Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

СЬОМГОВИ ПЪСТЪРВИ ..
-
- разбира нещата
Re: СЬОМГОВИ ПЪСТЪРВИ ...
Браво за излета. Какви са условията за риболовстване?
Дай име,адрес, телефон или линк на хотела.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
то добре звучи,но ме съмнява кухнята да идва от сатки!
- ignatov78
- ще става разбирач
Екстра си си изкарал. 

- jorro11
- ще става разбирач
Ами обикновено рибите в планинските реки са с доста по-тъмно месо,при доста от сивените които съм ловил също е такова.Ако беше от друг град не от Бургас можеше и да ме разбереш какво имам в предвид,ама там пастървите са далечна тема.И все пак си мисля че двете риби са балканки.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
http://www.zlatna-kotva.com/...тва е линка , името е Златна котва , намира се на на 4 км. след Казанлък посока Сф. вляво има табела Златна котва...., ааа забрайх да пиша---- могат да рболуват само хора на хотела.. хахха , вход няма - плащаш само рибата. Шаран - 6.50 ,пъстърва - 7.50 , 9.50---- зависи дали е с бяло или червено месо ,....и т.н.creativ написа:Браво за излета. Какви са условията за риболовстване?
Последно промяна от harley666 на Сря Апр 07, 2010 9:28 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
....може...би....jorro11 написа:Ами обикновено рибите в планинските реки са с доста по-тъмно месо,при доста от сивените които съм ловил също е такова.Ако беше от друг град не от Бургас можеше и да ме разбереш какво имам в предвид,ама там пастървите са далечна тема.И все пак си мисля че двете риби са балканки.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Кухнята не идва от саДки , а само рибата е от там, но не въпросната пъстърва , а шарана , бялата , пъстървата с БЯЛО МЕСО - не знам как се казва... и така . ПОЗДРАВИ И НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ !!!vanio написа:то добре звучи,но ме съмнява кухнята да идва от сатки!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: СЬОМГОВИ ПЪСТЪРВИ ..
Браво, направил си си кефа, починал си.И трите риби са американки, но това няма никакво значение-важно е че си релаксирал.
Поздрави!!!!
Поздрави!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- новобранец
От много време комплекс "Златна котва" е райско кътче.Браво за страхотната почивка и риболова най-вече. 

Ето тук има писано всичко за рибоците .!harley666 написа:Малко ми е чудно един и същ вид риба в единия случай с червено в другия с бяла месо, какво значение има къде е ловена... според мен прсто си е различен вид!!!

-
- и господ не е толокова добър
Добър риболов 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ivan_yo
- разбира нещата
Що за заглавие!!!!!!!!!!!СЬОМГОВИ ПЪСТЪРВИ ..
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
би било добре да е така,но се съмнявам.По съм склонен да вярвам,че има и от садки,но не само от там,най-вече уклея 

-
- новобранец
Е,че какво странно има...,нещо като КУЧЕШКИ ПИНЧЕР!ivan_yo написа:Що за заглавие!!!!!!!!!!!СЬОМГОВИ ПЪСТЪРВИ ..

- jorro11
- ще става разбирач
Колеги май седянката във форума стана пълна относно вида на рибите.Рибите са 1 американка и 2 балканки,ама както и да е...Аз лично ако не съм сигурен за вида на някоя риба във форума просто не пиша.Много ми е интересно колегата GODFATHER къде видя 3 американки на снимката ама айде...Питах моята приятелка просто от любопитство колко са еднаквите риби на снимката .....отговора първата е различна ,другите 2 са еднакви(отговор на човек който разбира от риба толкова колкото аз от космонавтика)Така че да се твърди че има 3 американки на снимката е меко казано несериозно .....
Иначе браво на колегата за слуката...прекрасни риби...за заглавието вече не коментирам!
Иначе браво на колегата за слуката...прекрасни риби...за заглавието вече не коментирам!