За Роман,ромите и кормораните

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

За Роман,ромите и кормораните

Мнение от kalinanimal »

Неделя 5ч. -20г. - прекрасно време за риболов, за психопати като мен
пиещи Оспамокс и Колдрекс с телесна температура 38.3 от миналата вечер. Жената ме изпрати с :Ти не си нормален.
Ма , като се замисля верно не съм .
Са по същество , на реката пристигнахме към седем , седм и нещо.
Гледката беше сърцераздирателна за крехките рибарски сърца пропътували стотина и нещо километра . По бреговете имаше три метра лед а в самата река плуваха големи ледени парчета с две думи риболова невъзможен , или поне на първо време .
Преди нас бяха дошли още трима колеги който проявиха благоразумието да си тръгнат след като препикаха територията .
За нас обаче връщане на зад нямаше , от страната на чешмата изгледи за подобрение не съществуваха , за това минахме от другата.
Около 9ч. температурата се повиши чувствително и леда започна да се топи като намаляха и плуващите аисберги . Бях се подготвил със 100г.бял 100г.пинки 2 торен и 2кг. Мilo за скобар с една галета , повод 0.10,5 куки 12 .
До нас се настаниха двама паршутисти от ромски произход а по-нагоре се появиха и други болни мозъци като нас .
Имаше и още 5-6 рибара от корморански произход.
Но за всички резултата беше един: пълно капо ,валат , нйенте , зиро, нанайси .
Манете ни нас, аз си носех кроасани , ма горките корморанчета в тая ледена вода и да не фанат нищо тва си е кощунство , яли били по 1кг. на ден , ша ядът ако има, днеска бяха на диета.
Впечатление ми направи парашута на единия ром , то не беше парашут а направо парапланер такова нещо не бях виждал , явно и при тях има иновации.
В 1ч. малкото останал ни здрав разум проговори и разочаровани но с ведро настроение си тръгнахме като се заканихме другия път да ги скъсаме .
Ми , тва е от мен Kalinanimal .
дай рибо рибо дай
xborox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от xborox »

Хе-хе, евала за поста, успя да ме развеселиш доволно в неделя вечер и да се убедя за пореден път, че наистина нещо ни хлопат дъските (-;
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Калине ако бяхте отишли на Жеков вир или Душанци тову нямаше да ви се случи. И пътя можеби щеше да вие по малко. И двата са яко замръзнали ипоне бабошка и костур щяха да ви направят щастливи рибарчета в този сезон. :roll: :wink: :idea: :idea: :?:
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

ivan_yo написа:Калине ако бяхте отишли на Жеков вир или Душанци тову нямаше да ви се случи. И пътя можеби щеше да вие по малко. И двата са яко замръзнали ипоне бабошка и костур щяха да ви направят щастливи рибарчета в този сезон. :roll: :wink: :idea: :idea: :?:
Да бяхме , ама не . Скобари ни бяха у главундерите и кленчоци ама нейсе .
Да бяхме отишли на Струма , пу.
Нищо са съм болнични , до неделя ша се оправа и сме на поправителен :lol: .
Ма гаранция няма да е там .
Някой ако има инфо да драсне два реда само да не е над 100км.
дай рибо рибо дай
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Жоро Гоцов написа:
що не звънна на ИАРА по телефончето да приберат парапланеристите...знаеш ли колко лесно става???????
Да бе и те като се залетът да идват, в неделя при тоя студ , мани мани.
А и бай мангал не хванаха нищо :lol: .
Ма ти ако искаш им звънни гаранция събота и неделя пак ша са там , и не само там, местата където се подвизават са извесни на всички .
Така е от няколко години , те ако искаха до сега да са ги изловили ма им дреме на ****.
Що не си земеш камерата и да ги снимаш ша стане "Центрум груп репортерите " -журналистическо разледване .
Мисля, ша е бая по-интересно от това как се рисуват икони :wink: .(само това предаване съм гледал) оператора с пъстървата ме накефи.
дай рибо рибо дай
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Калине за Жеков вир и Душанци не вие по далече от 90/95км леда е хубав за майсторите риба има. Така че ако сте мераклии бъдете там.Часът и мястото са известни-в неделя аз ще съм на яз.Душанци на устието, ходи се откъм гара Копривщица.Ако се решите можеш да ми съобщиш по доло. НАСЛУКААААА :!: :!: :!: :!: :!: :idea: :wink:
Последно промяна от ivan_yo на Сря Фев 09, 2005 9:01 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

И нека леда под краката ни бъде здрав,денят хубав,водоемат рибодаен,куките остри ловджиики и живарниците пълни та да сме щастливи риболовци :!: :!: :!: Да пребъдат НАСЛУКИТЕ!!!!!!!
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

На лед съм ловил 3-4пъти и то преди 12г. на Панчарево.
Хич не съм в час с тоя риболов.
А и нямам нужните тъкъми. :cry:
дай рибо рибо дай
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Леле са се сетих , начи преди години нямахме ледубур и дупчихме с
ЧУК :shock: . Детска работа :lol: . Нямахме и мормишки и си ловяхме с обикновени куки на червенка . Ма и много риба имаше тогава . :cry:
дай рибо рибо дай
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Да пишете на всякаде ви има, а дори и като ви кани човек за риба да дойдете хем майсторлък да покажете ако можете, хем риба да си хванете/ако можете/и нещичко да научите, пак ви няма. Ееее нямам думи!!!! :lol: :lol: Недоумявам :roll: :roll: :wink:
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Не са толква прости нещата аз за риба не ходя сам , трябва да се съобразявам и с други хора не мога да ги карам да ми ойдисват на всички прищевки .
Мерси за поканата все пак .
дай рибо рибо дай
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

щом е така, но софианци идват с влак до гара Копривщица и от там по линията за 20мин. са на устието. аз също така правя. но всеки си решава проблема сам. :wink:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

ВЕРВАМ ВИ!!!!!! ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!! МОГА ДА ЧАКАМ!! ЩЕ ДОЧАКАМ. ТЪРПЕНИЕТО МИ Е Р-СКО. :!: :wink:
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

ivan_yo написа:ВЕРВАМ ВИ!!!!!! ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!! МОГА ДА ЧАКАМ!! ЩЕ ДОЧАКАМ. ТЪРПЕНИЕТО МИ Е Р-СКО. :!: :wink:

Колега нещо не мога да те разбера къв ти е проблема , това не е състезание какво искаш да докажеш ?
Никога не съм твърдял че , съм супер риболовец . Напротив , аз съм лаик има доста да уча :oops: . Ако тва ти е проблема кажи ?
Ето ще напиша : Г-н ivan_yo e най-големия риболовец в този форум , така добре ли е или да пиша SUPER ? :cry:
дай рибо рибо дай
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Калине криво ли съм го аз казал, ти ли криво си ме разбрал незнам.Но за да не ми се сърдиш/ :oops: ИЗВИНЯВАЙ/.Поканата бе и към Жоро Гецов но той не се убиди,само я отложи във времето./тактично/Обеща човека да направим един излет заедно и надявамсе че ще го осъществим. Така че вместо да се .......включисе заедно с нас, пък току виж излязло нещо добро. И гледай по положително на нещата :wink: .Пък на мене не ми са нужни" РАНГОВЕ".Не са нужни и изобщо и във форума/кой го бе написал ////така ли ще титолуваме ако се включи и някой състезател по спортен риболов"НАЧИНАЕЩ" или както и дае там :?: :wink: А АЗ съм само риболовец!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”