Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

1 1 1
1 1 1
Привет на всички рибари!:)....доживях и аз да отида за риба тази година!Ще бъда кратък,то и няма много за разказване!:))) 1-риболов 1-удар 1 изкарана риба ! Дестинацията е около 50 км от Варна ,посока .....там някаде...
)) не казвам каде точно ,защото ,,хиените,, ще изтарашат мястото,....които са бли там ще се сетят!:)......ще помоля за помощ от ,,публиката,, за снимките ...последните четири в галерията ми!: ) Успех на всички!:)

Ум царува,ум робува,Весо риби сънува!:)))
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 1 1 1
Супер риби,колега,а колко до хиените-пак ще те намерат,защо са хиени 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Страхотна риба. Не мислих че там са останали от тези екземпляри. Есента чух, че са изпуснали някаква отрова и доста риба изтровиха.
...за отрова не знам,обаче много мръсотия!!!!!.....всичките ,,индиянци,, си изхвърлят бокуците в реката!!!...доста се чудих дали да не пусна кефала някаде другаде,но нямах в какво да го пренасям,та си плува пак там! 

Ум царува,ум робува,Весо риби сънува!:)))
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Добра риба
Браво
Браво

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- borislav58
- сериозен играч
Мен колеги от Пазарджик ме намериха на Жребчево / разликата е 120 км / та теб няма да те намерят на неколко километъра . Хубав кефал