Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Сом на тролинг
Модератор: bobopeli
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Сом на тролинг
Кеф и красота отвсякъде.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Моите поздравления.Дано ви идват и по големи.
Заслужавате го.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Красота е да снимаш такава риба, а още по голяма е да я видиш как отплува след фото сесия. Поздравления.
-
- сериозен играч
Браво момчета ,
Справихте се повече от превъзходно ,
Наблюдавах част от ваденето на рибата и чесно казано исках да ви помогна с нещо , но просто не видях с какво - вие правехте всичко перфектно .
Успяхте да запазите спокойствие и самообладание , не бързахте и подтискахте адреналина и аз само можех да стана свидетел на един едночасов валс в средата на язовира - Валс без нито една грешна стъпка . Всички елементи от задължителната програма бяха изпълнени , което беше задължително имайки предвид такъмите на които ви се лепна партньора - бяхте тръгнали по къси панталони да играете карти в махалата а ви се наложи да играете Валс в Националния Дом на Културата.
Накрая когато качихте рибата в лодката всичкия адреналин , които се беше натрупал през този час и половина момент на очакване изригна и това е чувството и най-голямата награда която вие заслужихте с пълни адмираций .
Искаше ми се да ви стисна ръка накрая , но някакси тарпаната беше голяма и само аз липсвах .
За килограми ако ме питате рибата е около 70кг не по-малко . Но каквото и да се говори искам да ви кажа , че тя няма да стане нито по-малка нито по-голяма от тази която хванахте онзи ден .Дали ще е 50кг или 80кг вие я видяхте колко е голяма и как се бори нищо не може да промени това - Факт.
Вие дори не изявихте и голямо желание да я претеглите , достатъчно ви беше удоволствието да я уловите , снимате и пуснете - РЕСПЕКТ .

Справихте се повече от превъзходно ,
Наблюдавах част от ваденето на рибата и чесно казано исках да ви помогна с нещо , но просто не видях с какво - вие правехте всичко перфектно .
Успяхте да запазите спокойствие и самообладание , не бързахте и подтискахте адреналина и аз само можех да стана свидетел на един едночасов валс в средата на язовира - Валс без нито една грешна стъпка . Всички елементи от задължителната програма бяха изпълнени , което беше задължително имайки предвид такъмите на които ви се лепна партньора - бяхте тръгнали по къси панталони да играете карти в махалата а ви се наложи да играете Валс в Националния Дом на Културата.
Накрая когато качихте рибата в лодката всичкия адреналин , които се беше натрупал през този час и половина момент на очакване изригна и това е чувството и най-голямата награда която вие заслужихте с пълни адмираций .
Искаше ми се да ви стисна ръка накрая , но някакси тарпаната беше голяма и само аз липсвах .
За килограми ако ме питате рибата е около 70кг не по-малко . Но каквото и да се говори искам да ви кажа , че тя няма да стане нито по-малка нито по-голяма от тази която хванахте онзи ден .Дали ще е 50кг или 80кг вие я видяхте колко е голяма и как се бори нищо не може да промени това - Факт.
Вие дори не изявихте и голямо желание да я претеглите , достатъчно ви беше удоволствието да я уловите , снимате и пуснете - РЕСПЕКТ .

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
-
- сериозен играч
Браво колеги,найстина превъзходна риба,завиждам благородно!Относно пускането,свалям ви шапка,имате големи сърца!!! 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поздравления,както за невероятния късмет,така и за проявеното великодушие!Браво на вас,дано да хванете и по-голям!
валатът не най-лошото нещо на света
-
- новобранец
Здравейте ! ... мога само да изразя радоста която изпитвах повреме на фото сесията с въпросният сом ...
искашеми се да съм в лодката когато бащами я е закачил , но ... да я видя беше достатъчно
благодаря от името на екипа .... за всички комплименти ... много впечатлен съм от думите на KRASSI ... това е 1н незабравим риболов който ще остане в спомените ми ... 

Поздрави и от мен и ако може нещо да се каже за воблера (поне колко на далбоко гази )
-
- кандидат преподавател
В случая , освен едно голямо ЕВАЛА , просто няма какво да се каже !!!
Върл Shimano фен!
Браво и честито,за голямата риба,и най-вече за това,че сте я дарили с живот.Дано и за напред да имате срещи с такива и по-големи рибки.Поздрави и 

Браво колеги, евала !