Огняново?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

d_cheetah
новобранец
новобранец

Огняново?

Мнение от d_cheetah »

Привет колеги.
Мисля през уикенда да посетя яз. Огняново за първи път.
Можете ли да споделите малко инфо, за да знам къде и за какво да се насоча там :)
Четох че има кленове и вървят на белки, но като цяло не познавам язовира и ако ми помогнете ще съм благодарен :)
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Огняново?

Мнение от hristotihov »

Опашката на язовира излиза на село Голема Раковица - http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=b506 ... 8728&tip=1
Отиди там, обикновенно има много хора, тръгни по брега покрай хората и си харесай място. Останалото е вярно - лови се кафал на бял червей. Търси го на 4-5 метра дълбочина и стреляй постоянно червеи с прашка. Възможно е да се хване и на спининг или на малка рибка. Успех.
нямам живарник
d_cheetah
новобранец
новобранец

Мнение от d_cheetah »

А дали има път около самия язовир, по който може да се преминава с кола или е само около стената и от към Голяма Раковица?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Няма път около целият язовир ,около стената в дясно до залива и до някъде на други бряг на залива се стига.Има и път през гората ,но е само за оф-роуд машини,така че него не го броя.Другия стига до устието и залива на военните.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”