Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Организация за НС 7
Модератор: sapuna
- drat
- разбира нещата
Re: Организация за НС 7
Жив и здрав в срядата с още двама авери ще съм на линия. Шатра нямам, ама дотогава може и да проимам. 

Живи и здрави на 7-ми сме на линия!
а за официалната среща и аз съм за 8-събота,както каза колегата-и миналата година като валя нямаше оплаквания,беше супер !
а за официалната среща и аз съм за 8-събота,както каза колегата-и миналата година като валя нямаше оплаквания,беше супер !
- krokibg
- учете се от него
Пак ще бъде супер,ако ще и камъни да падат
За успокоение на всички,тъи като се взимат решения за събиране на пари,без мое съгласие и удобрение,може ли поне да помоля,таксата да е еднократна ,примерно 10 лв за цялата среща.Париге ще ги дам за тоалетни и агнета на гала вечерта.Явно с вас на глава няма да изляза,поне да успокоим хората да не си помислят че Ви каня при мен,заради парите.Пак повтарям,пари не искам,нека сме на ясно предварително,и никога не съм искал.
Поздрав

За успокоение на всички,тъи като се взимат решения за събиране на пари,без мое съгласие и удобрение,може ли поне да помоля,таксата да е еднократна ,примерно 10 лв за цялата среща.Париге ще ги дам за тоалетни и агнета на гала вечерта.Явно с вас на глава няма да изляза,поне да успокоим хората да не си помислят че Ви каня при мен,заради парите.Пак повтарям,пари не искам,нека сме на ясно предварително,и никога не съм искал.
Поздрав

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
то тва е на всички повече от ясно Любак,че не се провеждат срещите при теб за пари,едва ли някой ще му мине такава глупост през акъла,
язовира и гостоприемството са отлични, и пак ще има много веселба и голяма употреба на алкохолец

язовира и гостоприемството са отлични, и пак ще има много веселба и голяма употреба на алкохолец

-
- ще става разбирач
Бате Любо аз не съм идвал досега при теб но виждам че си широко скроен човек и с това само може да се гордееш ,относно поканата тя малко се оказа сампокана но щом на всички им харесва то значи има защо.Тези 10 лв. еднократни за цалата сбирка аз предлагам да си останат за теб а за тоалетните и агнето ще съберем по още 10лв. мисля си че това е една сума по джоба на всеки един от нас който иска да си направи кефа с верни другари.Та ние на сбирките даваме всеки месец по-повече пари на човек и ще е грехота ако за НС му се сторят много.Поздрави на всичкиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Пак ще бъде супер,ако ще и камъни да падат![]()
Поздрав

Последно промяна от stefan_ginev на Вто Апр 06, 2010 3:10 pm, променено общо 1 път.

пак ще има блузки

- drat
- разбира нещата
Купих си шатра на примоция от Практикер, та мое да се каже, че съм готов отсекаде. 

-
- ще става разбирач
Колко парички е ? Предполагам че 3 на 3 а с 2 страници ли е?drat написа:Купих си шатра на примоция от Практикер, та мое да се каже, че съм готов отсекаде.
- drat
- разбира нещата
Три на три, с две страници, 65 лева.stefan_ginev написа:Колко парички е ? Предполагам че 3 на 3 а с 2 страници ли е?drat написа:Купих си шатра на примоция от Практикер, та мое да се каже, че съм готов отсекаде.

Ванко ми в метро са по тридесет и няколко леваdrat написа: Три на три, с две страници, 65 лева.

-
- ще става разбирач
И аз ледах на тази цена 65лв Баумакс но беше през зимата и се надявах да падне цената защото наистина както каза Митев мналата година се състезаваха за по 30-40 лв на промо.Митев написа:Ванко ми в метро са по тридесет и няколко леваdrat написа: Три на три, с две страници, 65 лева.
- pachosz
- сериозен играч
Кога са били 30-40 лв?
Толкова струваха (мисля, че все още толкова струват) полиетиленовите.

Толкова струваха (мисля, че все още толкова струват) полиетиленовите.

-
- ще става разбирач
Еми за полиетиленови говоря и аз и не струват вече толкова да не мислиш че драт си е купил друга- 3 на 3 с две страници за 65лв?Трябва да си свериш часовника .Поздравиpachosz написа:Кога са били 30-40 лв?
Толкова струваха (мисля, че все още толкова струват) полиетиленовите.![]()
![]()

П.П.Ако знае някой къде има на старата цена да казва

- drat
- разбира нещата
Шатрата е от полиестер, има разлика от полиетилена, иначе като тръби и конструкция няма разлика.
Полиетиленови има в Бриколаж, ама не погледнах за цената.
Полиетиленови има в Бриколаж, ама не погледнах за цената.

- pachosz
- сериозен играч
Освен, че има разлика, няма нищо общо едното с другото
За колегата stefan_ginev го писах това. А тия полиетиленовите дето материята прилича на сезал на вид (само че е обикновен найлон), само че доста тънка, не помня да са били някога по-скъпи от 37-40 лв. За 65 лв. тия в ПРАКТИКЕР ги гледах, много ми харесаха, но им се ядосвам на промоциите, ядосвам се и на себе си, че пак за толкова парички преди няколко месеца имаха шатри с дебели тръби и полиестер, имаха и за 100 лв (!!!) пак с дебели тръби 6х3 метра шатри. Щеше ми се да взема такава, но не знам къде ще ми се наложи такава голяма да се разпъва. Да си призная обаче, сега съжалявам, че не купих
Да не забравяме все пак, че темата е за НС, а не за шатри, колеги

За колегата stefan_ginev го писах това. А тия полиетиленовите дето материята прилича на сезал на вид (само че е обикновен найлон), само че доста тънка, не помня да са били някога по-скъпи от 37-40 лв. За 65 лв. тия в ПРАКТИКЕР ги гледах, много ми харесаха, но им се ядосвам на промоциите, ядосвам се и на себе си, че пак за толкова парички преди няколко месеца имаха шатри с дебели тръби и полиестер, имаха и за 100 лв (!!!) пак с дебели тръби 6х3 метра шатри. Щеше ми се да взема такава, но не знам къде ще ми се наложи такава голяма да се разпъва. Да си призная обаче, сега съжалявам, че не купих

Да не забравяме все пак, че темата е за НС, а не за шатри, колеги