Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

GARBOLINO MAGISTER или Grauvell TEKNOS CARP 1000
Модератор: sapuna
GARBOLINO MAGISTER или Grauvell TEKNOS CARP 1000
Моля знаещите за съвет. коя от двете е за предпочитане? става въпрос за 3,6 на 3 lb двуколенни.
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Re: GARBOLINO MAGISTER или Grauvell TEKNOS CARP 1000
Колега Garbolino не са ми познати. Само съм ги виждал по магазините. Но на Grauvell определно съм им много фен! Grauvell TEKNOS CARP 1000 e просто супер! Мисля, че за тази цена няма никъв конкурент който се предлага по магазините. Нито JRC, нито Shakespeare, нито SERT, нито Berkley, нито Mitchell, нито Abu Garcia, нито Formax, нито Shimano, нито DAM, нито Mikado и т.н. не може да се сравнят с Grauvell TEKNOS Carp 1000 (имам впредвид за тази цена от около 140-150 лв на прът). За тази цена това е най-доброто което можеш да вземеш поне според мен. Единствено Cormoran Eliminator e горе-долу сравним с Grauvell TEKNOS CARP, но мисля че Grauvell-a е доста по добър (там където се сглобяват двете части погледни дебелината на карбона на Grauvell-a и на Coromorana и ще видиш разликата). Успех и Наслука!
п.с. и не забравяй че в ДиЕм Фишинг ти дават и 1 год. гаранция

Наслука!
Благодаря за отговора колега. На Garbolino дебелината на карбона съвсем не е за пренебрегване и тя. по дебела е от Grauvela.
-
- новобранец
И JRC и Michel и Vega и Eurohold има налични в магазина на Видракс в СофияSpatia написа:Колега Garbolino не са ми познати. Само съм ги виждал по магазините. Но на Grauvell определно съм им много фен! Grauvell TEKNOS CARP 1000 e просто супер! Мисля, че за тази цена няма никъв конкурент който се предлага по магазините. Нито JRC, нито Shakespeare, нито SERT, нито Berkley, нито Mitchell, нито Abu Garcia, нито Formax, нито Shimano, нито DAM, нито Mikado и т.н. не може да се сравнят с Grauvell TEKNOS Carp 1000 (имам впредвид за тази цена от около 140-150 лв на прът). За тази цена това е най-доброто което можеш да вземеш поне според мен. Единствено Cormoran Eliminator e горе-долу сравним с Grauvell TEKNOS CARP, но мисля че Grauvell-a е доста по добър (там където се сглобяват двете части погледни дебелината на карбона на Grauvell-a и на Coromorana и ще видиш разликата). Успех и Наслука!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Двете пръчки имат доста разлика в строя и зависи с какви пръчки си свикнал да ловиш по-твърди или по-меки.

Където качеството е от значение!
Дидо според теб коя е по твърда от двете?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Гарболиното е по-твърда.Има и по твърди Гравели модела мисля беше Специалист голд карп но и цената е по висока.

Където качеството е от значение!
мерси за инфото