сонара!Така ще можеш да огъваш тръбата за да получиш желания ъгъл и обратно за да извадиш сондата от водата!

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
Днес спретнах тази стойка с подръчни материали.

Струва ми се, че дългото рамо няма да е много стабилно по време на движение на лодката, но не ми се пробива транцевата дъска. Ако имате забележки, пишете.

Струва ми се, че дългото рамо няма да е много стабилно по време на движение на лодката, но не ми се пробива транцевата дъска. Ако имате забележки, пишете.
- pachosz
- сериозен играч
Ти си имаш транец, а дракона няма такива екстри, стич
При теб проблема се решава в движение 
При много висока скорост вероятно ще има проблем при теб, но до 20-тина км/ч трябва да нямаш дертове с тая стойка.

При много висока скорост вероятно ще има проблем при теб, но до 20-тина км/ч трябва да нямаш дертове с тая стойка.
- pachosz
- сериозен играч
DrAkoN, кво направихте, стана ли на ДедЕФфф стойката?
Не се обади в понеделник и предположих, че е уреден въпроса
Не се обади в понеделник и предположих, че е уреден въпроса

........извинявайте за спама ама на колко сантиметра под нивото на дъното на лодката трчбва да е сондата на сонара