Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Яз. Трите седмици
Здравейте колеги искам да изкажа мнението си за този язовир, значи намира се от Ботевградско шосе в ляво преди разклона за Кремиковци към изхода на София в посока Варна, на 03.04.2010г. посетих този язовир след като разбрах от няколко места че тогава му е откриването и е зарибен доста добре според собствениците с 1 тон шаран с големина между един и 2 килограма, Бял Амур 800кг с големина между 1 и 4кг , Пъстърва 600кг. с големина около 400гр. Значи риболова е платен заплаща се 10лв на пръчка и след това рибата не се плаща. На язовира имаше около 250 човека но никой не успя да хване повече от 2 пъстърви за друга риба не може да се говори. Много от хората си тръгнаха рано сутринта с убеждението че просто риба в този язовир няма.Днес бях и на Негован на платения и там пълна скръб отидох сутринта 1 час нямаше пипане после пуснаха 10 пъстърви на 5 човека на гьола е хванахме и 10 веднага и това беше , друга риба няма 

- drat
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Въпросния гьол наистина е зарибен. Ама не със такива размери риби.
И шараните и амурите са с размер около кило, има останала от преди едра каракуда и чух, че са пуснали преди въпросното откриване двеста пастърви. За шарани и амури мисля, че е още студено, след някоя и друга семица ще го пробвам и ще ви информирам.
И шараните и амурите са с размер около кило, има останала от преди едра каракуда и чух, че са пуснали преди въпросното откриване двеста пастърви. За шарани и амури мисля, че е още студено, след някоя и друга семица ще го пробвам и ще ви информирам.

Казвам какво бяха казали собсвтениците на хората даже на някой бяха казали за много по големи количества риба 

Днес на яз Искър беше отврат вятър гадно време , няма удари
имаще само 4 -5 коли на ентусиясти
в неделя е имало платика в залива на кино центъра
имаще само 4 -5 коли на ентусиясти
в неделя е имало платика в залива на кино центъра
- BV
- вече хвърля и на тежко
По Багера или Римския мост някой има ли инфо, дали е тръгнала платиката? 

Каде е тоя римски мост
да ти кажа , рибари имаше , на устието на Искъра , от към софийския път пак устието , малко преди филмовата къща, бункера и 300м след базите посока бункера

-
- разбира нещата
Някакво инфо за арката някой да има ?

я сега кажете каде е арката и каде римския мост
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера, на платеното на Суходол, в дъжда, 12 уклея приличен размер и 3 дребни червеноперки.
И пак вчера, ми се обади един колега от голямото платено на Безден, отворили са го, Фанал няколко шарана по кило и половина.
И пак вчера, ми се обади един колега от голямото платено на Безден, отворили са го, Фанал няколко шарана по кило и половина.
нямам живарник
- MITKO70
- кандидат преподавател
На тази карта няма как да ти покажат Арката,защото е при Радомир рекатаDimy написа:
я сега кажете каде е арката и каде римския мост

Вчера на Шипочанския -каракуди на фидер .
Всичко може,но не всеки го можe.

Oк колега благодаря
аз целия залив си го знам като кино центъра , и от другата страна не ходя от брега , само с лодката минавам да влача , там често има шаранджийски шамандури , даже и днес имаше едни колеги.
аз целия залив си го знам като кино центъра , и от другата страна не ходя от брега , само с лодката минавам да влача , там често има шаранджийски шамандури , даже и днес имаше едни колеги.

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
За Безден не си прави труда. Този дето е 6лв на въдица за никулден го изтарашиха и сега излизат рядко малки червеноперки. Около големия се чуват различни слухове. Един от които е, че от 15ти април го пускат. Миналата седмица ходих до там имаше огромен надпис риболова забранен.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
3 поста по-горе съм писал за Безден, ама като не четете ...
нямам живарник
-
- новобранец
- Обратна връзка:
hristotihov
колега казваш на суходол се лови вече,миналата година с кило и половина захранка ловях по 4-кила уклей,червеноперка,клен а каракуда бол.Тази година не съм ходил дочух че,жоро няма да зарибява истича му договора и сега до изчерпване на количествата забелязвам че,често посештаваш водоема сподели ако инфото е вярно.няма да качвам снимки сега да му правя пиар
колега казваш на суходол се лови вече,миналата година с кило и половина захранка ловях по 4-кила уклей,червеноперка,клен а каракуда бол.Тази година не съм ходил дочух че,жоро няма да зарибява истича му договора и сега до изчерпване на количествата забелязвам че,често посештаваш водоема сподели ако инфото е вярно.няма да качвам снимки сега да му правя пиар