Близо 200 км. за едно малко кефалче!

Модератори: bobopeli, sapuna

dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Близо 200 км. за едно малко кефалче!

Мнение от dobrin_dinev »

Днескашния ден беше изпълнен с много пътуване и по-малко риболов да не кажа хич риболов! :D И така към 7 часа поехме към яз.Домлян с надеждата да направим сефтето на този язовир/няколко пъти съм ходил на този язовир,но винаги съм се връщал с празна торбичка :( /В 8 часа бяхме на бойна линия на единият от ръкавите!Страшно много вода на язовира и мн.студена!Разбърках захранките,хвърлих фидера и разпънахме с жена ми по една въдица на перо!Времето сутринта беше невероятно,слънцето печеше и ни напичаше мн.приятно!Като пристигнахме имаше само около 4-5 човечета,след около половин час вече гъмжеше от хора!За съжаление хубавото време не се отрази положително на риболова,почти никой не хвана нищо!Аз лично видях само две хванати рибета от колегите наблизо,при другите ,а и при нас нямаше индикация за риба!Към 10,30 часа излезе доста силен вятър,който и ни изгони!
Зачудихме се,ами сега на къде!?Минахме през канала край Графа,но там гъмжеше от рибари и не спряхме!То нямаше къде да хвърлиш от хора, а и рибките,които се хващат там са като кутре!Продължихме по пътя и пътувайки решихме да пробваме отново на Моминско.Речено сторено!Пристигайки видяхме доста контрастираща картинка от преди 2-3 седмици!Доста се е понапълнил язовира!Искахме да половим пак малко костурчета,но уви тях ги нямаше! :( Колегите,коита бяха дошли от сутринта също казаха,че почти нищо не са хванали!Постояхме 2-3 часа,но и тук дойде вятъра и развали всичко.Е,поне тука направихме сефтето за деня,едно кефалче,което накрая разбира се дарихме със свобода!За наше удоволствие като пристигнахме ги нямаше бракониерите от преди 2 седмици до шахтата и ние се настанихме от 2-те и страни с по една въдица,след малко пристигнаха гадовете,но като видяха,че е заето се повъртяха малко и си тръгнаха! :lol: Общо взето с това излета ни преключи!Ще се радвам ако съм бил полезен на някой с моя разказ!На слука!!! :D
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Близо 200 км. за едно малко кефалче!

Мнение от simo72 »

Едно , едно ! А хич ? :drinkers:
Върл Shimano фен!
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

А бе за 200 км си е доволно, какво сега? :lol:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Следващия път може да са в повече :yawinkle:
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Ники Михайлов
новобранец
новобранец

Мнение от Ники Михайлов »

другият път 400 за две кефал4ета :lol: :lol: :lol:
Ники Михайлов
новобранец
новобранец

Мнение от Ники Михайлов »

другият път 400 за две кефали :lol: :lol: :lol:
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

да беше са обадил. :D
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”