GARBOLINO MAGISTER или Grauvell TEKNOS CARP 1000

Модератор: sapuna

Аватар
icaka
новобранец
новобранец

GARBOLINO MAGISTER или Grauvell TEKNOS CARP 1000

Мнение от icaka »

Моля знаещите за съвет. коя от двете е за предпочитане? става въпрос за 3,6 на 3 lb двуколенни.
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: GARBOLINO MAGISTER или Grauvell TEKNOS CARP 1000

Мнение от Spatia »

Колега Garbolino не са ми познати. Само съм ги виждал по магазините. Но на Grauvell определно съм им много фен! Grauvell TEKNOS CARP 1000 e просто супер! Мисля, че за тази цена няма никъв конкурент който се предлага по магазините. Нито JRC, нито Shakespeare, нито SERT, нито Berkley, нито Mitchell, нито Abu Garcia, нито Formax, нито Shimano, нито DAM, нито Mikado и т.н. не може да се сравнят с Grauvell TEKNOS Carp 1000 (имам впредвид за тази цена от около 140-150 лв на прът). За тази цена това е най-доброто което можеш да вземеш поне според мен. Единствено Cormoran Eliminator e горе-долу сравним с Grauvell TEKNOS CARP, но мисля че Grauvell-a е доста по добър (там където се сглобяват двете части погледни дебелината на карбона на Grauvell-a и на Coromorana и ще видиш разликата). Успех и Наслука!

п.с. и не забравяй че в ДиЕм Фишинг ти дават и 1 год. гаранция ;)
Наслука!
Аватар
icaka
новобранец
новобранец

Мнение от icaka »

Благодаря за отговора колега. На Garbolino дебелината на карбона съвсем не е за пренебрегване и тя. по дебела е от Grauvela.
vlado@rcposeidon
новобранец
новобранец

Мнение от vlado@rcposeidon »

Spatia написа:Колега Garbolino не са ми познати. Само съм ги виждал по магазините. Но на Grauvell определно съм им много фен! Grauvell TEKNOS CARP 1000 e просто супер! Мисля, че за тази цена няма никъв конкурент който се предлага по магазините. Нито JRC, нито Shakespeare, нито SERT, нито Berkley, нито Mitchell, нито Abu Garcia, нито Formax, нито Shimano, нито DAM, нито Mikado и т.н. не може да се сравнят с Grauvell TEKNOS Carp 1000 (имам впредвид за тази цена от около 140-150 лв на прът). За тази цена това е най-доброто което можеш да вземеш поне според мен. Единствено Cormoran Eliminator e горе-долу сравним с Grauvell TEKNOS CARP, но мисля че Grauvell-a е доста по добър (там където се сглобяват двете части погледни дебелината на карбона на Grauvell-a и на Coromorana и ще видиш разликата). Успех и Наслука!

п.с. и не забравяй че в ДиЕм Фишинг ти дават и 1 год. гаранция ;)
И JRC и Michel и Vega и Eurohold има налични в магазина на Видракс в София
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Двете пръчки имат доста разлика в строя и зависи с какви пръчки си свикнал да ловиш по-твърди или по-меки.
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
icaka
новобранец
новобранец

Мнение от icaka »

Дидо според теб коя е по твърда от двете?
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Гарболиното е по-твърда.Има и по твърди Гравели модела мисля беше Специалист голд карп но и цената е по висока.
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
icaka
новобранец
новобранец

Мнение от icaka »

мерси за инфото
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”