Дойренското езеро !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Дойренското езеро !!!

Мнение от krokibg »

Днес сутринта,тръгнах за Македония инцидентно по работа и понеже щях да ходя точно до Дойрен,си взех и такъмите.Да....ама не.Времето беше супер гадно и ветровито и изобщо неможах да завъртя и един път.Езерото си има арендатор/взето е за 5год и може да лови с мрежи и гриб,но до определено растояние от брега и заради гърците [ понеже половината е Гръцко ] е длъжен с комисия да хвърля по 2,000,000 мл/бр зарибител/ и понеже ми е приятел нямаше проблем да ловя. Бях си взел блеснаркитe заради хубавите хищници който има там но уви,изядохме два огромни и много вкусни шарана и преди малко се прибрах от там като си изпросих една,две покани за риболов там когато пожелая.За мое нещастие,предните дни,времето е било супер,но днес беше ужасно и сигорно се исплаши от мен :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: да не изловя рибата.
Имам молба към вас,знае ли някой нещо за хищника на Дойренското езеро и ако да,моля за малко информация,защото пак ще ходя и искам да съм подготвен.Направих няколко снимки но ще ги кача в мойта галерия защото не успявам да ги кача директно в поста.Предварително Ви благодаря.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

е та там на място твоя приятел не те ли светна за хищника ???
Господ може всичко чада мой !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Отче,той не е рибар във нашия смисъл.Не исползва въдици и не е във час със този риболов.Потитах го какво има като риба и той ми обясни,но мене ме интересува дали някой от нашите колеги е ловил там.За риби и развъждане говорихме,но за любителски риболов само му ходили на гости да ловят, но него него влече.Явно не само той има лиценз за концесия защото направих снимки на няколко места където имаше лодки със двигатели за влачене може би и др.вид риболов.Мисля че той малко се изхвърли,но нищо те са си такива.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”