На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от Булти »

australia написа:Митак, кво стана с бай ПОП ,настигнахте ли го със сина кат излизахте :wink:
А и знам че правиш хубави снимки дай нещо за душата ,та да се заредим с ентусиазъм и да се нахъсъме ,ние дето сме далече от нашата вечна любов ЧЕРНОТО МОРЕ :? :smt006
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Каменната гъба на остров Света Анастасия :

Изображение

Изображение

Изображение

...риба нямаше , добре че поне младежът направи сефтето :

Изображение

като с нея риба и си останахме :oops: :D :D :D

Изображение

Изображение

:drinkers:
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Ей на това му викам , приятел в нужда се познава!
Благодаря ти от сърце за това което правиш и пишеш в този форум . :prayer: :prayer: :prayer:
И че си така отзивчив.
Направо настръхвам като гледам тези снимки,а нощем ако щете вярвайте само морето сънувам и ми иде да хващам влака и право на гьола ама пуста криза нема шумки мама му стара, иначе и на палатка бих стоял. :smt026
Да си жив и здрав Мите и много късмет да имаш тоя сезон под водата .
Бъди здрав! :smt023
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам :shock:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Jack Daniels написа:Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам
Света Анастасия или остров Болшевик по старому.
Давам друга насока на темата. След дълго чудене къде да си постна въпроса, сметнах, че тук е най-правилно. Днес минах през Краснодар(бургаския) и в един от магазините, продаващи риба видях пресни 5-6 бр. морски врани на цена от 6 лв. Не питах продавачката от къде са, понеже от опит знам, че или не казват или не знаят. На фона на цената от 8 лв за едрите морски кефали или 13 кинта за лавраците, тея ми се сториха без пари. Излязох от магазина и пак влязох в него да видя дали не съм видял погрешно-не. И цената същата и враните-врани и не са замразени. Въпросите ми към вас са:дали са от нашето Черноморие, цената им не е ли прекалено ниска и съмнителна и дали са добри на вкус(ако да утре да бягам да взема 2-3 бр :D ). Редовно преглеждам какво продават в тея магазини и за първи път виждам врани в тях на живо. А знам че са редки риби...
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Карид лятото ги има в Черно море ,даже миналото лято каточели бяха по начестичко.Доколкото знам зимата си заминават и на пролет пак идват така че е възможно да са нашенски.Относно вкусовите им качества,на мен лично както и на доста мои познати не им харесват.Месото им е сухичко и съм чувал че наи добре стават на фурна но пак не са нищо особено.Аз лично съм ял само пържени . ;)
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

australia написа:Ей на това му викам , приятел в нужда се познава!
Благодаря ти от сърце за това което правиш :smt023
... и аз благодаря за отзива , като решиш да идваш към морето пиши на лични :wink: ...ши напрайм една палатка заедно и ща повозя с лодката ...от теб домашнянката :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Jack Daniels написа:Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам :shock:
...батка , излез на балкона на Краставицата , земи бинокъла и го разгледай :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

карид написа:и в един от магазините, продаващи риба видях пресни 5-6 бр. морски врани
...мама им мрежарска , пак са бракониерствали :evil: :evil: :evil: ...писах ви как се фащат много врани с мрежа - мрежите във водата вечер и фоерверките и салютите и на сутринта мрежата пълна ...изключвам обаче да са търсили врана целенасочено , те повечето кауни не я и познават ... ще ви дам пример с едни бунаци : да не казвам къде , искараха една вранка на мрежа , гледаха я , чудиха се , цъкаха и я фърлиха накрая в един голям куп със скорпид ...от цялата мрежа извадиха само един лефер а другата риба (около 20 кила най-малко ) я захвърлиха , като дори не си направиха труда да я хвърлят в морето , а я оставиха на брега да се вмирисва , наложи се да почиствам след тях ( за кой ли път )...става въпрос за едни супер селендури , нямащи нищо общо с традиционните рибари , движат с един чупен бял бус , след себе си оставят купища мърсотия , вечер се напиват и вряскат до небесата , крадат чужди мрежи на поразия , аве бракониери отвсякъде и с туй си вадят хляба...да не казвам мястото къде е , че се засичаме често там....аз на китек носим :axe: , ама могат да ми напраят безброй други мизерии ...и със приказки за ИАРА хич да не ми скача никой :axe:

П.С. Австралийски ако ти се гледат още морски снимки влез тук в тая моя позабравена тема :

http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=10496

ако още не си влизал де :D
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Булти написа:
Jack Daniels написа:Митак, къде е това екзотично островче, срам не срам -сефте го виждам :shock:
...батка , излез на балкона на Краставицата , земи бинокъла и го разгледай :D
ами така е като нямам лодка- не стигам до островите, спомените ми от там са от 1973-5 като ни водеха от школото, а къщурки ми се видяха като вилички :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...лятото от моста , лодки правят разходка до острова :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
:drinkers: :drinkers: :drinkers: Наздраве , банда ! :drinkers: :drinkers: :drinkers: ....младежът кацна благополучно в Берлин :D ...черпя наред :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
:rolleyes:
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Що не го закара с лодката, хем по-вода щеше да му върви на момчето. :)
Джаки да не се ослушва ами да купува лодка, че има още много неоткрити острови в махалата. :wink:
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Много много, цели 5 :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от australia на Съб Апр 10, 2010 8:04 pm, променено общо 1 път.
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Банда морски вълцииии, как е милото родното вълнува ли се или е спокойно стопли ли се вече малко водата а? :D :rolleyes:
Тея синоптиците ше земат да познаят бе , тука се заоблачи вече и почна да духа , даже прокапа малко ,демек ша вали.апа мое и да не вали :lol: :lol: :lol: Дано да е добре поне при вас времето че да направите добър излет и да пуснете некоя снимка та да ни зарадвате и нас ,от големото село дето ни е малко кофти че сме толко далече .Айде БУЛТИ. Митак разчитаме на твойте фото репортажи специално мене много ме кефят.#1 си :smt023

П.С.Поздрав на всички морски братя по оръжие,и на слука :smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”