Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
australia написа:Митак, кво стана с бай ПОП ,настигнахте ли го със сина кат излизахте
А и знам че правиш хубави снимки дай нещо за душата ,та да се заредим с ентусиазъм и да се нахъсъме ,ние дето сме далече от нашата вечна любов ЧЕРНОТО МОРЕ![]()

Каменната гъба на остров Света Анастасия :

...риба нямаше , добре че поне младежът направи сефтето :

като с нея риба и си останахме

...риба нямаше , добре че поне младежът направи сефтето :

като с нея риба и си останахме

Ей на това му викам , приятел в нужда се познава!
Благодаря ти от сърце за това което правиш и пишеш в този форум .
И че си така отзивчив.
Направо настръхвам като гледам тези снимки,а нощем ако щете вярвайте само морето сънувам и ми иде да хващам влака и право на гьола ама пуста криза нема шумки мама му стара, иначе и на палатка бих стоял.
Да си жив и здрав Мите и много късмет да имаш тоя сезон под водата .
Бъди здрав!
Благодаря ти от сърце за това което правиш и пишеш в този форум .

И че си така отзивчив.
Направо настръхвам като гледам тези снимки,а нощем ако щете вярвайте само морето сънувам и ми иде да хващам влака и право на гьола ама пуста криза нема шумки мама му стара, иначе и на палатка бих стоял.

Да си жив и здрав Мите и много късмет да имаш тоя сезон под водата .
Бъди здрав!

- Jack Daniels
- разбира нещата
Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Света Анастасия или остров Болшевик по старому.Jack Daniels написа:Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам
Давам друга насока на темата. След дълго чудене къде да си постна въпроса, сметнах, че тук е най-правилно. Днес минах през Краснодар(бургаския) и в един от магазините, продаващи риба видях пресни 5-6 бр. морски врани на цена от 6 лв. Не питах продавачката от къде са, понеже от опит знам, че или не казват или не знаят. На фона на цената от 8 лв за едрите морски кефали или 13 кинта за лавраците, тея ми се сториха без пари. Излязох от магазина и пак влязох в него да видя дали не съм видял погрешно-не. И цената същата и враните-врани и не са замразени. Въпросите ми към вас са:дали са от нашето Черноморие, цената им не е ли прекалено ниска и съмнителна и дали са добри на вкус(ако да утре да бягам да взема 2-3 бр

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Карид лятото ги има в Черно море ,даже миналото лято каточели бяха по начестичко.Доколкото знам зимата си заминават и на пролет пак идват така че е възможно да са нашенски.Относно вкусовите им качества,на мен лично както и на доста мои познати не им харесват.Месото им е сухичко и съм чувал че наи добре стават на фурна но пак не са нищо особено.Аз лично съм ял само пържени . 

... и аз благодаря за отзива , като решиш да идваш към морето пиши на личниaustralia написа:Ей на това му викам , приятел в нужда се познава!
Благодаря ти от сърце за това което правиш

...батка , излез на балкона на Краставицата , земи бинокъла и го разгледайJack Daniels написа:Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам

...мама им мрежарска , пак са бракониерстваликарид написа:и в един от магазините, продаващи риба видях пресни 5-6 бр. морски врани

П.С. Австралийски ако ти се гледат още морски снимки влез тук в тая моя позабравена тема :
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=10496
ако още не си влизал де

- Jack Daniels
- разбира нещата
ами така е като нямам лодка- не стигам до островите, спомените ми от там са от 1973-5 като ни водеха от школото, а къщурки ми се видяха като виличкиБулти написа:...батка , излез на балкона на Краставицата , земи бинокъла и го разгледайJack Daniels написа:Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам![]()

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
...лятото от моста , лодки правят разходка до острова 

Що не го закара с лодката, хем по-вода щеше да му върви на момчето.
Джаки да не се ослушва ами да купува лодка, че има още много неоткрити острови в махалата.

Джаки да не се ослушва ами да купува лодка, че има още много неоткрити острови в махалата.

Никоя риба не е по - важна от живота !
Много много, цели 5

Последно промяна от australia на Съб Апр 10, 2010 8:04 pm, променено общо 1 път.
Банда морски вълцииии, как е милото родното вълнува ли се или е спокойно стопли ли се вече малко водата а?
Тея синоптиците ше земат да познаят бе , тука се заоблачи вече и почна да духа , даже прокапа малко ,демек ша вали.апа мое и да не вали
Дано да е добре поне при вас времето че да направите добър излет и да пуснете некоя снимка та да ни зарадвате и нас ,от големото село дето ни е малко кофти че сме толко далече .Айде БУЛТИ. Митак разчитаме на твойте фото репортажи специално мене много ме кефят.#1 си 
П.С.Поздрав на всички морски братя по оръжие,и на слука

Тея синоптиците ше земат да познаят бе , тука се заоблачи вече и почна да духа , даже прокапа малко ,демек ша вали.апа мое и да не вали

П.С.Поздрав на всички морски братя по оръжие,и на слука